הגיעה התשובה לבדיקה

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
הגיעה התשובה לבדיקה../images/Emo6.gif

כן כן, מוקדם מאשר חשבתי. התשובה היא הסבירות שהוא האבא מעל ל - 99.9% כאילו זו היתה הפתעה

../images/Emo3.gif גנבת לי את השאלות... ../images/Emo6.gif

ליאת, בדיוק אתמול חזרתי ליום בו הלכת לבדיקה וסימנתי לעצמי לשאול אותך בעוד שבוע. עכשיו הדברים על השולחן הוא כבר הגיב? איך? איך את מרגישה עם זה? מה הציפיות שלך?

tweetyt26

New member
איזה יופי!!

היי ליאת! שמחתי לשמוע שהגיעה התשובה לבדיקה (למרות שידעת כבר את התשובה מראש...) העיקר שזה כבר מאחוריך. מעניין לדעת מה יקרה כשאבא של אביתר ירצה לראות אותו... הוא כבר רמז על בדיקת רקמות בעבר, אבל הפסיק לרמוז אחרי שראה תמונה שלו ("דומה לי שתי טיפות מים"), למרות שאומרים שהוא דומה לי...

li.g

New member
טוב אז..

עדיין לא הגיב. אני לא חושבת שיהיה לו פרצוף להגיב או לעשות משהו בנידון. עכשיו מתחילה תביעת מזונות ושינוי שם משפחה של שחר (החלטת בית המשפט). וזהו, אני מקווה. עד המפגש הבא איתו בדיון.

שחף 1

New member
שם משפחה

ליאת סליחה שאני מתערב בזה קודם שישלם מזונות שירצה קשר עם שחר ואחרי זה תדברי על החלפת שם משפחה הרבה אושר

את רוצה להחליף את שם משפחתו? ../images/Emo4.gif

אני ממליצה - מכסימום להוסיף עוד שם (אם נגיד בית המשפט מכריח) בהצלחה עם תביעת המזונות!!! קחי ממנו סכום שעומד ביחס הפוך לשיתוף הפעולה שלו
מה אומר לך??? - שיעבור קל!

li.g

New member
אני גם חשבתי רק על הוספת

שמו בלבד וזה מחייב בית המשפט שברגע שנקבל את תוצאות הבדיקה שינוי שם הקטין. לא בשליטתי מבחינתי לא הייתי מוסיפה בכלל אבל אם מחייבים אז רק שם שני.

לתומי חשבתי שבחירת שם וגם שם משפחה

היא חופשית במדינה שלנו. לא ידעתי שיש מוסד שמחייב מישהו להחליף את שמו. ולא משנה מה הסיבה. אני זוכרת שקראתי באיזה מקום התייחסות לנושא. אני אחפש. בכל מקרה , את בדקת את הנושא עם משפטן/עו"ד?

li.g

New member
במדינה שלנו קובעים לנו הכללללללל

גם שם המשפחה של הקטין. אני הסתייעתי ב"סיוע משפטי" לתביעות ואחת מהן חייבו אותי להגיש תביעת שינוי שם הקטין.

העקשנית

New member
לי. ג. בררתי בדיני משפחה

כי מה שסיפרת עורר אצלי סימני שאלה. אני מביאה לכאן קישורים למה ששאלתי ולתשובות. בהצלחה.

למעלה