הגיעה הזמן שגם השמאל יעשה משהו...!

joni4u

New member
הגיעה הזמן שגם השמאל יעשה משהו...!

בשביל המדינה!!!! ולא רק להחפיש אותה ברבים ובפני העולם. תנסו לעשות שרות בשביל העם היהודי ובשביל העתיד שלנו ולא רק לעתיד הערבים. נכנסתי במקרה לאתר משרד החוץ וצפיתי בסרטון מהפיגוע שהיה בירושלים לפני שבוע. פשיט ישבתי ובכיתי כמו ילדה כשראיתי את המראות הקשים האלה. מסתבר שמה שמראים בעולם בטלוויזיות הזרות ואפילו בישראל לא מתקרב לאמת הנוראית!!! אני מתחנן בפנכם, בפני כל השמאלנים שישובים מול המחשב ודנים ומדברים על פינוי ועל כיבוש,על הסבל של "אחינו" הערבים... תעתיקו את הלינק ההזה ותדביקו אותו בכל פורום,צ'אט,אימייל,קבוצות דיון שיש באינטרנט ברחבי בעולם. מדיניות ההסברה תלויה גם בנו , אז בוא נעשה משהו שהעולם ידע שגם כאן סובלים,גם כאן נרצחים,שגם כאן ארצנו אוכל יושבה וזה לא ניתן לעצירה והגרעו מכל זה לא ניתן לקליטה אם מי יש לנו עסק....קניבלים!!!!!!!!!! קניבלים....מתאבדים השייכים לעולם לעם שאיתו אנו אמורים לעשות "שלום". תפנימו ותעשו משהו בשביל העתיד שלנו ובשביל אלו הרוצים ברעתנו בעולם (ולא חסר כאלה) אז תעצרו רגע ואל תשתפו איתם פעולה ותעשו בדיוק את מה שמקימי המדינה וכל אחד אחר היה עושה בשביל ארצו. הערבים לא היו מדברים על עצמם לרעה בעולם ,לא משנה כמה רע הם עושים הם תמיד יגידו את אותו דבר- שאנחנו מביאים את זה על עצמנו והם בכלל המיסכנים כאן!!! תפנימו שאנחנו באותה סירה......ותעשה משהו בשביל עצמך, בשביל המדינה!!! לבכות ולא לשכוח!

אני לא צריך רגליים וראשים על

הכביש כדי להבין מה צריך לעשות. ומשרד החוץ באמת הגזים.

Azazel

New member
אחרי הפרופוגנדה השקרית של בכרי.

אני חושב שלגיטימי להראות משהו אמיתי.

למעלה