הגימנסיה הריאלית - אתי קיהן

הגימנסיה הריאלית - אתי קיהן

האם יש כאן מישהו שלמד בשנה האחרונה בתיכון הגימנסיה הריאלית בראשון שיכול לאמת את שמועת התמוטטותה הנפשית של המורה לספרות - אסתר אתי מלכה קיהן??

Matanhirsch

New member
אני למדתי איתה...חחח

אני לא יודע מה קרה לה..למה אתה חושב התמוטטות נפשית(אולי בגלל הכתה שלנו...). היא דווקא באה רוב הזמן..אבל החסירה גם חלק מהשיעורים. למדת איתה??

שמעתי שמועות

שבמהלך השנה אישפזו אותה בבית חולים לחולי נפש ושהיא העלתה 20 קילו. יש אמת בשמועות?

cobainos

New member
צנעת הפרט,שמעת על זה פעם?

ואני למדתי איתה,מצחיקה לגמרי

Matanhirsch

New member
חחחח..אבל אני חייב לציין.....

שהשנה..פעם ראשונה בחיים שלי כל המבחנים בספרות(או בכלל לפחות מבחן אחד) שקיבלתי בהם 90 ומעלה!!!תמיד הייתי על 70-80 בספרות). כנראה היא מורה טובה באמת..

אני נכשלתי בספרות

המורה נזכר לספר לי שהוא נותן לי עובר שעה לפני הבגרות.

cobainos

New member
איזה מורה טובה ואיזה נעליים

החסירה לנו המון שיעורים והמון חומר...לרוב הכתה שלי היה מחסור בחומר בבגרות...ורק אני החכם שלמד את כל החומר מהאינטרנט והפציץ בציון אחרי שכל השנה קיבלתי 70-80 ורק במגן הוצאתי איך-שהוא יותר אבל שוב,היה שווה רק בשביל הצחוקים.

BaSTArD077

New member
יש מצב שאני אלמד איתה שנה הבאה../images/Emo35.gif

אני עולה ליא' ושנה הבאה אני אתחיל ללמוד ספרות

SNTQ

New member
איזה כיתה היית בי'?! ז"א איזה מספר?

אוו וכיף לך היית מבין הכיתות שלא נאלצו ללמוד ספרות בי' (הכיתה שלי הייתה מאלה שנדפקו וגמדפקו לנו מורה מפגרת-דפני)

Girlie

New member
אחת הכלות ../images/Emo13.gif

כן, היא החסירה מלא שיעורים. אבל, השיעור אצלה עובר ממש בכיף, ואת מה שהיא כן מספיקה ללמד, היא מלמדת סבבה ביותר.

Matanhirsch

New member
חחחח..אני לא יודע איך

אבל השנה פעם ראשונה שיש לי מעל 90 בספרות!! (למדתי איתה השנה..שנה שעברה הייתה יונה......)

למעלה