הגיטע שבאס

הגיטע שבאס ../images/Emo140.gif

איך אתם מתפקדים בימי חום אלו? ...אני במצב שבין מוצק לנוזל ...מצד אחד הבית הפתוח לארבע רוחות השמיים, מביא איתו בבקרים משבי רוח נעימה, מצד שני אאלץ בקרוב לצערי, להרחיב את החור באוזון על ידי הדלקת המזגן, כיוון שהטמפרטורות עולות ועולות לפי מד החום הקבוע כאן על הקיר....
תסכימו איתי שיש ימים שכל אשה צריכה מידי פעם לעשות טיפול 10,000 נקרא לזה......זה זול יותר מכרטיס מועדון אצל פסיכולוג, ומצד שני התוצאות מידיות. צרפו לזה איזה שופינג בנוסח עדות סוף העונה, והרי לכם אשה עם תוסף של אושר למיכל הנשיות
רגא רגא ..אתם צודקים אני מכירה גם כמה גברים שזה עושה להם את זה, היום מסתבר זו לא נחלת הנשים בלבד.
תיכף יבוא הסיפור שלשמו התכנסנו, אך ראשית, תרשו לי להמליץ לכם על מוצר יוצא מהכלל, שאם תשמשו בו כל ערב במשך חודש בשנה, אתם יכולים להוציא תצהיר במשרד הפנים על שינוי גילכם. זהו קומפלקס ויטמינים המשווק בתוך קפסולות , פיתוח של חברה ישראלית בשם מינרל קאר היושבת באשדוד . החומר מרוכז שמנוני מעט , מורחים על כל הפנים כל ערב את תכולת הקפסולה ואחרי כמה ימים , העור מגוהץ , כמו במערכון ההוא של הגשש, חוץ מהקטע של הקישוא.
המוצר נקרא BIO ACTIVE CARE משווק באמצעות חברת סופט טאץ.' תגשו לדיילת שלהם בפארם הקרוב ותבקשו דוגמית. ....
והכי חשוב לא צריך למכור את הפק"מ עבורו. בתהליך האוברול התחלתי עם קניות , עברנו לפילינג , מסכה , קפסולה, שחי, גבות , שפם , אצטרה אצטרה, והלכנו לפנש אצל הספרית. וכאן מתחיל כל הסיפור.....
פעם לפני שנות חצי דור, בימים שבתורכיה נשבו במסגרת הכל כלול גם רוחות אוהדות לישראלים , התארחנו במועדון הנופש סבן סיז באלניה , למרבית הפלא היינו רק 2 משפחות מישראל , חיש קל הילדים יצרו קשרים ויחד יצאנו גם לטיולים משותפים. אממה הזוג הזה היה אחד הזוגות הכי משונים שהכרנו .....הוא צפון היא דרום......היא כדור כספית ....הוא נשרך חלבי שכזה ......אשכרה חננה !
ובכל זאת מהחיבור הבלתי אפשרי נוצרו 3 ילדים וזוגיות שכללה עסק משותף. אחרי שבוע נפרדנו בנתב"ג כאחוקים, והבטחה להגיע אליהם מתי שהוא למספרה שניהלו יחד . השנים חלפו , ההבטחה נשכחה מכל מיני סיבות, ובעיקר העדר חנייה . השבוע באחד הערבים עברתי בסביבה ו...בינגו
ממש בפתח חניה פנויה ......שמתי ה
ונכנסתי פנימה........היא עמדה שם עם מספריים מונפות הביטה בי דקה ארוכה ובאה לקראתי בחיבוק..........אחרי "ספירת מלאי" ו "הצהרות הון" של שתינו הבחנתי בשינוי הגדול. מאישה "גדולה" הפכה לחתיכה הורסת . את בגדי הטריקו המוזנחים, והקליפס הצבעוני בשיער החליפו שמלת מיני צמודה , איפור עדכני והרגליים השזופות היו נתונות בכפכפי עקב גבוהים גבוהים .כמו שחתוב : מתוקתקת מליון דולר בייבי ...אין ספק שעברה מהפך!
בעודנו מדברות למספרה נכנס גברבר צעיר, לבוש בגדי עור שחורים ובידו קסדה , הניצוצות והנשיקות לא הותירו מקום לדמיון ...תכירי...צחקה זה בן זוגי א. .......מסתבר שהם צוחקים יחד כבר כמה שנים ובאושר רב.
היא פרשה סביב צווארי כיסוי ניילון , ובעת שהמספריים והמסרק ניהלו בניצוחה מעל ראשי דואט סיפורה קלח..... סקרנים הא?........יאללה תלכו להביא קפה אני כבר מקלידה את ההמשך.....

אז איפוא היינו ....../images/Emo120.gif../images/Emo96.gif ../images/Emo212.gif

לפני כך וכך שנים בעודה נשואה, דפקה על דלת המספרה ילדונת מאחת העיירות בדרום , שהגיעה לעיר הגדולה בחיפוש אחרי המזל. מין הומלסית חסרת השכלה ומקצוע. בביישנות שאלה האם יוכלו להעסיק אותה. מאחר ושניהם צמחו מרקע דומה , מיד ריחמו , פינו לה מקום במספרה שם הניחה בלילות מזרון, ונתנו לה לעבוד כחופפת וכמנקה. אט אט נרקם מאחורי גבה רומן בין בעלה לאותה נערה שיכלה להיות בתו. היא לא שמה לב , לא העלתה בדעתה לרגע שמצב כזה עשוי להתקיים בין מי שהיתה אצלה בת -בית , לבין בעלה היורמי-מרחף. היא בלעה את כל התרוצים שהם סיפקו על "הדרכה" בתספורות וצבע שהוא עורך לה בשעות בהן המספרה סגורה.
אלמלא כמה מהקליינטיות שדאגו להעביר אליה מבזקי חדשות מהשעות בהן לא היתה נוכחת בעבודה. לילה אחד עקבה אחריהם והאמת העירומה תרתי משמע התנפצה לה בפנים. צמד החמד מהר לעזוב את הארץ , היא נותרה לבד עם שלושת ילדיה בלי מזונות, ועול גדול על הכתפיים.
קופידון שישב כנראה על גג הבית ממול , החליט שצריך בסיפור הזה שער שיוויון ,יום אחד הגיע למספרה סוכן צעיר של חברת מוצרי שיער, כן ...זה היה אותו א. רווק נאה ,צעיר ממנה ב 12 שנים !, שהתחיל לחזר אחריה במרץ על אף פער הגילאים . היא דחתה אותו במרירות , צחוק הגורל חשבה ...
רק סיפור דומה לסיפור של בעלה היה חסר לה עכשף .... לפתח רומן עם גבר צעיר? ...פחחחחח ..בהתחלה נפנפה אותו בזלזול ...לא האמינה שהוא התאהב באישה בגילה, גם החשש מתגובות הבז'זינות בנוסח "מה יגידו" אטמו סופית אצלה כל מחשבה בכיוון. אך א. לא ויתר, היה מטלפן , מגיע בכל מיני תרוצים כמעט מידי יום , שולח פרחים, מתנות עד .....שנשברה......הוא שיכנע אותה ברצינות כוונותיו, " מה יש לך להפסיד תני לי צ'אנס" עקשנותו עשתה את שלה כמו טפטוף איטי של מים הוא הצליח לחדור אל ליבה.
לאחר תקופת הרצה עבר לגור איתה ועם ילדיה , והפך לאביהם החורג באופן יותר מוצלח לדבריה מהאב הביולוגי....ילדיה שבגרו הפכו לחבריו, הם מחליפים בגוד מרכלים איתו על בנות והאידיליה חוגגת! היא נראית וחשה סקסית כולה פורחת ... מאוהבת כבת עשרה... חיה את הרגע ....מתעלמת ממבטי האנשים. והיורם וזוגתו? חזרו לארץ מסבוב לא מוצלח בחו"ל , הספיקו להנשא ונולד להם ילד. עד היום הם נעים ונדים בנסיונות כושלים לפתוח יחד מספרה , כששמע על הרכש החדש והצעיר של זוגתו לשעבר , הופיע לפתע בביתה ,בקש לחזור ולנסות לשקם את חייהם בתואנה שהצעירה כבר לא מבינה אותו . היא סילקה אותו במשפט שמצא חן בעיני "מאוחר מידי ,עכשיו אני בסרט אחר"! ואכן מי אמר שהחיים הם לא סרט?
תמורת כך וכך זוזים קבלתי עיצוב שיער מדליק קופצני עם שפיצים של פאנקיסטית בתוספת סיפור חיים מרתק והעיקר רכשתי תובנות . כאשר נפרדנו עמדתי על המדרכה וראיתי אותם מפליגים יחד צמודים על האופנוע הכסוף ....כמו בסרטים...ממש כמו בסרטים.
בדרכי הביתה , חשבתי שכל מי שישמע את הסיפור עשוי לקחת אותו למקומות שונים ולתת לו פרוש כמו ארבעת האחים מהאגדה של פסח.
הציניקנים יצקצקו וינידו ראשם , זה לא יחזיק מעמד, זה קשר שזמנו קצוב פער הגילאים יעשה את שלו.
הרומנטיקנים יאנחו , זו אהבה שאינה תלויה בדבר , אם היא מתדפקת על הדלת יש להכניסה פנימה ולהנות מכל רגע, לצפצף על מה יגידו ומה יהיה.
המאמינים בישות עליונה, יגידו כולה מן אללה, זו הקארמה שלה של בעלה ושל בני זוגם , יעני כולה מכתוב.
ואלו שמחפשים תימוכין מעולמו של פרויד יזהו בסיפור בבדאי את הצורך של בני הזוג הצעירים בדמות האב-האם. מה דעתכם? היש לאהבה גיל? נניח שהייתם בסיטואציה דומה מה הייתם עושים? פותחים לאהבה את הדלת או מניחים לה להתעופף... יאללה תרגישו חופשי להתבטא , הכל ישאר במחלקת " הנאות" של הפורום.
למי שהגיע עד הלום , מגיע בונוס נכון ?, אז תביאו מחברת ותעתיקו את המתכון הבא לעוגת פירות קייצית קרה טעימה חבל"ז וקלה קלילה.....וזה הולך ככה- לערבב במיקסר – 4 ביצים + כוס סוכר לקרם בהיר להוסיף 200 גר' חמאה רכה ולהמשיך להקציף עם כף תמצית וניל מעט קליפת לימון מגוררת כוס מיץ תפוזים 3 כוסות קמח תופח ועוד כפית אבקת אפיה לשטח עם כף ½ מכמות הבצק הנ"ל בתבנית פיירקס מלבנית לפזר 11/2 ק"ג פרי טרי בשל חתוך גס ( לכו על משמשים בשלים ושזיפים החיבור פשוט נפלא! גם בטעם וגם במראה ) לכסות בבצק שנותר ויאללה לאשפוז בתנור בחום בינוני עד שהעסק מזהיב כיאות. לצנן כמה שעות במקרר ואחר כך להתפרע חופשי. מי שנטול רגשיי ויסורי מצפון , יוסיף נא כף גלידה ליד, ויתפנן בביסים קטנים.
כי כה אמרה השוקו ,פנקו ואהבו עצמכם בכל דרך ,מגיע לכם , החיים עכשף הם לא היומן או הבקרוב , הם הסרט עצמו. אחלה שבת לכולכם

העתקתי את המתכון ../images/Emo3.gif

לשאלתך, טפו טפו טפו הסיטואציה נראית לי במרחק אור מחיי. NEVER DONT SAY NEVER משפט שחקוק במוחי. ואת גברת שוקולד, מעבר לסיפורים מרתקים מה דעתך?
הכל נשאר בהנאות

ככה לא בונים חומה ../images/Emo98.gif

הספור הזה הזכיר לי שיוצרי הסרט "אשה יפה" בכיכובם של הה' גיר ורוברטס,כתבו 3 סצינות סיום שונות לסרט , כיוון שעד הרגע האחרון היו בטוחים שקהל הצופים יפקפק באמינות העובדה שהמליונר ינשא ליצאנית. שאלת לדעתי חבביצ'י .....רובנו שבויים בנוסחאות חיים , כולל אני , לכן הייתי משלחת אותו עם כל כאב הלב
מצד שני , אני מעריצה אותה על הדרך בה היא בחרה לחיות. יום נעים וקריר

דרך העיניים שלך אני מקבלת את המצב

סביר להניח שאני היה לי קשה לראות טוב בקשר זה.... שוקו,מתי הספר?
כתבת מרתק ומשעשע

אורחת , כמוני כמוך ../images/Emo45.gif

החברה מקבלת בקלות קשר בין אשה צעירה לגבר מבוגר , אך מרימה גבה כשזה ההפך מענין לדעת אם יש מחקר בנושא ומה הסיבות

אני תמיד מזועזעת משני המקרים

בשום אופן לא מקבלת אני בעד שבני הזוג יהיו בני אותו גיל ,עם חוויות ודברים משותפים. זה מה שאני תמיד אומרת לילדים שלי

למעלה