הגיג...אם יש חג האהבה - זוגיות

הגיג...אם יש חג האהבה - זוגיות

מדוע אין חג ללבבות הבודדים שבינינו? הסטטיסטיקה מדברת על משהו כמו כמעט 50% במדינות המתועשות שאין להם זוגיות...לא שווה לשים גם להם איזה מועד בלוח השנה?

המשפט הזה שלך תמצת במדויק

את התפיסה הבעייתית של מכורות לאשליית אהבה. בואי ננסה לעשות את הבלתי אפשרי יחד כאן...בואי ננסה למצוא יתרונות במצב של בדידות /לבד....? מוכנה? ואני לא מדברת על לישון באלכסון במיטה הזוגית ושטויות מהסוג הזה, אני מדברת על דברים כמו רווחים משניים , רווחים אמיתיים וכדומה.

E D G Y

New member
קראתי והתחברתי..

בקשר לחגיגות הלבד...אני לא חושבת שיש מה לחגוג בהקשר של חג כמו ולנטיין, אבל זה לא אומר שאני לא רואה יתרונות בלבד. אני בהחלט רואה בזה יתרונות ולכן אני נמנעת. יש בזה שלוות נפש ועצמאות רגשית גדולה. אני לא תלויה בגחמותיו של הזולת ויש פחות טלטלות רגשיות, וזה חשוב לי מאוד. קיבלתי כמה הצעות מגברים בימים האחרונים ואני חייבת להודות ששום הצעה לא קסמה לי כמו שלוות הנפש שלי. ז"א שאני לא מוכנה בקלות לשבור את ההימנעות שלי...בהחלט יש בה יתרונות...

וואי, גם אני מרגישה ככה...בחיי

חשבתי שאני קצת יורדת מהפסים לאחרונה אחרי שסרבתי לכמה וכמה.... ועקב ההימנעות קורים לי כל מיני דברים מוזרים נוספים...בחיי.

E D G Y

New member
אני עשיתי לוולנטיינז הסבה ל:

"חג האהבה העצמית" ולכבוד החג פינקתי את עצמי בבגדים ונעליים וקצת טיפולי יופי...היה אחלה!! איך עבר על שאר חברות הפורום החג הטעון הזה?

אחלה רעיון אדג'י, שיחקת אותה...

האמת שאני סתם ניסיתי להתעלם מעצם קיומו. הרעיון שלך פי אלף יותר יצירתי ונכון לטעמי. אבל לא נורא עוד יגיע ט"ו באב הנלבב ואז אני אכין לעצמי תכנית בילוי מהסוג שדיברת עליו. סחתיןעליך. ועלי? אז ככה, אצלי הכל עומד בסימן 2 : 2 בעלים לשעבר,2 תארים אקדמיים, 2 בנים נהדרים, 2 חתולים. מעבר לזה יש גם כלבה אחת והמון שברונות לב מאחוריי.... באחרון (לפני למעלה מחצי שנה) החלטתי שאני מטפלת בזה הפעם טיפול שורש. ובלי לשים לב נכנסתי להימנעות לא מוצהרת : יצאתי עם גברים, אבל לא פיתחתי קשר . מהסיבות שציינת ,אדג'י , ובעיקר התחושה הזאת שלא בא לי לוותר על השלווה שלי, לא בא לי למסור למישהו את השליטה על מצב הרוח שלי . כשראיתי כי טוב, הכרזתי על סגירה לרגל שיפוצים. כלומר, רק עכשיו אני בהימנעות ממש. לפעמים זה קשה מאוד , לפעמים זה ממש שקט ונינוח. מה שאני מתחילה רק עכשיו להבין ולהעריך זה את החופש העצום שהעדר זוגיות מאפשר בחיים.

לא יודעת אם אני יכולה

להחשב חברת פורום מן המנין...<זה שאני נשואה, זה לא אומר שאני לא מכורה לאהבה..> בכולופן, אין לי בעיה עם החג הזה, אני לא נכנסת לדיכאון וכאלו. סתם היתה לי תחושה של החמצה כשחשבתי על כך שיכולתי להיות איתו עכשיו ואני לא. זהו. ונצל"ש לנורית, מאז השאלות שלך, אני מרגישה הרבה יותר משוחררת מהקשר הזה!

E D G Y

New member
איך שאני מבינה את העניין,גם את

כנשואה יכולה להיות מכורה...זה לא ממש סותר....

אני אכן מכורה..

ועכשיו כולם לצעוק אוהבים אותך שירי..

שירי וכל הנשואות והתפוסות....

הפורום הזה נועד לכל המכורות לאהבה באשר הן... לפי מיטב זכרוני , כמה מגיבורות התרבות היותר מכורות לאהבה היו גם מאוד נשואות....למשל, אנה קרנינה.... אין שום קשר בין מצב משפחתי וסוג הקשרים שמנהלים ובין אובססית האהבה וההתאהבות. לפעמים מצבן של הנשואות יכול להיות קשה מנשוא כיוון שהן לכודות בתוך המסגרת אפילו יותר מפנויות - עד כמה שזה יכול להישמע מוזר. בכל מקרה , שירי, כל מי שמרגישה שהאהבה אצלה היא סוג של אובססיה- נמצאת בפורום הנכון.

יפה כתבת

כשרע לי ולכאורה אין לי סיבה, אני אפילו לא יכולה לבכות. למרות שאני אמורה להתנחם ב"זוגיות" שלי... ותודה שאת לא שופטת אותי.

למעלה