הגיעה אליי שמועה שאינקיובוס

orit a3at

New member
הגיעה אליי שמועה שאינקיובוס

באים לארץ בנובמבר הקרוב... ממישהו שטוען שהוא מבין ויודע...עכשיו אחרי ההתחרפנות ניסיתי להירגע ולחשוב בהיגיון, מי שהרבה בפורום מכיר אותי בתור המשוגעת (טוב, לא ממש משוגעת, יותר לחוצה) שהייתה בוי איי פי ובמסיבה במלון דן עם הלהקה, אז רציתי לשאול אם מישהו יודע משהו את\ו שמע משהו?? כששאלנו אני וחברות שלי את מייק אם הם מתכוונים לחזור לארץ הוא אמר שבטוח אבל לא במסע הופעות הנוכחי, ועם הפציעה שלו הם בטח יצטרכו להשלים הופעות אז זה לא נשמע כל כך הגיוני... מי ששמע משהו שיעדכן... איציק ואורון, ממצב? עדיין משתלטים על הפורום????

GD ROCKS

New member
ואע הלוואי!!!!!!!!!!!!

אני כלכך רוצה עוד הופעה שלהם!! טוב ההפצצת הופעות של אמנים מחו"ל לא שפויה בכלל. מאיפה אני הולכת להוציא את כל הכספים האלה לכל ההופעות?

itzikch

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

SENDDDDDDDDDDD אומגדדדדדד אם הם באים לארץ !!!!!! VIP לא כמו אז צריך להכנס בפאג ההוא שמכין את ה VIP בגללו לא היינו בוי איי פי קיצר מי שצריך עזרה בכרטיסים שיגיד חח מי שער עכשיו שייכנס לצאט !!

itzikch

New member
אממ אם יהיה מופע כנסו

DATE City Venue/Event 11/14/2006 London, England The Astoria 11/16/2006 Berlin, Germany Postbahnhof 11/20/2006 Los Angeles, USA Nissan Live Sets on Yahoo! Music בנובמבר זה ההופעות שיש אם הם יהיו זה יהיה בתחילת נובמבר כי באירופה ..

AeroFan

New member
חוץ מזה ש-

כבר אמרו שזה מ-2006... אין עדיין לוח הופעות לנובמבר הקרוב.. יש עד אוקטובר כרגע.. שזה בהחלט עוד יותר מעניין ומסקרן לראות מה יהיה בנובמבר.

Rock Bottom

New member
חרטא ברטא

לא יהיה בחיים. שום להקה בסדר גודל של אינקיובס לא תקיים פעמיים באותה השנה הופעות במקום כמו ישראל. לא שאנחנו כזה חור.. אבל להקות שמופיעות פעמיים בשנה באותו מקום בעולם עושות את זה במדינות גדולות יותר, למשל אנגליה, איטליה, צרפת.. קשה לי להאמין שאם וכאשר אינקיובס יופיעו כאן שוב, זה יהיה בעתיד הקרוב. לא יודע מאיפה המקור הזה.. אבל אם הוא טוען שהוא רק מבין ויודע, אני טוען שהוא מחרטט.

o pie

New member
לא שולל ולא מפתח תקוות.

אני בכל מקרה מקווה שיחזרו לפה אחרי האלבום סטודיו הבא.

AeroFan

New member
אין מצב!!

אם זה יקרה זה פשוט הזוי! אולי הם התרשמו לטובה מפה והחליטו לבוא שוב, לא פוסל את האפשרות גם בגרמניה הם יופיעו פעם שניה השנה... אבל זה רק שמועות...

nameless 0

New member
ואו...

ואוו וואווו וואווווווווווו.............. אם הם באמת באים...............~!!! אני כ"כ שם שזה לא מצחיק.......... אין מצב שאני מפספסת אותם שוב.........!!!!!!! אם מישהו שומע משהו בנוגע לשמועה חמודה זו... שידכן.... טנקס...

arTT916

New member
הלוואי וזה נכון...../images/Emo12.gif

אוי..עכשיו אני מתחילה לפתח תקוות...
....נקווה לטוב...
...שמועות לא באות סתם...

arTT916

New member
אוליי...../images/Emo4.gif

לא נראה לי הגיוני שהם יבואו לכאן שוב אחריי שהם הקיפו את כל העולם ובאמצע אוק' הם מסיימים את דרום אמריקה...אבל מצד שני הם עוד לא היו באוסטרליה ובהונג קונג(הם פשוט אמרו שהם יגיעו להונג קונג הפעם...והם עוד לא היו שם...אז אוליי ככה מאוסטרליה או הונג קונג הם יקפצו לישראל...מה אתם אומרים? חחח ..לא נראה לי...אוטרליה-ישראל ...קצת רחוק , לא?
נקווה לטוב..

ואוו הלוואי!../images/Emo223.gif

אחרי ההלם של ההופעה הראשונה זה יהיה אפילו יותר שווה אבל לא תמיד כדאי להאמין לשמועות.. אם יהיה משהו רשמי על זה כבר נפרסם פה

למעלה