הגיעה השעה

הגיעה השעה

אנשים הגיעה השעה ! הגיעה השעה לעמוד מול תיבת הדואר המאיימת... להוציא ממנה מכתב אחד קטן ודק שכל תכולתו מסתכמת בכמה ספרות... הגיעה השעה לחשב שוב את הסיכוי להתקבל לאן שרצינו הגיעה השעה להחליט אם לצחוק או לבכות ! אנשים התוצאות של הפסיכומטרי של פברואר מחכות בתיבות הדואר מוכנות להפסיק את הפירפורים בבטן של כולנו אצלי המכתב המפחיד כבר ביד בקרוב אצלכם...

פתחתי את המכתב

טוב... קיבלתי 721... קיוויתי ליותר אבל האמת היא שאני די מרוצה עכשיו רק נותר לחכות לתשובה מהאוניברסיטה

bgnh

New member
אחלה ציון, זה הראשון שלך?

מה אתה רוצה ללמוד?

אחלה אבל אולי לא מספיק

זו הייתה הפעם הראשונה שעשיתי את המבחן אני רוצה ללמוד הנדסת מחשבים והיעד המקורי שלי הוא הטכניון... מפה לשם יש מצב שהבגרויות שלי מעט נמוכות על מנת להתקבל לשם למרות שאני יושב בבית ומקווה

traker

New member
זה לא יפה להתנהג ככה...

שמקבלים 721. יש אנשים שאם היו מקבלים 721 ...היו קופצים עד השמיים!!! (ראה דוגמא אני) וככה...שאני רואה אנשים פה אומרים.. "טוב..721 ציפתי ליותר"...לא נגיד מה אני חושב עליהם..! אבל בכל אופן..כל הכבוד! ציון מעולה! אני מצטער אם קצת פגעתי..אבל כשאני חושב על ה 601 המסכן שלי...זה מה שקורה. מצטער.. בכל אופן אחלה של ציון.. !

לא התכוונתי ללעצבן

שאמרתי שקוויתי ליותר התכוונתי לכך שבשביל להתקבל לאן שרציתי הייתי צריך פסיכומטרי מעט גבוה יותר ולכן ציפיתי לקבל את הציון הדרוש כרגע אני די נתון לרחמי האוניבסיטה ולכן אני קצת מאוכזב סליחה אם פגעתי נפש באפילה

למעלה