הגיטריסטים של מיידן

הגיטריסטים של מיידן

מעניין אותי לדעת מי הגיטטריסט הכי מוכשר במיידן, ואם הם באמת גיטריסיטים מיוחדים, או שכל גיטריסט ממוצע יכול לנגן כמוהם וסתם באופן כללי: איזה גיטריסט/ים (בכלל, לא ממיידן) בעולם נחשב לבאמת כישרון ממש ממש מיוחד? שמות, ואם אפשר אז גם שירים

אנ די וי

New member
סטיב האריס כמובן !

שמע , הגיטריסטים של איירון הם לא רעים ויש עליהם איכות , אבל למישהו שמנגן על חשמלית עם ותק של שנתיים ככה יכול להשתלט על הסולואים שלהם ( שזה בעצם הדבר הי אתגרי במנגינות של איירון ) . הכי בולט בלהקה זה הבסיסט ( הגאון ) סטיב האריס שלפי מה שהבנתי יש לו טכניקת אצבעות טובה ( אין לי מושג איזו כי אני לא מבין בבאס כ"כ ) ותשים לב שהוא כתב אחוז ממש גבוה מהשירים של איירון ואת הטובים שבהם !

Awaken

New member
אתה מסתכל על זה בתור משהו שחור ולבן

מז"א "הוא כתב את הטובים שבהם??" תגיד לפחות לדעתך או משהו... זה תלוי לכל אחד... אני למשל מעדיף בהרבה את הכתיבה של אדריאן סמית' מאשר את הכתיבה של סטיב האריס.... ודייב מורי גם נחשב גיטריסט לא רע בכלל...

אנ די וי

New member
אוקי אוקי

טוב ... תתפסו אותי על המילה .. הרי כולנו ישראלים :) שמע Fear of the dark מי כתב ? והוא כתב את רוב השירים שלהם - עובדה . הוא הכי בולט בלהקה וזאת הדעה שלי.

Awaken

New member
נו אז מה אם הוא כתב את זה?

שוב אתה טוען שיש שירים טובים ושירים לא טובים. לא נכון. זה עניין של טעם... אולי יש אנשים שדווקא חושבים שפיר אוף דה דארק לא משהו? זה הכל תלוי בבן אדם ואתה מפספס את הנקודה הזאת... אי אפשר להגיד "מי כותב הכי טוב" מדיין... אפשר אולי להגיד מי כותב הכי הרבה, אבל לא מי הכי טוב. בולט מאיזה בחינה? שהוא הכי שעיר? אין בולט הם הרכב. מיידן כל כך ותיקים שהם כבר כמו בן אדם אחד. קח חלק אחד והכל מתמוטט...

אנ די וי

New member
נכון שזה עניין של דעה אבל

עדיין סטיב האריס הכי בולט בלהקה .. כמה שלא תגיד בכל כתבה שראיתי , בכל ראיון תמיד התייחסו אליו כאל הכי בלוט בלהקה כיוון שהוא בסיסט יוצא דופן בגלל הטכניקה שלו ובגלל שהוא כתב את רוב שירים .

Awaken

New member
אממ זה שהוא כתב את רובם...

לא אומר שהוא בהכרח כתב את הטובים בהם.. ודרך אגב הוא גם בולט כי הוא מייסד הלהקה...

Awaken

New member
לא.

אתה טוען שהוא בולט בגלל שהוא כותב הכי טוב. אני טוען שהוא לא בולט אלא פשוט יותר מוכר כי הוא יסד את הלהקה.

אנ די וי

New member
אוקי אוקי

טוב ... תתפסו אותי על המילה .. הרי כולנו ישראלים :) שמע Fear of the dark מי כתב ? והוא כתב את רוב השירים שלהם - עובדה . הוא הכי בולט בלהקה וזאת הדעה שלי.

כשאמרתי "גיטריסטים"

לא כללתי את הבאס. התכוונתי לדייב, אדריאן וג'ניק אה, ואני אשמח לשמוע שמות של גיטריסטים ממש ממש מפורסמים ומיוחדים וגם שירים שלהם

אנ די וי

New member
גיטריסטים גיטריסטים

Joe Satriani - Up In The Sky Yngwie Malmsteen -Acoustic Guitar Solo Michael romeo - MJR 13# נגנים שמתמחים יותר בגיטארות קלאסיות - Al Di Meola, Paco de Lucia - Mediterranean Sundance או הגרסא שלהם לפתנר הורוד נשמעת טוב או בעצם כל מה שאפשר להוריד שלהם.. ויש גם את Steave vai שכל מה שאפשר להוריד אצלו זה מטורף - שווה לבדוק

MetalliKosta

New member
הם גיטריסטים טובים מאוד

כולם,אבל השירים של מיידן לא מסובכים מבחינת נגינה אולי הסולואים

Yuvallica

New member
טוב אז ככה

אדריאן מנגן עם הכי הרבה רגש ותמיד הסולואים שלו מתאימים. ג'ניק מנגן מאוד מהר אבל גם די מבולגן ומסורבל, חלק מהסולואים שלו נשמעים ממש לא מתאימים אבל רובם סך הכל טובים. אבל דייב בסופו של דבר הכי מוכשר מבין השלושה.

אחלה הסבר../images/Emo45.gif

כל מקרה לי יש העדפה על אדריאן, לדעתי לו יש את הסגנון הטוב יותר בלהקה!

HelloweeN

New member
הגיטריסטים של מיידן יודעים

לשלב ריפים והרמוניות מאוד יפות וקליטות, מה שהופך את השירים שלהם לכייפים לשמיעה ומאוד 'ממכרים'.

Yuvallica

New member
איזה מהם?

דייב ניגן את הראשון אבל הסולו שאתה בטח מתכוון אליו זה הסולו היחסית ארוך של אדריאן (הסולו שמתחיל בערך ב 4:04)

למעלה