הגיעה העת לשחרר אסירים!

הגיעה העת לשחרר אסירים!

חייל חטוף עלול לשלם בחייו, וחברה שלמה בחוסנה, וכל זה בשביל מה? בשביל שהפת"ח ינצח בבחירות ברש"פ. הרי הפת"ח זה פרטנר לשלום עכשיו ומיד, בגלל זה דווקא אסירים שלהם מככבים ברשימה של החמאס. אזרחים ממשיכים לסבול מטפטוף רקטות ולמה? כי ציפי לבני לא מוכנה להגיע להסדרה עם החמאס על מניעת ירי, הרי החמאס זה ארגון טרור וציפי לבני לא נכנעת לטרור ולא מגיעה איתו להסדרות. היא רק עושה מחוות ומפריחה יונה. אותן מחוות, שבגללן החמאס דחה את העסקה עד עכשיו וקבע את המחיר אשר קבע, הרי בדיוק בגלל המחוות האלה החמאס צריך לייצר הישג גם כן בשחרור טרוריסטים, אל מול ההישג של הפת"ח. כולנו, כמו גלעד שליט, וכמו תושבי שדרות ועוטף עזה, אסירים. אסירים של יומרתם של אולמרט וליבני להכריע בפוליטיקות פנימיות של הרש"פ והתעקשותם לבחור שם טובים ורעים. את מה שיו"ר מפלגת העבודה הקיא עוד במהלך כהונתו כרה"מ, את מה שאפילו מרצ מתנערת ממנו, הם בחרו לאמץ בקיצוניות דתית, כיאה ל"חוזרים בתשובה", ובפנאטיות שגם את החמאס לא תבייש הם מוכנים לפגוע פגיעה כה קשה בעצמנו, ורק בשביל שה"רעים" לא יהנו. אחרי 3 שנים, הגיעה השעה לשחרר את האסירים. אלה עם הדם על הידיים ואלה המדממים, גם יחד.

דרור 2909

New member
הגיע הזמן להפסיק ביקורי משפחה אצל הרוצחים

הפלשתינאים, ולהפסיק את תנאי החיים המופקרים הניתנים להם, כולל לימוד לתארים אקדמיים.

והרלוונטיות היא...?

שחרר אותם לעזה ותנאי החיים המופקרים הניתנים להם יפסקו כליל. ההבדל הוא שזה ישיב את גלעד, ומה שאתה מציע - לא.

במקרה הכי גרוע..

זה אולי לא יחזיר את גלעד אבל זה בטוח לא יגרום לגל של חטיפות חיילים ואזרחים..עובדה שכבר היום הרצועה מלאה הפגנות שהחמאס יכלול ברשימה שלו את האסיר שלהם..תסגור ביקורים ואז תראי איך אותם משפחות קמים על החמאס בדרישה לשחרר את גלעד

גם את דרבון משפחות האסירים הפלשתינים ניסינו

שלחנו מכתבים באמצעות משאיות-האספקה שעברה לרצועת-עזה אל משפחות האסירים הפלשתינים. היה גם קשר טלפוני ישיר עם כמה מהן. נוסתה אפילו הפגנה של משפחות בחזית משרדי הצלב האדום בעזה - - - לא עזר ! כל נותני העצות: בבקשה בדקו אם לא ניסו כבר לשווא את עצותיכם, והציעו רעיונות חדשים ויצירתיים ! כל הצעה ורעיון יבורכו, ואם יתאימו וייראו יעילים, קרוב לודאי שינוסו גם הם בפועל.

אתה סבור שאין גל חטיפות

משום שאין רצון מצדם לחטוף? עכשיו - צריך להשיב את גלעד ולעשות מה שמועיל לשם כך. לפני שיהיה מאוחר מדי. אחרי זה נתעסק בסוגיית האסירים הפלשטינים ומה אנחנו עושים איתם.

אתה מכיר את נועה לביא אישית ? איך אתה יודע ?

על סמך מה אתה קובע בפסקנות נחרצת שכזאת שהיא "תלושה מהחיים במדינת-ישראל" ? קצת זהירות מר דרור 2909

דרור 2909

New member
אני מכיר את הפן שהיא מגלה כאן, ועל סמך הבנתי

את דבריה, אני חושב שהיא מנותקת מהמציאות.

Bdalak 75

New member
חייבים להחזיר את גלעד כמה שיותר מהר ובכל מחיר

אסור להפקיר חייל, עם כל הכאב של לשחרר רוצחים מתועבים אין ברירה, חייבים אגב להרוג את הרוצחים כשהם נתפסים שלא יתמקחו איתנו בעתיד, ולצערי תמיד יהיה עתיד כזה ( הלוואי ואני טועה ) גלעד הוא האח של כולנו, הוא חי והוא ביסוריים וכאב כבר 3 שנים, ואם נפספס את ההזדמנות עכשיו אני לא רוצה לחשוב על זה אבל הוא יוחזר הארון ושוב תמורת אותם רוצחים חיים. אני מתפללת שיוחזר עד פסח, זו תהיה המתנה הכי נפלאה לכל עם ישראל.

למעלה