הג'ימייל בגלקסי לא מסתנכרן לי

הג'ימייל בגלקסי לא מסתנכרן לי

למרות שההגדרות הן של סנכרון אוטומטי והסנכרון דלוק. עוד מישהו נתקל בבעיה?

voguemaster

New member
אתה מתכוון שאתה רוצה PUSH למייל שלך ?

ראיתי מצבים כאלה. אתה יכול לנסות להרוג את ה-SERVICE של גוגל שנקרא SYNC MANAGER. תפתח שוב פעם את אפליקצית GMAIL אח"כ. צא ממנה ותנסה שוב.

voguemaster

New member
נכנסים ל-SETTINGS

לתוך APPLICATIONS (יישומים אם זה בעברית) ושם RUNNING SERVICES (האופציה השלישית בתפריט). אחרי שנכנסת לשם תוצג לך רשימה של כל מיני דברים. חפש שם את SYNC MANAGER ולידו את האייקון של אפליקצית האימייל. תן בו נגיעה אחת והוא ייעלם. אח"כ תבצע את אותו הדבר ל-GOOGLE MESSAGING SERVICE. אחרי ששניהם נעלמו, צא החוצה חזרה ותריץ GMAIL ואת תתחיל לבצע בדיקות.

voguemaster

New member
אם אתה לא משתמש באפליקצית האימייל הרגילה

אז נכון, הוא לא יופיע כי היא זו שמתחילה אותו בד"כ כשהיא עולה. בכל מקרה, תחזור לעדכן אם זה הצליח לך...

אני משתמש באפליקציית ג'ימייל ולא באפליקציית

דוא"ל איתה הגיע המכשיר (סלקום). האם עדיף להשתמש בדוא"ל ולא בג'ימייל (כתובת האי-מייל שלי היא בג'ימייל)? הבעיה היא לא רק בסנכרון אוטומטי, אני נכנס לאפליקצית הג'מייל ולוחץ על refresh וגם אז הוא לא מתעדכן במיילים החדשים. אגב הדיעו מיילים מאז שהשבתתי את הGOOGLE MESSAGING SERVICE ולגלקסי הם לא הגיעו. תודה רבה

voguemaster

New member
תכלס זה מוזר לאללה

הייתה תקופה שעבדתי עם PUSH גם ל-GMAIL וגם למייל של העבודה וזה עבד יפה וטוב. לא רק אצלי אלא גם אצל חבר.. איך הגדרת את הסנכרון של ה-ACCOUNT ? כי יש עניינים של PEAK ו-OFF PEAK וכד'..

פירמטתי את הגלקסי גם בעזרתם הלא אדיבה

של סאני ושל סלקום ועדיין לא מצליח להתחבר לשרת של ג'ימייל. יש למישהו רעיון? תודה רבה

voguemaster

New member
אולי ב- iAndroid יוכלו לעזור לך

אתה גם טוען שאתה מנסה להתחבר סתם ולבצע REFRESH וזה לא עובד נכון ? הזוי ביותר.. אם אתה מחובר דרך WIFI אתה מצליח לבצע REFRESH או שזה לא חשוב אם זה אינטרנט סלולרי או לא ?

לא הצלחתי בשום דרך, פשוט הוא לא מצליח

להתחבר לשרת הג'ימייל. כאשר אני גולש דרך הדפדפן אני מצליח להכנס לגימייל, כאשר אני משתמש באפליקציית הדוא"ל, אני מצליח להוריד מיילים (זה לא PUSH) אבל המכשיר מתעקש לא להתחבר בעצמו לשרת ולחשבון הגוגל שלי וממילא לא מאפשר לי להגדיר את חשבון הדואר על גביו. מה זה iAndoid ואיך יוצרים איתם קשר. אני מרגיש די אבוד. תודה.

Shpritz

New member
http://iandroid.co.il/

כנס למעלה לפורום ואז תבחר את המכשיר הרלוונטי באמצע.

למעלה