הגיון ברזל

Mishkafofer

New member
הגיון ברזל

הגיון ברזל בחסות חמאס משפט א: חמאס היא תנועת שחרור לגטימית משפט ב: ירי טילים על אזרחים הוא לגטימי מסקנה: תנועות שחרור לגטימיות יורות טילים לגטימיות משפט א: בשואת יהודים נהרגו N יהודים משפט ב: בשואת פלסטינאים בעזה נהרגו N+70 ערבים מסקנה: N הוא מספר חיובי גדול מאפס מסקנה ב: בגן עדן , הפלסטינאים תפסו למעלה מ (70+N)* שבעים ושתיים בתולות משפט א: יש להילחם בכובש הציוני משפט ב: אפשר לעשות הודנא עם הכובש הציוני משפט ג: הודנא ומלחמה לא סותרות אחד את השני מסקנה: הודנא ולחימה אינן מושגים חופפים או מנוגדים

AdonAsda

New member
פליטת הפה המטומטמת שלו משחקת לידי

שונאי ישראיל כפיתה חמה ביום סגריר.

AdonAsda

New member
הוא לא חשב על המשמעות של המילה הזאת

ועל ההשלכות של מה שהוא שהוא אומר. הוא בכל מיקרה התכוון שהפלסטינים מביאים על עצמם אסון. "ככל שירי הקסאם גובר ומאריך טווחים, הפלסטינים מביאים על עצמם שואה יותר גדולה"- זה מה שהוא אמר.

respecta1

New member
אם הוא באמת אמר מה שיחסו לו

הבן אדם פשוט אידיוט, ראיתי כמה ראיונות איתו ואף פעם לא התרשמתי שמדובר בגאון משהו.. ואם הוא אמר את זה הייתי ממליץ לו קודם כל לפתוח ספר היסטורה, וב' הייתי ממליץ למי שממונה עליו, לפטר את האידיוט הזה ולשלוח אותו קיבינמט.

respecta1

New member
אגב רוב הסיכויים שהוא התכוון

לשואה שהמילה עצמה זה אסון במילים אחרות.. אבל זה לא מוריד היה צריך לבחור מילה אחרת ולחשוב לפני שהוא מוציא דברים מהפה שלו.

אין שום שואה לפלשתינים וגם היתה זה בסדר, הם

דרמו אותה לעצמם בזה שהם ממשיכים ב"התנגדות".

נחמד.. שיהודי אומר ..

"אין שום שואה לפלשתינים וגם אם הייתה זה בסדר..." יהודי מהו ? בסה"כ בן אדם. ובני אדם הם חוליגאנים, כנופייתיים וכפייתיים.

אל תסלפי ותוציאי מהקשר את מה שאני כותב!!! אם

הפלשתינים הם אלה שגורמים לעצמם את השואה של עצמם (זו לא "השואה" אלא פשוט האסון שלהם), זה בסדר, זו בעיה שלהם.

המנהיגים האפסיים שלהם הם המזיקים לעמם !!!

ולא הפלסטינים !!! וכשאתה פונה לנושא מסויים או לקבוצת אנשים מסויימת תשתדל לכתוב בהיגיון ולסמנם כקבוצה / מנהיגים או כל X אחר. ואל תדבר על קולקטיב שלם ! כאן - הבושה והחרפה שלך.

היינו הך!, כשאני אומר פלשתינים אני מתכוון

למניהיגים שלהם שהם דרך אגב הפלשתינים עצמם בחרו כאשר הם ידעו בדיוק מהי האידיאולוגיה ומהם השאיפות הלאומיות של החמאס (הוא מעולם לא ניסה להסתיר זאת, להיפך). כן, יש כאן קולקטיב שלם כי החמאס לא פועל בוואקום, לפעולות שלו יש תמיכה ציבורית אצל הפלשתינים, יש אווירה ציבורית מסויימת המאפשרת לחמאס לפעול בלי שהפלשתינים יפריעו לו, להיפך.

תבדילי בין "השואה" שזה מה שהיה לפני כמעט 70

שנה לבין שואה שזה אומר קטסטרופה, כאשר "מישהו מביא עליו שואה" זה אומר שהוא מביא על עצמו אסון גדול מאד. אין לזה משמעות נסתרת, אין לזה קונוטציה או קשרק ל"השואה" בעזה אין שום דבר דומה ל"השואה" ומי שעושה בזה שימוש הוא פשוט דמגוג קטן, מושתן ומרושע, סתם מניפולטור מחורבן.

תשמור את התארים לעצמך.. זה אחד

שניים : עצם העובדה שקיימים הבדלים קטנים או גדולים בין מה שהיה אז .. למה שקורה כיום.. ולא רק בעזה, לא מצדיק את הניסוחים והמונחים בהם אתה משתמש. וכיהודיה שמכבדת את חללי השואה יותר מכל ! ונוצרת את קורותיהם בתוכי תמיד, על מנת שלעולם לא אתנהג לאחר כפי שנהגו בי [כי הם זו אני.. אנחנו אחד], מרשה לעצמי לכתוב לך מעל במה זו .. שאין לך מושג על מה אתה מדבר. מומלץ טיפול תראפי בהקדם. אז מה היה לנו ? *חניקת ילדים - על מנת לבדוק כמה זמן לוקח להם להתעלף *אניסת נשים ובנות צעירות *הפשטת גברים מול נשותיהם וילדיהם / או סתם השארתם בחוץ בשלג ובכפור.. "עד יעבור זעם"... * טיפולי שב"כ כגון ; קשירת ידיים ורגליים והשמת שק ניילון חונק על הפנים, מניעת מתן צרכים, מכות על ידי חפצים קהים ואחרים, החדרת מתכות [שיפודים] של ברזל לישבנם של עצורים ופציעתם עד המעיים... * חיסול של 30 בחורים בחדר אחד, ברמאללה.. עד היום לא קראתי מה הייתה הסיבה לכך, *שימוש בבני אדם כחומת מגן אנושית [כמו החמאס.. מצאו ממי ללמוד] *שיסוע כלבי זאב בנשים מבוגרות ובילדים *השלכת בני נוער מרכבים בעת נסיעה של 180 קמ"ש וצחקוק למראה הגולגולת המרוצצת על הכביש. עכשיו.. רצית לומר לנו משהו על השואה ? על החומה ? על הירויים ? על הניסויים בבני האדם ? על ההשמדה ? פני ההשמדה רבות הן.

אנחנו לא מתקרבים למעשי השואה כי אנחנו לא

יכולים לעשות זאת, לא משנה מה נעשה בעזה, זה לא מתקרב ועצם זה שאת משווה או עושה קשר בין הדברים מראה שאין לך טיפת כבוד לשואה, שאין לך מושג מה זו היתה השואה ואין לך מושג מה זה הקשר, קונוטציה, מיצאות, נסיבות דברים שנותנים משמעות ושום דבר לא קיים בלעדיהם, שוב דבר לא קיים בוואקום, אולי רק בראש שלך, תרתי משמע. לך אין מושג על מה את מדברת, לגבי השב"כ, אם מדובר ברב מרצחים שיודע הרבה והוא שותק, צריך לגרום לזמר את כל מה שהוא יודע ואם לא עושים זאת זו בגידה בתפקיד ואחריות, שלנו, לפיגוע הבא, הכל מותר, מה שצריך ואין לזה שום דימיון לשואה או לנאצים, למה? קונטקסט, קונטקסט, קונטקסט, דבר שאין לך מושג מהו. לגבי תקריות מסויימות והדירות, כולן נדירות ואני הייתי בשטחים מספיק זמן בשביל לדעת, הן לא מעידות על כלום ולכן החשיבות והמשמעות שלהן היא כלום, זה לא מעיד על כלל. ה"השמדה" של הפלשתינים נמצאת רק בראש שלהם, איו שום השמדה, להיפך אנחנו נחמדים מידי, מוסריים מדיי, רכים מידיי ולכן אנחנו נדפקים מידיי.

פשוט בושה וחרפה

אם אני אתן לך נשק ובנוסף אני אביא לך פלסטינאי לא חמוש ושלא עסק בטרור אתה תפתח עליו באש רק בגלל שהוא פלסטינאי? זאת המשמעות של שואה! כל כך עצוב שיהודי מדבר ככה. אני רק יכול להתבייש

למעלה