הג'ימבורי

bony 33

New member
הג'ימבורי

כהורים לילדים בגילאי גן חובה וטרום חובה, אנו פונים אליך עינת כדי שתנסי למצוא גם לילדינו יום ושעה משלהם בג'ימבורי.(הם אומנם בוגרים אבל עדיין מאד ילדים...) אמנם היצע המיתקנים דל ביותר בעינינו ההורים, אך ילדינו מאד נהנים מהמקום.עם ה"זוחלים" וה"מדדים" קשה להיות בצוותא-קשה לשני הצדדים-ולכן צריך לשריין לפחות שעה ספציפית בשבוע לילדי הגן! נודה מאד לטיפולך.

דינהשגב

New member
ג'ימבורי

במשך כמה שבועות - נהנו כל בנותי ללכת יחד ולהשתולל בכיף - למרות שכל אחת בגיל אחר- ולי, היתה שעה אחת של שקט משלשתן בבית.... פתאום השבוע לא נתנו לבת החמש להשתתף, ולא נתנו לבת העשר לשחק עם אחותה הפעוטה, כך שגם הפעוטה לא שיחקה, כי לא היה לה עם מי להשתולל... אם הבעיה היא צפיפות - אולי אפשר להוסיף שעות של ג'ימבורי? ואם לא זו הבעיה - אז למה להגביל בגיל?

דינהשגב

New member
ג'ימבורי - המשך

עכשיו רק קראתי אחורה בדפי הפורום, וגיליתי שפיספסתי דיון בעניין ילדים גדולים יותר שמפריעים לקטנים שמשחקים בג'ימבורי. עדיין נראה לי שבמקום להגביל בגיל - אפשר לדאוג שמי שמשתולל מידי ומפחיד או מפריע לקטנים- יפסיק להפריע.... לא?

ג'ימבורי לגדולים

שלום! bony 33 - חשבנו גם אנחנו על כך שצריכים לתת גם יום ושעה לילדים הגדולים יותר - הנושא בטיפול!!!. לגבי מיעוט המתקנים - מתקני ג'ימבורי הם ציוד יקר מ-א-ד. למתנ"ס החדש יש הוצאות גדולות ולכן לא נוכל כרגע לרכוש מתקנים נוספים, אבל אני בודקת אפשרויות אחרות להבאת מתקנים - השכרה ועוד... דינה - לגבי הערתך: גם אנחנו חשבנו שהשילוב של ילדים גדולים יותר עם הקטנטנים יכול להצליח, במיוחד כשמדובר באחים גדולים המלווים את האחים הקטנים שלהם, אבל בפועל זה פשוט לא הולך. ניסינו לא להגביל כניסה של גדולים במשך תקופה ארוכה ופשוט להעיר לילדים שעושים בלאגן, אבל הגיעו אלי יותר ויותר פניות של הורים, מה שראית בפורום זה רק חלק קטן, שבני הנוער ששומרים על הג'ימבורי מעירים לגדולים שמפריעים, אך ללא הועיל. כשראינו שהעניין מתחיל לצאת משליטה ואף אחד לא נהנה - לא הקטנים ולא הגדולים, החלטנו להגביל את הכניסה לילדים עד גיל 4 באופן גורף. אני מקווה שבקרוב מאד נוכל לתת יום ושעה לילדים הגדולים יותר שיוכלו גם הם להנות מהג'ימבורי. עינת

bony 33

New member
ג'ימבורי ל"גדולים"

תודה, מחכים בקוצר רוח ליום של ה"גדולים" .

למעלה