הגיג:

הגיג:

הפורום הוא... בשבילי הפורום הוא סך ההתבטאויות של משתתפיו. חברה אמרה לי אתמול: "אני שמה לב שלפעמים את מעלה נושאים משומשים לדיון..." נכון. אני מקבלת אימיילים רבים מקוראים "אילמים" של הפורום. הם שואלים בעיקר שאלות ש-אנחנו כבר ענינו עליהן לאחרים ולעצמנו פעמים רבות. הם מתביישים להעלות את השאלות בפורום, חוששים לעיתים מתגובות עוקצניות. לא רגילים להשתתף. אני מביאה הנה את השאלות, בכדי ש- תהיה להם הזדמנות לקבל מרבים את התשובות.

אבא גאה

New member
אני אשב לכתוב מה הפורום בשבילי

וגם מה אני חושב שאנו יכולים להפיק מהפורום כי בינתיים אנו מנצלים מעט מאוד מהיכולות. בינתיים רק רוצה לחזק את הנקודה שהעלתה ערבה - אני כל הזמן מקבל במסרים הודעות מקוראים סמויים/מבקרים חד פעמיים בפורום שרוצים לשאול או לפתוח נושא מסויים בשיחה איתי. בכמה ימים האחרונים אני מתכתב עם נערה בכיתה ז´ שמספרת לי שמציקים לה בביה"ס (בלי קשר להורות הומולסבית - היא קראה את האירוח שהיה בפורום זהות מינית ורצתה לומר לי שאני צודק ובאמת מציקים לילדים ממיליון סיבות) ביקשתי ממנה לכתוב בפורום את העובר עליה כדי שנוכל כולנו כאן כהורים או כאנשים בוגרים להביע את דעתינו מה ניתן לעשות וגם ללמוד קצת יותר על אכזריות של ילדים. היא ענתה "לא נראה לי" אבל הבטיחה שתחשוב על זה. אני מקווה שהיא תעלה זאת. כאמור נושאים רבים מועלים במסרים ולא בפורום וחבל, כי בפורום תמיד יש לנו אפשרות להפנות א/נשים וילדים לדיונים קודמים ולקבל מידע / רקע על דיון מסויים וללמוד מכך. וגם...אנחנו משתנים, דעות משתנות ולכן חשוב לדבר כל הזמן, יש הבדל וניתן לדון בנושא כמו :"כיצד מכינים את הגננת לקליטת ילד ממשפחה "הומולסבית" וחשוב לדון בזה שוב כאשר מי מכותבי/קוראי הפורום נתקל בבעיה מסויימת וכיצד סיעור של מוחות שמבינים וחיים את המציאות הזו יכול לעזור בהתמודדות הזו. בגדול בשלב זה:
הפורום בשבילי הוא מקום לצמוח בו ולשמוע דעות שנות בעקבותם אני מגבש את הדרך שבה אגדל את ילדי.
הפורום מהווה מעין תמיכה למקרים בהם אנו נזקקים להם (ע"ע החתונה והמשפחה שלי - זאת ההזדמנות להודות למי שהצליח/ה להחזיר אותי לפרופורציות)
הפורום בשבילי הוא כלי בעזרתו אנחנו מגיעים להומואים וללסביות הצעירים כאן בתפוז ומראים להם שאפשר גם אחרת.
הפורום הוא מקום להכיר א/נשים נפלאים וליצור חברים חדשים שמתמודדים עם אותן התמודדויות ולמצוא חברים/ות חדשים עבור אושר שיראה שהוא לא לבד בעולם. וכפי שאמרתי אאריך בהזדמנות.

שמנתולה

New member
הפורום הוא

עולם אחר, ורוד יותר, בו אנשים שאינם מכירים אותי אוהבים אותי מאותן הסיבות שאנשים שמכירים אותי לא אוהבים אותי... מסובך? כן, גם החיים...

een ogenblik

New member
מותר לי, בבקשה?

אני יודעת שאני כמעט לא כותבת, לא הומו, לא לסבית, לא הורה ובכלל לא גרה בארץ, אבל אני נורא רוצה לספר מדוע הפורום הזה חשוב לי. הפורום נותן לי תקוה שמדינת ישראל עוד יכולה להיות מקום שפוי. אני אוהבת לבוא, לקרוא ולהרגיש שאנשים מסוגלים להיות יוצאי דופן ועדין חלק מהחברה. שאנשים מסוגלים לחלוק אחד על השני בנושאי ימין ושמאל ועדין להתדיין על כך, מבלי להרוג אחד את השני. שאנשים מצליחים להיות סובלניים גם כאשר הנבער מדעת התורן נכנס לבקר. כן, נכון, לפעמים הרוחות מתלהטות גם כאן, אבל אני בעצם אוהבת גם את הפן הזה בישראליות, כאשר הוא לא מאיים ממש. אז אם אני חושבת לפעמים שאוכל לחזור לגור בארץ זה בגללכם, ואם אני לא כותבת זה בגללי.

ימינה או שמאלה, את זאת באמת ...

הפעם אינני יודע..." אינני מסכימה עם דעותיך, אך אלחם בחירוף נפש על זכותך להביען !!!

urizv

New member
וברצינות

מכוון שאני לא הומו ובבדיקה האחרונה גם לא לסבית. הפרום משמש לי כמקום שיחה עם אנשים נורמלים על נושא הורות ואמוץ ילדים. כמובן גם מכוון שאני מזדהה עם הצורך להקמת משפחה ולא משנה מה המרכיבים שלה. ועדין לא מבין מה אכפת לאנשים אם לילד יש שני אבות או שתי אימהות או אחת/אחד או שמונה אבות ואמהות א כל סידור אחר.

een ogenblik

New member
האם אתה יכול להתעלם מהאחד (een)

ןלהתייחס ל-ogenblik שבשם שלי? אפשר גם רגע או אוחנבליק, פשוט מוזר להיות מספר אחת כל הזמן. ודרך אגב, אני מאד שמחה לחמם את הלב.

ותודה לאבא ואמא שהביאוני עד הלום...

"אם הפורום שלנו "הורות הומולסבית" הינו בעל חשיבות כלשהיא עבורך..."
כשרק התחלתי לצאת מהארון, נכנסתי פתאום להיסטריה. "מה יהיה? לא יהיו לי ילדים? לא תהיה לי המשכיות? ובכלל, הרי ידוע שלהומואים אין חיי זוגיות. הם כל הזמן מחליפים בני זוג..." אותן תהיות היסטריות היו גם מנת חלקם של הסובבים אותי ושל האנשים הכי קרובים לי בחיים. ההיסטריה הזו נמשכה תקופה מסויימת אבל גם כשחשבתי שכבר עברתי את זה, עדיין התמודדתי מול הסובבים אותי ששאלו את אותן השאלות ואז, הגיע הפורום הזה. יש הרבה מאוד מאמרים בעניין, היו הרבה כתבות, נכתבו ספרים ותיאוריות מלאות אבל סיפורים אנושיים ועובדות קטנות, אותם הדברים ה"מציאותיים", אותם מצאתי רק כאן. אבא´לה, יום אחד אני אראה לך את הקלסר שנתתי לקרוא לאותם אנשים. הקלסר מלא בכל מיני הודעות מכאן, הודעות רציניות, מפורטות וחשובות אבל גם הודעות מטומטמות וטפשיות. "הודעות הווי" כמו שאני אוהב לקרוא להן... גם אם אני אוסיף ואכתוב כאן כל הלילה אני לא אצליח להעביר לכם את מה שהפורום הזה נתן לי. על כל אלו ועוד - טיינקס אנשים, תודה נשים...

אני חושב

שאם הייתי ניגש לכתוב מה פורום הורות הומולסבית בשבילי לא הייתי מצליח למצוא את המילים, בכל זאת מצאו אותם בשבילי- כל מילה פה היא מתאימה גם לי...רק שאני לצערי עוד לפני היציאה הייתי בתקופה של השלמה עם העובדה שכנראה לי לא יהיו ילדים. עכשיו אני דווקא חושב שיש סיכוי שכן יהיו לי מתישהו
ואני חייב לכם חלק מהתודה הגדולה הזאת... הפורום הזה חוץ מהתרומה הענקית שלו לדעתי לכל כך הרבה אנשים מבחינת ידע ועוד אפשרויות בחיים(לאמץ למשל) הוא בית. בית מחבק
ואוהב
אני אוהב את הפורום הזה
אוהב אתכם

דיאנה*

New member
הפורום הזה בשבילי הוא...

מקום שבו ניתן לקרוא דברים של אנשים חמים וטובים. אנשים שמתמודדים עם נושאי הורות כמוני. לפעמים מתרגשת ולפעמים מתגלגלת מצחוק. ו... אפרופו קריאה סמוייה בפורום - כשקראתי לפני כמה ימים את ההודעה של ערבה בקשר לברווזון המכוער שמוצא שלווה רק בגטו של הדומים לו, חשבתי מיד על הבת שלי (טפו טפו טפו) ובדיוק באותו יום מצאתי ברשת גם את האיור הזה. מוקדש לאושר, למקסימה של ערבה ולפיצי שלי.

../images/Emo24.gif תודה דיאנה !!!

א-פרופו "גם אנחנו אימצנו כלב"... אה???
ותודה שלימדת אותי את הקסם !!

MoulinRouge

New member
אז ככה...../images/Emo51.gif

שלום =) אני די חדש בפורום הזה... ואני גם רק בן 15 אבל הפורום הזה...הוא גורם לי להרגיש טוב, מכיון שאני תמיד חושב (וחושש) מהעתיד..שאולי אני לא אמצא את הגבר הנכון? והאם יהיו לי הרבה חברים הומולסבים? ו...אני לא יודע מה יהיה איתי בעתיד, כי הייתה תקופה שבה הייתי המון בצ´טים (משהו לפני שנתיים) ו...משם חשבתי שכל ההומואים הבוגרים הם אנשים חרמנים שהשכל לא מניע אותם אלא ה..טוב אתם יודעים מה והייתה לי שנאה עצמית כלפי זה שאני הומוסקסואל ואז הכרתי המון נוער כוני בגילי, והתחלתי לקבל את עצמי וגם כאן...לראות שיש הרבה בוגרים הומולסבים שטוב להם בחיים, ושמדברים על מגוון נושאים, ומהווים קהילה...גורם לי להרגיש טוב. חוץ מזה הנושא הזה של הורות הומולסבית ומעניינים אותי מאוד. ובנוסף..אני מרגיש שיש בזה יותר, ז"א שאני אוכל לשתף אתכם בבעיות שלי ולקבל חוות דעת מבוגרת.... זהו, זה מה שהפורום בשבילי ותודה לכם... על יצירת כזה פורום נהדר! :)

urizv

New member
שלום לך

קודם כל ברוך בואך לפורום. לדעתי הדבר החשוב ביותר לך הוא להיות גאה במה שאתה. ובקשר לשאלות אני משוכנע שאבא גאה ואמא ערבה יעזרו לך ככל יכולתם וכך גם כל המשתתפים האחרים.

ילו

New member
../images/Emo42.gif הפורום בשבילי הוא קודם כל

בית, המורכב מאוסף של אנשים נהדרים ונפלאים שכיף לי להיות בחברתם (הוירטואלית בינתיים). יש כאן עבורי מאגר מידע חשוב מאין כמוהו בנושא חשוב לי, ושיהפוך להיות חשוב ומשמעותי עוד יותר ברגע שאני ואשתי נתחיל את תהליך ההורות (בקרוב, בקרוב...). יש כאן דיעות שונות ודומות, דיונים על דברים שברומו של עולם ובנושאים החשובים לי ולזוגתי. יש כאן א/נשים שחוו דברים שאני או-טו-טו אחווה גם, מעצם היותנו הורים הומולסביים במדינת ישראל. והכי חשוב * ובעיקר * יש פה הרבה א/נשים נפלאים. אז
מקרב

my self

New member
הפורום בשבילי

הוא כמו משב רוח מרענן של בוקר כמו אבן הצוללת למי קריסטל צלולים, שלמספר רגעים הופכים מטושטשים ואז שוב חוזרים להבריק כמו פרוס לחם אחיד עם ריבת שזיפים חמה ומהבילה כמו... כמו... כמו... סתם. הפורום הוא מקום למצוא בו אנשים שמחים (הם לפחות עושים פרצוף של שמחים כשהם נכנסים לפורום), ובעיקר לצחוק מההודעות של ערבה (טוב, רוני, גם אתה מצחיק לפעמים
). או במילים אחרות, התחליף המשעשע לפורום חינוך לגיל הרך. זה לא מספיק?

ציבונה

New member
הפורום

הפורום הוא מקום שנכנסתי אליו במקרה כדי לשאול שאלה קטנה ולצאת, וכמו שאתם רואים נשארתי.
זה המקום בשבילנו להעלות שאלות מחיי היומיום.
פה אנחנו (כן גם זוגתי הפסיבית), שומעות דעות של אנשים מאותה קבוצת התייחסות. פה המקום להכיר, לשמוע, להשמיע, לצחוק ולהזיל דמעה (כן רוני לא נשכח לך שעשית לנו את זה)
מקום לפתוח במאבקים וביוזמות
מקום המאפשר לקבל ולתת. הפורום איפשר לנו ולביתנו לפגוש משפחות דומות. היא אמנם צעירה, אבל המפגש עם ילדים דומים מאד חשוב לנו עבורה. וגם את זה הפורום סיפק לנו. חוץ מזה כייף לראות שהתופעה הביזרית והסוטה הזו שלנו, לסביות שמגדלות (ירחם השם) ילדים. היא פחות ופחות שולית. יותר זוגות מעיזים לעשות זאת, ולא סתם לעשות בסתר, אלא לעשות בגאווה - מחוץ לארון זה משמח ועושה טוב על ה
. כן ירבו. אחלה פורום ואחלה מנהלים.

למעלה