הגיוס ב12.8. של ג`ובניקים?

נריה_ה

New member
הגיוס ב12.8. של ג`ובניקים?

אני כותב את ההודעה שלי שוב, כי אני לא מצליח להקפיץ אותה: אני מתגייס בתאריך הזה ה12 באוגוסט. בבקשה.. למישהו יש מידע על התאריך? זה בכלל קרבי? שני התאריכים הקודמים שנתנו לי היו תאריכים קרביים, ויש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה קרבית. כתבו לי שזה תאריך של ג`ובניקים כלל צהלי. זה נכון והיגיוני? יש לי פרופיל 97.

נריה_ה

New member
אפשר לבקש לדבר עם קצין מיון?

עלתה הצעה: לבקש לדבר עם קצין מיוןלפני הגיוס. זה אפשרי?

RonNiss

New member
יש לכם טעות

הגיוס הוא בטוח גיוס קרבי,אבל זה נכון שסביב התאריך הזה יש גיוסים של ג`ובניקים לדוגמא אנוכי ב19(כמעט בטוח שאני מתגייס בתאריך הזה) ואני יודע על חבר שלי שגם מתגייס קצת לפני והוא גם ג`ובניק

נריה_ה

New member
איך אתה יודע?

אם זה קרבי אז לאן זה? ואיך אתה בטוח שזה קרבי?

avipe

New member
גיוס כללי

חבר שלי הוא פרופילניק שלא מיועד לכלום והוא בתאריך הזה...

נריה_ה

New member
גיוס כללי?

ושלחו לו בוודאי שאלון העדפות לא? אם יש דבר כזה לפרופילניקים (פרופילניק? = אחד עם פרופיל נמוך? עד כמה?) מה הוא סימן בשאלון העדפות?

omegadraco

New member
ג`ובניקים

אני מכיר מישהו עם פרופיל 45 בתאריך הזה, אז כן - זה ג`ובניקים.

barakas

New member
100% גובניק

כשעוד היה לי פרופיל 45 קיבלתי את התאריך הזה....אם אתה לא מאמין או בטוח אני אשמח לסרוק לך את הדף עם התאריך

נריה_ה

New member
לא רוצה ג`ובניק! - מה אני אעשה???

מאמין לך, לכולם. אני שבקשתי בראיון האישי להיות כמה שיותר קרבי - שמים אותי להיות ג`ובניק. חברים שלי שלא רוצים להיות קרביים בשום אופן - מקבלים תאריך קרבי. זה קצת מצחיק לא??? יכול להיות שהצבא עשה איזו שהיא טעות? ושאוכל לבקש לא להיות ג`ובניק? (מה אני אגיד? ולמי אגיד את זה?) בנוסף קיבלתי מנילה קרבית... זה מוזר.

*רן*

New member
קודם תרגע....

בכל תאריך גיוס יש השלמות ליחידות אחרות, ובגיוס כלל צה``לי כמו שלך, מן הסתם יש השלמות ליחדות קרביות,ובכלל אין סיבה שצה``ל יוותר על מלש``בים עם פוטנציאל קרבי כשלך.. נתראה בקרבי...ושתחזור בשלום!!! רן...

נריה_ה

New member
קודם כל תודה! ומה הכוונה השלמות?

למה אתה מתכוון ש``בכל תאריך גיוס יש השלמות ליחידות אחרות``? איך זה יתכן, איך מבצעים את זה, ולו רק מן העובדה שהם (מי שהתגייס קודם) כבר התחילו טירונות, אז מה אני אגיע באמצע,זה לא נשמע הגיוני? ושוב תודה!

*רן*

New member
לא שולחים חייל בודד...

שולחים מספר מגויסים מאותו גיוס. ושוב אין לך מה לדאוג אם אתה בעל פוטנציאל קרבי הצבא לא יכול להרשות לעצמו לוותר עליך.(אולי תשלח לקורס מסויים,אך אין היגיון שתהיה סתם ג`ובניק.

נריה_ה

New member
וזה לא יסגור דלתות...

זה לא יסגור דלתות ליחידות מסויימות שהתחילו את השרות שלהם? הרי חלק מהיחידות כבר התחילו את הטירונות, לא?

שבוזה

New member
ככה זה בצבא

הצבא זה המקום הכי לא הגיוני עלי אדמות. מה לעשות זה כמו שבקורס שלי הבנות היו צריכות להגיד לאן הן הולכות והרוב שרצו קרוב לבית קיבלו רחוק וההפך. תלמד - זה ההיגיון הצבאי ואין מה לעשות. בקשר לרצונך להיות קרבי אתה יכול לנסות בבקום ביום הראשון לגיוס לעשות להם בעיות או לקבל שיבוץ חדש זה תלוי עד כמה תדאג לשינוי כלשהו.

נריה_ה

New member
אני לומד להבין.. אבל אפשר לבקש לפני

ציינת שאני יכול לנסות בבקום, אבל זה יכול להיות קצת מאוחר מידי. האם אפשר לבקש לדבר עם מישהו לפני הגיוס, כדי למנוע מצב כזה, ומה אפשר להגיד להם?

נריה_ה

New member
ומה עם הגיוס של ה13.8?

שוב (בפעם החמישית) דחו לי את הגיוס. הפעם ביום אחד. מישהו יודע לאן זה? ב13 באוגוסט?

נריה_ה

New member
האם זה למודיעין? מישהו יודע? 13.8?

האם הגיוס ב13.8 הוא למודיעין. ואם לא אז לאן הוא?

נריה_ה

New member
גיוסים למודיעין.

הגיוס למודיעין לבנים הוא בתאריך: 13.8. ולבנות ב14.8.

למעלה