אותו הדבר בדיוקמה ההבדל בין בן גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם ובין החמאס, הג'יהאד האסלאמי ודומיהם?
אלה ואלה אומרים, "כולה שלי", מקדשים את האדמה ולא מחשיבים את קדושת החיים. אלה ואלה הורסים אלפי משפחות, מאלמנים רעיות, מייתמים ילדים, דנים אותנו למלחמה תמידית ולא נותנים לנו תקוה בארץ הזו לחיים שפויים.
מה ההבדל בין בן גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם ובין החמאס, הג'יהאד האסלאמי ודומיהם?
אלה ואלה אומרים, "כולה שלי", מקדשים את האדמה ולא מחשיבים את קדושת החיים. אלה ואלה הורסים אלפי משפחות, מאלמנים רעיות, מייתמים ילדים, דנים אותנו למלחמה תמידית ולא נותנים לנו תקוה בארץ הזו לחיים שפויים.
לומר שהפלסטינים הם כמו שאר תושבי מדינות האסלאם זה כמו לומר שברזיל ופורטוגל הן בעצם אותה המדינה. נכון, כולן מוסלמיות אבל העם עצמו שונה. המצרים לא ערבים. צפון אפריקה , לא ערבים. הם ברברים. איראנים הם לא ערבים. התורכים לא ערבים וכך הלאה.אין סמטריה !
בן גביר, סמוטריץ', סטרוק, נפתלי בנט, יאיר גולן, תושבי קיבוצי עוטף עזה השמאלנים לא אומרים כולה שלי , אלה רק ארץ ישראל מהים עד הנהר ( יש וויכוח פנימי עם זה כולל את שיטחי A,B אולי גם C שביו"ש) , הם לא אומרים זאת על ממלכת ירדן, ערב הסעודית ,סוריה, לבנון , עירק, עזה-מיצריים ( על עזה אולי כן בגלל ההבנה שללא שליטת ישראלית בעזה לא יהיה קיום עוטף עזה)
ואילו החמאס, הג'יהאד האסלאמי והרש"פ בתמיכת מדינות ערב אומרים כולה שלי שהם מתכוונים לכל פלסטין מהים עד הנהר, למרות שיש להם 22 מדינות לאום ערביות, ערביי עזה הם בכלל מיצרים, וערביי יו"ש הם ירדניים.
ערביי עזה הם מיצרים בדיוק כמו המיצרים במיצריים , חלקם יש להם שורשים במיצריים , להרבה יש שמות משפחתה "מצרי" , הרבה מוסדות בעזה נקראים על שם נאצר, פליטים שברחו מכאן במלחמת 48 הם או אבותיהם באו ממיצריים ומעוד מדינות ערב עם העליות הציוניות. יש רצף גאוגרפי בין עזה למיצריים שדרכו נכנסו סחורות ואמל"ח וגם אנשים לפני המילחמה.לומר שהפלסטינים הם כמו שאר תושבי מדינות האסלאם זה כמו לומר שברזיל ופורטוגל הן בעצם אותה המדינה. נכון, כולן מוסלמיות אבל העם עצמו שונה. המצרים לא ערבים. צפון אפריקה , לא ערבים. הם ברברים. איראנים הם לא ערבים. התורכים לא ערבים וכך הלאה.
אז אם ערביי הגדה המערבית הם ירדנים אז למה לא נשיב אותה לירדן?ערביי עזה הם מיצרים בדיוק כמו המיצרים במיצריים , חלקם יש להם שורשים במיצריים , להרבה יש שמות משפחתה "מצרי" , הרבה מוסדות בעזה נקראים על שם נאצר, פליטים שברחו מכאן במלחמת 48 הם או אבותיהם באו ממיצריים ומעוד מדינות ערב עם העליות הציוניות. יש רצף גאוגרפי בין עזה למיצריים שדרכו נכנסו סחורות ואמל"ח וגם אנשים לפני המילחמה.
השלט הזה שהיה מול נתיב העשרה לפני ה7 באוקטובר מוכיח שאין הבדל בין ערביי עזה למיצריים גם במטרות שלהם.
צפה בקובץ המצורף 122219
אז אם ערביי הגדה המערבית הם ירדנים אז למה לא נשיב אותה לירדן?
ממש לא.אין סמטריה !
בן גביר, סמוטריץ', סטרוק, נפתלי בנט, יאיר גולן, תושבי קיבוצי עוטף עזה השמאלנים לא אומרים כולה שלי , אלה רק ארץ ישראל מהים עד הנהר ( יש וויכוח פנימי עם זה כולל את שיטחי A,B אולי גם C שביו"ש) , הם לא אומרים זאת על ממלכת ירדן, ערב הסעודית ,סוריה, לבנון , עירק, עזה-מיצריים ( על עזה אולי כן בגלל ההבנה שללא שליטת ישראלית בעזה לא יהיה קיום עוטף עזה)
ואילו החמאס, הג'יהאד האסלאמי והרש"פ בתמיכת מדינות ערב אומרים כולה שלי שהם מתכוונים לכל פלסטין מהים עד הנהר, למרות שיש להם 22 מדינות לאום ערביות, ערביי עזה הם בכלל מיצרים, וערביי יו"ש הם ירדניים.
לא מדויקממש לא.
בין אזרחי ישראל יש מי שמאמין שארץ ישראל כולה (גבולות ההבטחה) צריכים להיות שלנו.
יש מי שאומר שארץ ישראל עד הירדן צריכה להיות שלנו ויש מי שאומר ששני עמים חיים בין הירדן לים ועדיף לנו להיפרד.
בין הפלסטינים יש מי שאומר הכל שלנו מהירדן עד הים (החמאס) ויש מי שמכיר במדינת ישראל ומסכים להקים מדינה לצד מדינת ישראל.
ואם תמשיך לשקר העולם לא יעצר.לא מדויק
בין אזרחי ישראל היהודים 90% מאמינים שכולה בין הים לקו הירוק שלנו , בניהם יש חילוקי דעות לגבי שאר השטח עד לירדן, בניגוד למה שאמרתה זה לא 2 אפשרויות בלבד עם או בלי יו"ש, יש גם דעות ביניים - כולל שטחי C , גושי ההתישבות ... ירושלים, ירושלים בלי השכונות הערביות ... יש הרבה וואריציות .
בין הפלסטינים כולם הם בעד פלסטין מהים עד הנהר לא רק החמאס אלה גם אבו מאזן וכנופיותיו.
פשוט. אלה בעלי השקפת עולם אמונית (שככה"נ לא מוצאת חן בעיניך במיוחד), מקווים ומאמינים שתתגשם ביום מן הימים במובן הרחב, אולם לא סבורים שעל ישראל לפעול אקטיבית לכך ועם זאת כן מאמינים שעליה לעמוד על שלה ולפעול למען בטחונה בלי להסס, ואלה מעוניינים לרצוח יהודים ולהשמיד את מדינת ישראל.מה ההבדל בין בן גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם ובין החמאס, הג'יהאד האסלאמי ודומיהם?
נראה שאין לך עודף הבנה בתורת "בין גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם" אם כך אתה סבור, כי זה ההיפך המוחלט מעמדתם והשקפתם.אלה ואלה אומרים, "כולה שלי", מקדשים את האדמה ולא מחשיבים את קדושת החיים.
איש מהאישים היהודים שהזכרת לא עשה זאת ולא תומך בכך. המצאה חביבה, אבל חסרת בסיס באופן מוחלט. ארגוני הטרור לעומת זאת, תומכים לעשות זאת לכל משפחה יהודיה או ישראלית וחסרי אכפתיות אם זה יקרה גם למשפחות הערביות שתחת חסותן.אלה ואלה הורסים אלפי משפחות, מאלמנים רעיות, מייתמים ילדים, דנים אותנו למלחמה תמידית ולא נותנים לנו תקוה בארץ הזו לחיים שפויים.
אם היינו עם כבוש, אז האמן לי שהיינו פורעים בהם כמו שהם בנופשוט. אלה בעלי השקפת עולם אמונית (שככה"נ לא מוצאת חן בעיניך במיוחד), מקווים ומאמינים שתתגשם ביום מן הימים במובן הרחב, אולם לא סבורים שעל ישראל לפעול אקטיבית לכך ועם זאת כן מאמינים שעליה לעמוד על שלה ולפעול למען בטחונה בלי להסס, ואלה מעוניינים לרצוח יהודים ולהשמיד את מדינת ישראל.
במילים פשוטות: שום דמיון.
נראה שאין לך עודף הבנה בתורת "בין גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם" אם כך אתה סבור, כי זה ההיפך המוחלט מעמדתם והשקפתם.
איש מהאישים היהודים שהזכרת לא עשה זאת ולא תומך בכך. המצאה חביבה, אבל חסרת בסיס באופן מוחלט. ארגוני הטרור לעומת זאת, תומכים לעשות זאת לכל משפחה יהודיה או ישראלית וחסרי אכפתיות אם זה יקרה גם למשפחות הערביות שתחת חסותן.
אולי. אני באמת שלא יודע לומר. אני כן יודע שהפלסטינים אינם עם כבוש. 90% מהפלסטינים שמתגוררים באיו"ש לא פוגשים חייל צה"ל מימיהם (אני לא מדבר על תקופת מלחמה). הם נעים בחופשיות מלאה לחלוטין בין עריהם וכפריהם ואין להם שום סממן של "עם כבוש". זאת הגדרה שרק מי שלא מכיר את השטח משתמש בה. ביחס לרצועת עזה זה כמובן עניין שונה בתקופה הזאת, אבל זה עניין של צרכים בטחוניים שמה לעשות, גוברים על נוחיותם של אחרים, בוודאי כאשר אלו תומכי טרור וכדו'.אם היינו עם כבוש, אז האמן לי שהיינו פורעים בהם כמו שהם בנו
לדבריך: לא משנה באיזה אלוהים הם מאמינים... בונה עולם שהבטיח ארץ לאבותינו, או אללה שהבטיח מלחמות ג'יהאד למוסלמים. אותה גברת בשינוי אדרת.
ולסיכום... אותו חבר מומצא מביא שואה לחבורת מאמיניו ובינתיים האיסלם צובר רוב בעולם כולו.
אין עוררין על כך שאתה קשקשן צמרת למרות (ואולי דווקא בשל) אותה פיסת בד שמעטרת את פדחתך.פשוט. אלה בעלי השקפת עולם אמונית (שככה"נ לא מוצאת חן בעיניך במיוחד), מקווים ומאמינים שתתגשם ביום מן הימים במובן הרחב, אולם לא סבורים שעל ישראל לפעול אקטיבית לכך ועם זאת כן מאמינים שעליה לעמוד על שלה ולפעול למען בטחונה בלי להסס, ואלה מעוניינים לרצוח יהודים ולהשמיד את מדינת ישראל.
במילים פשוטות: שום דמיון.
נראה שאין לך עודף הבנה בתורת "בין גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם" אם כך אתה סבור, כי זה ההיפך המוחלט מעמדתם והשקפתם.
איש מהאישים היהודים שהזכרת לא עשה זאת ולא תומך בכך. המצאה חביבה, אבל חסרת בסיס באופן מוחלט. ארגוני הטרור לעומת זאת, תומכים לעשות זאת לכל משפחה יהודיה או ישראלית וחסרי אכפתיות אם זה יקרה גם למשפחות הערביות שתחת חסותן.
מאחר ואני לא מסכים עם זה, עובדתית הרי שלא נכון לומר ש"אין עוררין". עם זאת, אני בספק אם יש עוררין על כך שפתחת כך את תגובתך בכוונת מכוון שקופה ופתטית, בנסיון שאכריז שלא אקרא הלאה ודבריך יוכלו להישאר ללא מענה ענייני .אין עוררין על כך שאתה קשקשן צמרת
ואללה? אשריך צדיק שאתה מכיר אותך כל כך טוב מכל פגישותינו שאתה יודע מה יש או אין על פדחתי .למרות (ואולי דווקא בשל) אותה פיסת בד שמעטרת את פדחתך.
נו באמת. אז פחדת (בצדק) שהנסיון במשפט הראשון לא יצלח, אז אתה מנסה לערבב בני משפחה במשפט השני כדי בכל זאת להשיג את המטרה? חחח, מדהים אותי כל פעם מחדש (ברצינות) עד כמה אתה תינוק .כבר יהושע בן דג (אהה. כנראה שהוא בנך מאיזשהו גלגול קודם)???
אה אוקיי. וזה קשור לענייננו או לדברי, כיצד בדיוק?צווה ע"י בונה עולם לחסל עד האחרון את כל העמים שישבו בזמנו בארץ המובטחת ועצם זה שהוא לא שאל לעצתו של הבונה, הביאו לידי כריתת ברית חטאים לעולמים עם בני גבעון.
ואללה, אמירה הגיונית באמת. כעת ברור למה ניסית בכל מאודך שלא אקרא עד כאן ולא אגיב על דברי הבלע ההזויים האלה (או ליתר דיוק, אצביע על כך שהם כאלה). בגלל שיהושע שמשום מה מוגדר במוח המעוות שלך הבן שלי, צווה לעשות משהו לפני כמה אלפי שנים, מזה אנחנו אמורים ללמוד מה בראשם של הפוליטיקאים של הימין בכנסת ישראל בעידן שלנו.אז כבר בנך ההיסטורי בחר ואימץ את דרכם של שמו(-)ריץ', בנדביר, סטרוק ובני עדתם, שמוכנים לשפוך דמים מדמם ל"טובת" קדושת פיסת הארץ המובטחת......
יתכן. יתכן גם שלא ולו מהטעם הפשוט שמה לעשות, לא נגזלה כל אדמה פלסטינית לבניית ההתנחלויות. בכל אופן, לא בעולם האמת, העובדות והמציאות. הקטע הוא שניגוד לשמאל הישראלי, הפלסטיני הממוצע דווקא מודע לעובדה זו לחלוטין . על כן הוא גם לא יוצא נגד ההתנחלויות אלא חי איתן בשלום בדרך כלל.בכל מקרה, אין בליבי כל ספק, שאילו אתה היית יליד של בני הערבים תושבי הגדה, גם אתה היית נלחם ביהודים כפי שהם נלחמים וביתר שאת, כי היית חש נגזל, אם וכאשר היו שוברים לך את עצי הזית שנטעת ובוזזים את יבוליהם ואם וכאשר היו גוזלים שטחים מאדמותיך לטובת ההתנכלויות.
כפי שכתבתי פעמים רבות לאחרים שמשחקים כאן עם עיוותים כאלה וחושבים שזה גורם להם להיראות חכמים, כשצריך להסביר בדיחה או דחקה, המשמעות היא שהיא לא מוצלחת במיוחד לכתחילה. לתשומת ליבך.כן. ה-כ נרשמה במתכוון..
ממש לא. בשום סיטואציה לא הייתי אונס נשים על רקע לאומני, לא הייתי מבשל תינוקות בתנור בגלל שהם בעלי מוצא אתני ספציפי, ולא הייתי רוצח אף אדם רק בגלל שיש לי מחלוקת איתו, פרטית או לאומנית. כמוני אולי תתפלא לשמוע, מר איתמר בן גביר, מר בצלאל סמוטריץ' והגב' סטרוק. החמאס והג'יהאד האיסלמי לעומת זאת, דווקא כן נוהגים כך. והנה הצבעת במו ידיך על ההבדל ועל חוסר הדמיון. אשריך.אותו כנ"ל, היית פועל ממש כשם שפעלו אותם עזתים בני חמאס, לאחר שהראש האשם פיטם אותם במיליוני דולארים וסיפק להם מלט, ברזלים וצינורות, שמהם הם יצרו מערות וטילים ולצורך זה הם גם השתמשו בחשמל החינם שהם זכו לקבל ממדינת ישראל ובעזרתו הם עירבלו את הבטון וחרטו את הטילונים.
אפסיק לקשקש ככל הנראה זמן קצר לאחר שאתחיל לקשקש. בינתיים כתבתי דברי אמת ואילו אתה, יכולת רק לתקוף אישית בכל חצי משפט שני, להצחיק את עצמך בכל רבע משפט שלישי, ובין לבין להמציא מה אני הייתי עושה אילו הייתי נולד במקום אחר מכפי שנולדתי, כאילו שזה קשור איכשהו לנושא. אה, וגם החלטת שהפוליטיקאים של היום נורא רוצים לעשות א-ב-ג, כי באחת ממלחמות ישראל הקב"ה נתן הוראה מסוימת למנהיג העם.אז אנא ממך... תפסיק לקשקש על תפיסות עולם, כי גם לך יש חלק נכבד מאד בתפיסות עולם עקומות אלה. פיסת הבד שעל ראשך מחממת לך את המוח ופוגמת בכל מחשבה נכונה שעשוייה לצמוח בו. ותאמין לי? זה פשוט... חבל.
את המשפט הזה לא קראתי עד תומו. מצאתי לנכון בכל זאת לשמח אותך עם כל נסיונותיך השקופים להגיע לכך שאומר זאת . אז הסתפקתי בתחילתו. דבריך עד שלב זה כל כך הזויים, שאין כל צורך להתייחס למשהו נוסף ממך. כל שאני יכול לעשות ואני מדבר במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות אם תהית, זה לרחם, מעומקה דליבא, על המצב שהגעת אליו ושאתה נמצא בו ולא מצליח להשתחרר ממנו. באמת ובתמים, כואב הלב.אתה הלוא משקיע זמנים יקרים מעיתותיך בכתיבת דברי הבל בכל פורום שאתה מוצא, במקום שתתרום דבר מה חיובי לטובת העם, המדינה והשלום הנכסף. לא חראם?
לדבריך: לא משנה באיזה אלוהים הם מאמינים... בונה עולם שהבטיח ארץ לאבותינו, או אללה שהבטיח מלחמות ג'יהאד למוסלמים. אותה גברת בשינוי אדרת.מה ההבדל בין בן גביר, סמוטריץ', סטרוק ודומיהם ובין החמאס, הג'יהאד האסלאמי ודומיהם?
נתחיל באמירה: א.מ.ל.ק.מאחר ואני לא מסכים עם זה, עובדתית הרי שלא נכון לומר ש"אין עוררין". עם זאת, אני בספק אם יש עוררין על כך שפתחת כך את תגובתך בכוונת מכוון שקופה ופתטית, בנסיון שאכריז שלא אקרא הלאה ודבריך יוכלו להישאר ללא מענה ענייני .
ואללה? אשריך צדיק שאתה מכיר אותך כל כך טוב מכל פגישותינו שאתה יודע מה יש או אין על פדחתי .
נו באמת. אז פחדת (בצדק) שהנסיון במשפט הראשון לא יצלח, אז אתה מנסה לערבב בני משפחה במשפט השני כדי בכל זאת להשיג את המטרה? חחח, מדהים אותי כל פעם מחדש (ברצינות) עד כמה אתה תינוק .
אמנם אציין את המובן מאליו והוא שכתיבתך נוגדת את תקנון האתר, את כללי הפורום, ובוודאי שלא צריכה לצאת מידי מי שמוגדר (שבוע כן שבוע לא) כ"מנהל הפורום". אבל תכל'ס זאת התבכיינות לצעירים ממני, אז נשאיר זאת כך. הנסיון שלך בכל מקרה, לא צלח לצערך. פשוט עניין של זמן פנוי שיש לי כרגע מול המחשב, לא של אובר-התעניינות בהגיגיך.
מי זה "יהושע בן דג" אגב, אין לי שמץ של מושג. מניח שכתיבת שמו של מי שאתה מתכוון אליו בדרך זו אמורה להצחיק בדרך כלשהי, אבל מרוב שזה מצחיק לא ניתן (או בכל אופן אני לא הצלחתי) לדעת על מה אתה מדבר בדיוק.
אה אוקיי. וזה קשור לענייננו או לדברי, כיצד בדיוק?
ואללה, אמירה הגיונית באמת. כעת ברור למה ניסית בכל מאודך שלא אקרא עד כאן ולא אגיב על דברי הבלע ההזויים האלה (או ליתר דיוק, אצביע על כך שהם כאלה). בגלל שיהושע שמשום מה מוגדר במוח המעוות שלך הבן שלי, צווה לעשות משהו לפני כמה אלפי שנים, מזה אנחנו אמורים ללמוד מה בראשם של הפוליטיקאים של הימין בכנסת ישראל בעידן שלנו.
ללא ספק, הגיון צרוף. ובכן יקירי, תצטרך לסלוח לי, אבל כמובן שמדובר בחרטוט מצוי ולא אחד חכם במיוחד. בשביל לדעת מה סבורים האישים הנכבדים בן גביר, סמוטריץ' וסטרוק, מה לעשות, עלינו לבחון אותם, לא את התנ"ך ומה נאמר בו לפני כמה אלפי שנים. ארשה לעצמי להניח שכל ילד מעל גיל 3.5 מבין זאת ועל כן אסתפק בכך ללא הרחבות נוספות.
יתכן. יתכן גם שלא ולו מהטעם הפשוט שמה לעשות, לא נגזלה כל אדמה פלסטינית לבניית ההתנחלויות. בכל אופן, לא בעולם האמת, העובדות והמציאות. הקטע הוא שניגוד לשמאל הישראלי, הפלסטיני הממוצע דווקא מודע לעובדה זו לחלוטין . על כן הוא גם לא יוצא נגד ההתנחלויות אלא חי איתן בשלום בדרך כלל.
כך או אחרת גם אם כל זה היה נכון, זה לא משנה כהוא זה את דברי למעלה עליהם התיימרת להגיב או את המציאות בה על ישראל להגן על עצמה, גם אם יש ישראלים (הזויים) שמוצאים הצדקה לטרוריסטים בהפעלתם טרור כלפי יהודים/ישראלים. כך שבשורה התחתונה, גם אם נזרום עם דבריך הללו, זה עדיין לא משנה מאומה. לא בנושא הדיון ולא בדברי.
כפי שכתבתי פעמים רבות לאחרים שמשחקים כאן עם עיוותים כאלה וחושבים שזה גורם להם להיראות חכמים, כשצריך להסביר בדיחה או דחקה, המשמעות היא שהיא לא מוצלחת במיוחד לכתחילה. לתשומת ליבך.
ממש לא. בשום סיטואציה לא הייתי אונס נשים על רקע לאומני, לא הייתי מבשל תינוקות בתנור בגלל שהם בעלי מוצא אתני ספציפי, ולא הייתי רוצח אף אדם רק בגלל שיש לי מחלוקת איתו, פרטית או לאומנית. כמוני אולי תתפלא לשמוע, מר איתמר בן גביר, מר בצלאל סמוטריץ' והגב' סטרוק. החמאס והג'יהאד האיסלמי לעומת זאת, דווקא כן נוהגים כך. והנה הצבעת במו ידיך על ההבדל ועל חוסר הדמיון. אשריך.
אפסיק לקשקש ככל הנראה זמן קצר לאחר שאתחיל לקשקש. בינתיים כתבתי דברי אמת ואילו אתה, יכולת רק לתקוף אישית בכל חצי משפט שני, להצחיק את עצמך בכל רבע משפט שלישי, ובין לבין להמציא מה אני הייתי עושה אילו הייתי נולד במקום אחר מכפי שנולדתי, כאילו שזה קשור איכשהו לנושא. אה, וגם החלטת שהפוליטיקאים של היום נורא רוצים לעשות א-ב-ג, כי באחת ממלחמות ישראל הקב"ה נתן הוראה מסוימת למנהיג העם.
במילים פשוטות, אולי אני מקשקש, אבל אתה פשוט כתבת אפס ושום דבר.
את המשפט הזה לא קראתי עד תומו. מצאתי לנכון בכל זאת לשמח אותך עם כל נסיונותיך השקופים להגיע לכך שאומר זאת . אז הסתפקתי בתחילתו. דבריך עד שלב זה כל כך הזויים, שאין כל צורך להתייחס למשהו נוסף ממך. כל שאני יכול לעשות ואני מדבר במלוא הרצינות וללא טיפת ציניות אם תהית, זה לרחם, מעומקה דליבא, על המצב שהגעת אליו ושאתה נמצא בו ולא מצליח להשתחרר ממנו. באמת ובתמים, כואב הלב.
חמוד שלי, בניגוד אליך, אני לא בתחרות כאן, לא מרגיש צורך להתמודד על אהדת הקהל, לא כותב בצורה מסוימת כלפי א' כדי למצוא כן בעיני ב', ומסתדר מצוין עם הידיעה שמה שכתבתי הוא נכון כאשר הוא כזה, ללא צורך בחיזוקים ואישורים לכך.נתחיל באמירה: א.מ.ל.ק.
בוא ונראה כמה אנשים יסכימו איתי וכמה אתך. הולך? הלוא רבים כבר פקפקו בדבריך, השליכו אותם לפח, צילמו הרי הררים של פחי אשפה וכיו"ב. אז נכון שסתוונית כבר לא מופיעה כאן תחת שמה ובמקום זה קיבלנו את מי שמקווה שנחשוב שהוא גבר אבל בכ"ז זו סתוונית במסווה של קראניו. שיהיה. לפחות היא מעודנת קצת יותר כרגע ודי לנו בכך.
ולגבי בנך הדג? נון = דג ויהושע הוא בנו של נון = דג = קולו של הרינג כלשהו.
מ.ש.ל.
אני לא סתוונית. האמן לי.נתחיל באמירה: א.מ.ל.ק.
בוא ונראה כמה אנשים יסכימו איתי וכמה אתך. הולך? הלוא רבים כבר פקפקו בדבריך, השליכו אותם לפח, צילמו הרי הררים של פחי אשפה וכיו"ב. אז נכון שסתוונית כבר לא מופיעה כאן תחת שמה ובמקום זה קיבלנו את מי שמקווה שנחשוב שהוא גבר אבל בכ"ז זו סתוונית במסווה של קראניו. שיהיה. לפחות היא מעודנת קצת יותר כרגע ודי לנו בכך.
ולגבי בנך הדג? נון = דג ויהושע הוא בנו של נון = דג = קולו של הרינג כלשהו.
מ.ש.ל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.