הגיוס של אתמול....

pachanga

New member
אוקיי, ועוד שאלה...

הוא התגייס לשריון הבחור שאני מכירה, והם עושים טירונות בתל השומר, ואם הוא מתעקש ללכת למגב במקום לשיריון? יכניסו אותו לכלא? או שהם יוותרו לו?

אמיר גל

New member
הכל יכול להיות...

כנרה הוא ייכנס לכלא לכמה שעות או יום יומיים ואז הם יראו שהוא רוצה רק מגב אז ישלחו אותו לשם הם מכניסים לכלא אנשים רק כדי להפחיד. אמיר.

palmino

New member
מה פתאום

תשמע, מי שלא מוכן להתפנות והוא מפר פקודה למה לדעתך ישימו אותו איפה שהוא רוצה? הרי ככה כולם היו לא מתפנים. הצבא לא עובד ככה אם מעבירים מישהו זה רק בפרוטקציה ואחרי השיבוץ, או אחרי שהוא "מבקש יפה" ובצורה המקובלת. בגיוס לנח"ל האחרון חבר שלי אמר לי שהיו שני ערסים שרצו גולני ולא הסכימו להתפנות, אז הם נקראים מסרבי בקו"ם ,הם נכנסים לכלא או עושים עבודות רס"ר בבקו"ם וזה לא יורד להם מהפז"מ! בסוף הם לא יהיו בנח"ל ובטח שלא בגולני ,ידחפו אותם לתפקיד עוד יותר גרוע. מחכה לתגובתך אמיר

barakas

New member
שטויות

לכל חטיבה-יחידה יש מכסה של אנשים שיכולים להכנס אליה מבלי שייועד אליה בהחלט הרבה לא מתפנים מהבקו"ם ושם הם מוחזקים...ברוב המקרים (תלוי גם בחטיבה) הצבא מוותר והעקשן יזכה במבוקשו אבל לפעמים זה יגמר ברע בדרכ מעבר בין חטיבות חי"ר הוא הקל ביותר

אמיר גל

New member
לפלמינו

לאחי עשו אותה צרה. אמרו לו שהוא הולך לגולני והוא בכלל רצה גבעתי והוא אמר להם שלא מעניין אותו אן גבעתי או לכלא הם הכניסו אותו לכלא לכמה שעות שאלו אותו הם הוא התחרט הוא אמר שלא שוב הכניסו אותו לכלא ואחריי כמה שעות הוא יצא ואמרו לו שהוא מתגייס לגבעתי ואין לך מושג איזה צרחות הביאו עליו בחיים שלו הוא לא שמע צרחות כאלה כי הוא ידע שסתם מבלפים והוא נשאר בעמדתו והוא הלך לגבעתי. אמיר.

palmino

New member
למר גל

שמע אחי , אם אתה אומר אני מאמין לך , אבל הצבא אמר בפרוש שגולני היא היחידה הכי מבוקשת ורק מי שרוצה מאוד להגיע לשם מגיע. אז בטח הוא עשה תרגיל מנהיגות לאחיך ובסוף העביר אותו כי הרשימה בתור ארוכה, אבל בוא נגיד שהיו שמים את אח שלך בתותחנים,או במשטרה צבאית,בית דין לא היה מוציא אותו משם. בשביל הצבא גולני וגבעתי זה אותו הדבר רק זה עם חום וזה עם סגול. שניהם קרבים והם מעדיפים קרבי מרוצה. תחזיר תשובה

אמיר גל

New member
פלמינו אחי

הקטע שאמרו שגולני היא החטיבה הכי מבוקשת זה היה בגיוס האחרון אחי התגייס לפני שלוש וחצי שנים תראה יכול להיות שאתה בקשר לתותחנים ומשטרה צבאית כי לא היה לי מישהו שהתנסה בקטע כזה. אבל אם למשל שולחים מישהו למגב והוא רוצה רק גבעתי למשל אם יש מקום וזה אפשרי אז יקחו אותו לשם אם אין אז אולי הוא ילך למגב או למקום אחר כמו נחל או משהו כזה ככה זה לפחות דעתי אמיר.

palmino

New member
אם ככה אז למה לדעתך

מכניסים אותו לכלא, למה לא להגיד לו ישר- יש מקום בגבעתי הנתונים שלך מתאימים ,אז לך לשם. למה לצבא לריב איתו אם הוא מתאים או יש מקום אמיר

pachanga

New member
אבל אמיר...

אמרו לי שאם כל כך ירצו אותו בשיריון יכניסו אותו לכלא אם לא יצטרכו אותו יוותרו לו ויתנו לו ללכת למג"ב בכל אופן עברו יומים כבר לא משנה עדיין לא מעודכנת מה קורה לגבי החייל החמוד הזה שאגב פעם עשיתי לו ביביסטר שהוא היה קטן.... וגם אני הייתי די צעירה
פאצ´נגה *חיי לילה*

palmino

New member
תשמעי תראי

אני נכנס רגע לראש של הצבא: אם יש סרבן,הוא נענש ורק אחרכך פותרים את הבעיה ורוב הפעמיים זה לא לטובתו כדי שלא תיהיה לגיטימציה לאחרים לעשות את זה.

pachanga

New member
לא מאמינה שהוא יעשה צרות כי...

הוא ילד טוב בשביל הדברים האלה...

profil45

New member
חבר שלי...

יש לי חבר שהתגייס אתמול והוא כבר בטוח הולך למג"ב אז הוא מחכה בבקום עד יום רביעי ואז הולך למג"ב

Dune

New member
תגובה

אבא שלי (למרות שזה היה לפני הרבה מאוד זמן) היה שוטר צבאי והוא התעקש ובסוף העבירו אותו למה שרצה (סיירת חרוב). בצבא הכל יכול להיות

למעלה