הגינה הציבורית

הגינה הציבורית

הנושא עלה לדיון בשבוע שעבר אך יש לי בעיה אחרת שהייתי רוצה לברר אך פותרים. בגנים ציבוריים חדשים רצפת הגן אינה חול אלא מעין אריחי גומי רך שמצד אחד בולם זעזועים ,במקרה של נפילה (לא עלינו) ומצד שני פותר אותנו מעולו של החול המציק. בנוסף לבעיות הבריאותיות החמורות שבחול (ילדי הקטן שאוהב לאכול אותו בכל ביקור, וזיהומים שבאים מבעלי חיים) יש גם את העניין שיום יפה שהוא לאחר יום גשם ,הגן מלא בשלוליות ובחול רטוב מה שפוגע בהנאתינו מהמתקנים המהנים שבגן. הפתרון פשוט והייתירוצה לדעת למי לפנות לקידום עניין זה יום טוב לכולנו איילת

ronpel

New member
יקר

איילת שלום הגומי הוא אכן מצוין אבל יקר מאד - הגינה הוקמה בתקציב דחוק ביותר מכספי התושבים שלא איפשר מותרות . אם בעתיד נקבל תקציב להמשך פיתוח הגינה ניתן יהיה לבדוק אפשרות של החלפת החול. בינתיים צריך להמשיך ולהלחם כך שבעלי החיים לא יכנסן לגינה. בברכה רונן פלג

../images/Emo147.gifאין כמו חול

אילת היקרה, גומי הוא אולי פתרון נקי ואסטטי יותר אבל הדבר שהילדות שלי (ואני חושבת שגם ילדים אחרים) הכי אוהבות לעשות בגינה הוא כמובן לשחק בחול!!!וכן, גם הן אכלו חול כשהן היו צעירות יותר ועל אף שאכילת חול (במיוחד עם הוא מגיע עם שאריות צואה למיניהן) זה לא הדבר הבריא ביותר, עדיין יש מחקרים רבים שעוסקים בחשיבות המשחק בחול וממליצים על משחק והליכה של ילדים (רצוי יחפים) בחול. אבל תעזבי מחקרים, מה יותר כיף מלבנות ארמון בחול... אסנת

amime

New member
ארמונות בחול

אוסנת אם את רוצה לבנות ארמונות בחול - תסעי לים, ממילא אי אפשר להכנס למים...

למעלה