הגיוס נדחה בשנה וחצי

P o o f i

New member
הגיוס נדחה בשנה וחצי

הייתי אמורה להתגייס ביולי 2013 ולפני כמה שבועות נדחה לי הגיוס לדצמבר 2014 ולא ביקשתי שנ"ש או משהו בסגנון. כן ניסיתי להתקבל לעתודה, אבל בחודש האחרון כשהתקשרו אלי מעתודה די דחיתי אותם כי התחרטתי על ההרשמה והסטטוס שלי הפך מ"פעיל" ל"דחיה מהמסלול".
התקבלתי לצלמת בדו"צ (אחרי שהגיוס נדחה לי בשנה וחצי) וכעת אני לחוצה שזה ישפיע איכשהו על התפקיד. בקיוסק האישי אפילו רשום לי יעד גיוס: הינך מיועד/ת לשיבוץ מפיק/ת סרטי וידאו. מיטב כמובן לא עונים לי בקטע הזה.

יש סיבה לדאוג? האם יכולים להקדים לי את הגיוס? פשוט לפי מה שאמרו לנו במיונים הגיוס ליחידות ההסרטה יהיה בספטמבר 2013.
 
כנראה שזה בטעות

תתקשרי לבקו"ם ותבקשי להקדים בהתאם לשנתון שלך ולעובדה שהתקבלת.
אם את יכולה לדבר גם עם דו"צ זה יעזור
 

P o o f i

New member
אין עם מי לדבר

דו"צ מפנים אותי ליחידות ההסרטה, יחידות ההסרטה מפנות אותי למיטב, מיטב אומרים לי שהגיוס נדחה בהתאם לצרכי הצבא ושאני אתמודד עם זה.
 

guia1

New member
היי

שהתקשרו אליי אז מיחידת ההסרטה אמרו לי שבתחילת מאי ישלח אליי תאריך גיוס חדש, כל עוד כתוב שאת משובצת לתפקיד הכל בסדר, כנירא שעוד שאין תאריך גיוס ובגלל זה הם לא עדכנו לך (לי למשל עדיין כתוב מרץ 2013). יש קצר בתקשורת בין מיטב לדוצ ככה שלדבר עם שניהם לא עוזר. מבחינת מיטב עדיין אין תשובות למיון הראשון שהיה ב-23.1 ככה שאין ממה מה לדבר איתם.
 

P o o f i

New member
אבל האתר התעדכן ואנשים שלא עברו קיבלו מכתבים

נראה לי שמיטב מעודכנים מספיק..
ועכשיו זה תחילת מאי, אני בספק אם נקבל תשובה בזמן הקרוב. אני זוכרת שבשלב הראשון של המיונים אמרו לנו שכבר נדע הכל במרץ, ורק בסוף אפריל קיבלנו תשובות בקשר לשיבוץ.
 

P o o f i

New member
דיברתי שוב עם מיטב והנושא טופל


 

guia1

New member
נפלא!

קיבלת במקרה איזה רמז למתי אנחנו מתגייסות?
 

P o o f i

New member
לא, כמו שאמרתי.. אני מניחה שבסביבות ספטמבר

כי זה מה שאמרו לנו במיונים עצמם. אבל זה הרי ידוע שלצבא יש לוח זמנים משלו, ואני מניחה שזה יהיה כמו זה שכאמרו לנו שבמרץ נקבל תשובות ובסוף הודיעו רק רק לקראת סוף אפריל.
אין עם מי לדבר.
 

TRitfk

New member
שאלה

איך אתן כבר יודעות לאיזו יחידה אתן משובצות? לי רק הודיעו שהתקבלתי וכששאלתי לאיזו יחידה אתגייס אמרו שאדע לאחר הגיוס.
 

P o o f i

New member
התקשרתי ליחידת ההסרטה מלא פעמים עד שקיבלתי

מידע.. הם כמעט ולא עונים.
 
למעלה