הגיוני?

ronlin2

New member
הגיוני?

היי :) יש שיר שאני ממש רוצה לדעת מה משמעות המילים שלו, ויש לי מילים שמישהי כתבה תוך כדי שמיעה, היות ואין שום מקור מוסמך אחר... לפי מה שהבנתי, אין למילים האלה שום הגיון או משמעות, אבל החלטתי לנסות בכל זאת. האם מישהו מזהה משמעות במילים האלו? Ma ti la nos ta Weeh loh ah mah te rei/ray Ma ti la nos ta vah (ma te ya) Ki ya pa ti ah kus Ma ki ya pa ti ah ri us I ti ma ri ya la (la___) Weeh loh ah mah te rei/ray (ma ti ya) I ti ma san tu vi ah Va__________

Boojie

New member
רעיון שיכול לעזור:

תני את שם השיר. אם מחפשים בגוגל את שם השיר (במרכאות) + lyrics, רוב הסיכויים שתמצאי את המילים האמיתיות של השיר, לא משמיעה, ויהיה קל יותר לזהות במה מדובר.

ronlin2

New member
ניסיתי כבר

לא עבד... והשיר הזה נכתב במיוחד לסרט מסוים, אז אין תיעוד שלו בשום מקום אחר, חוץ מהאתר של הזמרת ושם השגתי את המילים האלה... קוראים לשיר elegy for charlotte / to the hospital. לא נראה לי שיש לזה משמעות בכלל....

Boojie

New member
ראיתי במקום כלשהו טענה שזה בלטינית.

מה שאני יכולה להציע לך זה לנסות למצוא את דיסק הפסקול של הסרט (Autumn In New York) - בדרך כלל בעטיפות של דיסקים מופיעות המילים לשירים. ואגב, שמו המדויק של השיר הוא Elegy to Charlotte, לפי מה שראיתי באתרים שבדקתי.

למעלה