הגיל להתחיל

קארין29

New member
הגיל להתחיל

שלום לכולם ומזל טוב. כשנתקלתי בשם הפורום חשבתי שהכוונה למשהו מיני אבל גם סיגריות זה רעיון לא רע. אז ככה. אני בת 30. ילדה טובה מבית טוב שמתחילה סוף סוף לעשות דברים יותר נועזים בחיים. אחד מהם הוא לעשן כשאני יוצאת בערב שישי לפאב. בפעם האחרונה שיצאתי עם בעלי עישנתי 2 סיגריות לראשונה בחיי. זה לא היה מדהים אבל התאים לאוירה ולראש. שאלתי היא: האם לדעתכם/מנסיונכם אפשר להתמכר לעישון אם מתחילים את זה בגיל מופלג כשלי? האם עישון של 2 סיגריות פעם בשבוע יכול לגרום לי להתמכר? במיוחד כשאני לא מרגישה שזה משפיע באיזהשהוא אופן מיוחד על הגוף? מתי אתם התחלתם לעשן?

lizard

New member
אני חושב שאת

זקנת הפורום חחח
תמיד אפשר להתמכר, לכן צריך לקחת הכול בעדינות. אני לא חושב שעישון במצב מיוחד כמו פאב יכול לגרום לך להתמכר. זה חלק מהאווירה ומהאירוע. אני לא זוכר בדיוק מתי התחלתי לעשן, לפני 4-5 שנים וגם זה לרוב לסרוגין. כרגע אני מעשן נרגילה יותר מאשר סיגריות, וגם זה רק כשאני לא עובד או משהו כזה.

רותמיקה

New member
אז ככה:../images/Emo29.gif

א. סחטיין על ההחלטה ללכת על דברים נועזים. אף פעם לךא מאוחר מידי. ב.אפשר להתמכר בכל גיל זאת לא השאלה. ג.עישון של 2 סיגריות בשבוע לא יכול לגרום לך להתמכר. ובכל אם את מעשנת 'רק בארועים מיוחדים' אז אין כמעט סיכוי להתמכרות כי את לחא עושה את זה מתוך הרגל או צורך אלא מתוך רצון. ד.אם את לא מרגישה שזה משפיעה על הגוף זה רק סגלל שעישנת במשך 30 שנה 2 סיגריות. זה בהחלט ישפיע אבל לא בצורה שתבחיני בה. אני התחלתי לעשן לפני שנתיים וחצי . היום אני בת 16 (אהיה בת 16 באפריל) מקווה שעזרתי.

לא חבל?

אני מעשן כבר 4-5 שנים.. ואני מתחרט על השניה שהרמתי סיגריה.. כל כך חבל.. זה מתחיל משתיים פה.. אחת כאן.. ולאט לאט מתחשק כאן ושם.. בסוף תקני קופסא ואז תתחילי לעשן באמת.. משם הדרך לא קצרה ללהיות מכורים.. דבר נוסף שמענין אותי זה האם את באמת מעשנת או רק מכניסה עשן לחלל הפה כמו כל המתחילים הדאוויניסטים.. אני יודע שלשבת עם סיגירה ביד ועשן מהפה זה שולט.. אני מעשן בעצמי.. אבל סתם.. כאילו.. עברת צבא תיכון וכל כך הרבה בלי סיגריות.. עכשיו נזכרת?! מי אני להגיד לך מה לעשות אני מקווה שלפחות תעשני סגריות משובחות סטייל קמאל או מרלברו לפי הטעם שלך.. ו.. אני לא מאמין בתארויות של אירועים מיוחדים.. לאט לאט כל יום יהיה יום מיוחד.. תהני מהנועזות החדשה.. ו.. אני מקווה שתביני לפני שיהיה מאוחר מדי כמה סיגריות לא שוות את הכייף שלהן.. חברה שלי מתחננת בפני שאני אפסיק כבר כמה חודשים.. ואני באמת מנסה כאן.. סתם.. אני מקווה שלא תקחו אותי כמטיף או כהורה מניאק.. באמת.. פשוט תמיד טוב לשמוע גם את הצד הזה.. אגב אני מתאר לעצמי שאתם יודעים אבל הרגשתי צורך עז להוסיף שנרגילה מזיקה פי הרבה מאד מסגריות.. למיטב ידעתי.. אבל בהחלט שווה לעשן אותה.. אם מישהו מעונין בחלקים כמו שסתום או גומיה טובה אני מרכיב נרגילות ויש לי חלקים טובים שהכנתי בעצמי.. אשמח להפטר מהם..

למעלה