הגיוני שתהיה עליה במשקל כשמתחילים

lulyK

New member
הגיוני שתהיה עליה במשקל כשמתחילים

פעילות גופנית, נכון? או שמא מדובר רק על עצירה בירידה? מנסה להבין האם העליה במשקל משויכת להתמדה שלי בסטודיו c, או לסופגניות (הבגדים נראים כרגיל וחלקם אפילו טיפה יותר טוב
אבל ממש לא נעים לי מעצמי כשאני נשקלת).

מעיןבר

New member
כשעושים פעילות גופנית

יש החלפה של מסת שומן (פחות צפופה ושוקלת פחות) במסת שריר (כבדה יותר) לכן, בשבועות הראשונים מרגישים הבדלים בגוף שלא ניכרים על המשקל. זה תירוץ טוב לחצי-1 ק"ג. מעבר לזה...

טיפוטף

New member
והכי חשוב שלטווח הארוך מסת השריר

הגבוהה מסייעת לירידה במשקל. כך או כך, מה אכפת לך, העיקר שכמו שאת מתארת ההיקפים ירדו.

lulyK

New member
רעיון נחמד להיתלות בו.

ההיקפים ירדו, אבל בנוסף נדרשת פה גם עבודה רצינית של הרזיה. לא יעזור לי, בסוף אני אצטרך גם דיאטה.

lulyK

New member
זה בהחלט מעבר לזה ../images/Emo13.gif

צריכה לחפש תירוצים אחרים. מעין, מה את חושבת על הדיאטניות של סטודיו c? את מכירה את שיטת חישוב אחוזי השומן שלהם?

מעיןבר

New member
חושבת מחשבות סופר חיוביות

הייתי בליווי של כמה מהן במשך תקופה ארוכה (מלפני החתונה, בזמן ההריון כשגיליתי שאני "משתוללת" כולל עד אחרי הלידה). הן כולן דיאטניות קליניות עם הכשרה הולמת ומפקחת עליהן מלי תבור המצויינת. לגבי שיטת חישוב אחוזי השומן - הן נוקטות בשתיים: יש להן משקל שעושה זאת אוטומטית והן גם לוקחות מדידה של קפלי שומן עם קליפר (השיטה המסורתית). המחיר לא מזעזע למיטב זכרוני (גם אם גבוה מזה של קופ"ח).

lulyK

New member
התרשמתי מאד מזו שנפגשתי איתה.

היא מדדה רק בעזרת המשקל (וגיליתי שכולי עשויה שומן, בערך. כמו כן אני נמוכה ממה שחשבתי
). המחיר לדי שערוריתי - 95 ש"ח, והם מחייבים לקחת תכנית של 12 פגישות. כנראה שאני פשוט לא מספיק רוצה, כשארצה זה בטח ייראה לי משתלם.

למעלה