הגיעה העת לבחור: טוב או רע

HUhybrid

New member
הגיעה העת לבחור: טוב או רע

הגיעה העת לבחור: טוב או רע אין זה צירוף מקרים של שני מעשי רצח מזעזעים של ילדים קטנים אצל 2 משפחות, ישראלית ופלסטינית. יש בכך רמז, כתמרור אזהרה אחרון, לכך שהרחקנו לכת, בפרט כאן במזה"ת. ילדים אינם בשלים מספיק, וזקוקים עוד להגנה, בטרם ייכנסו אל העתיד הכללי שהחברה כבר "תפרה" להם. רציחתם המזעזעת של שני ילדים כאלו, מלאכים נצחיים, הבהירה לכולנו כאן, ישראלים ופלסטינים כאחד, שכל מה שאנו זקוקים לו בחיים זה אושר, אושר אמיתי. גם אם זה נראה כאילו מישהו מזלזל בכך, או עושה פעולות רוע כדי להוכיח לסביבתו את אמיתותיו, הרי שבעמקי ליבו, ובעמקי המודע שלו, הוא יודע- אנחנו חייבים לפתוח בדרך חדשה, ואין זה משנה פרטים כמו הלאום, הדת וכו´. בכוחנו להחליט- חיים או מוות, למען הדורות הבאים. למען המשך הישרדות המין האנושי. אנו נחליט, ואנו נראה בכך את טיב קיומנו. האם נבחר לחיות בתוהו ובוהו, בכאוס מוחלט, או בחברה שפויה שרק מנסה להמשיך לשרוד, תוך כדי שמירה על כבוד עצמנו וסביבתנו. תמיד ניתן לשוב אל דרך האור, כל עוד ישנה דרך. כרגע יש עוד הזדמנות, אסור לנו להחמיץ אותה. ד.ל, פעיל ארגון "הדרך אל האושר". כתובתנו ברשת: http://twth.org

PolarBear

New member
../images/Emo129.gifסכנה: מיסיונריות../images/Emo129.gif

"הדרך אל האושר" שייך לכת הסיינטולוגיה. לתשומת לבכם! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני שונא מיסיונרים, במיוחד את אמנון ימחק (לך ת´מוח)

voguemaster

New member
זה מזכיר לי

פעם הלכתי לבדוק את הקטע של הסיינטולוגיה. הלכנו לאיזה מקום שלהם (שכחתי את השם), אני וחבר שלי, וענינו על שאלון של 300 שאלות ואח"כ קיבלנו "ניתוח אופי".
הם השתמשו בעוד כל מיני טכניקות מעניינות אבל אותי הן לא שכנעו.

מה הקשר שלכם ל"אתאיזם ודת"?

איזו דרך אתם מציעים למניעת רציחת ילדים? באיזו רשימה אתם הולכים בבחירות הקרובות?

L7

New member
רצח ילדים - אזהרה? הגזמת.

מי מזהיר אותנו? למה ע"י רצח ילדים? אז מיהו הרוצח מאחורי הרוצח? על מה הויכוח? גם הרוצח וגם האפיפיור רוצים להגיע אל האושר.

Random23

New member
אתה סיינטולוג?

הכרתי אחד כזה פעם, בחור קצת היפראקטיבי. לדעתי קצת ריטאלין היה עושה לו טוב.

הממ.. מרגישה שחייבת לומר משהו.

כן. תפסתם אותי. סיינטולוגית ארורה שכמותי. טוב אז.. להגיד ת´אמת? כל החברה האלה מהמרכז קצת... איך נגיד? כן.. יפי נפש בצורה מוגזמת ואובססיבית. נראה לי שזה בערך מסכם את זה. אבל תאמינו לי שזה לא כמו שזה נראה אני לא באה להתחיל לגייס אותכם עכשיו לרוץ ולעשות קורסים סיינטולוגים.. רק רוצה להבהיר כמה דברים. לידע כללי בלבד... באמת. אני יכולה להגיד שאני אישית ממש לא אהבתי את הספר "הדרך אל האושר".. מישהו הביא לי אותו פעם, דפדפתי קצת, והחלטתי נחרצות- מוסרי מידי בשבילי. וזה אחד הדברים היותר נחמדים שם "סיינטולוגיה- פילוסופייה דתית ישומית" (בלה בלה בלה..) ששמה דגש מיוחד על מוסר ואתיקה. כל אחד ידאג לשמור על עצמו ועל החברה ישרים- העולם יהיה מקום יופי טופי לחיות בו. אבל אני יכולה פשוט להגיד "מוסרי מידי בשבילי" וזה יהיה בסדר. (כמובן שפחות או יותר המוסר של כולם חייב להיות זהה.. אם אני אחליט פתאום שללכת ולרצוח כמה אנשים זה מוסרי בשבילי זה לא יתקבל..) כי אתיקה זה דבר שמשתנה מאדם לאדם- ואנשים שם מכירים בזה. בשיא הרצינות.. אני חושבת שזה הדבר שהולך להציל את העולם.. הסייטולוגיה הזאת. אז.. טיפ קטן? לכו לבקר באתר שאני אצרף.. אל תקראו את כל הבולשיט שכתוב שם.. זה באמת לא כל כך מענין. (אולי רק את החלק על "מהי סיינטולוגיה".. זה יכול לתת מושג כללי.) תלכו ישר ל"עקרונות הסיינטולוגיה וישומם" זה מסביר הרבה ורק שתדעו: הרבה שם כתוב כאילו חייבים להאמין באלוהים ובישות רוחנית גדולה וכל אלה.. ובעיקרון זה בגלל שכל מי שכותב את הספרים האלה וגם המגלה הראשון של סיינטולוגיה (ל. רון האברד.. הסופר) היו מאוד דתיים. אבל אחד העקרונות היותר חשובים הוא שאיש איש באמונתו יחיה.. וזה כולל אנשים ללא אמונה. כמוני:) יומטוב.

PolarBear

New member
סליחה על הבורות

אבל האם את בטוחה שההגדרה הנכונה ל-ל. רון האברד היא "מגלה הסיינטולוגיה"? האין הוא מייסדה וממציאה של הכת?

:)

מתוך הרגל.. תמיד תקנו אותי כשאמרתי "ממציא הסיינטולוגיה".. יש שם איזה קטע של אינסוף.. אומרים שהסיינטולוגיה תמיד היתה קיימת, אבל רון פשוט ´גילה´ אותה..

למעלה