הגיעה ראש1 ויש עוד כתבה על האימוץ

הגיעה ראש1 ויש עוד כתבה על האימוץ

הנה הכתבה: "כן,כן,אם להאמין לשמועות. בראד וג'ניפרתו החליטו לאמץ ילד לאחר אניספור נסיונות כושלים להכנס להריון ולהביא צאצאים משלהם לעולם. ככל הנראה, קשה לבורא עולם להביא לכדור הארץ ילדים ללא שום דופי. רוצים ההוכחות? בבקשה. שימו לב מה אחיו של בראד,דאג, אמר בראיון למגזין "קלוזר" "אני מאוד מרוצה שבראד וג'ן החליטו לאמץ. זו תהיה תוספת נהדרת למשפחה". קחו בחשבון את השמועות על כך שהזוג מחפש בית באנגליה, שם מגדלות מדונה וג'וונית פלאטרו את צאציהן, ואת העובדה שכבר חודשים רבים מספרים בראד וג'ן כי הם "בתהליך של להביא תינוק לעולם" - וקיבלתם לכם אבא ואמא הוליוודיים חדשים" זהו...טוב כבר הייתה כתבה כזאת שרשמתי אבל עשו עוד אחת אז רציתי בכל מקרה לרשום גם אותה...ודרך אגב סתם אם זה מעניין מישהו ג'ניפר חוזרת לכמה פרקים ל"גו'אי" ...אם מישהו בכלל יודע מה זה...

כן קראתי את הכתבה

וכבר הבנו שהם מאמצים .. הם רוצים לאמץ שיאמצו אבל שיפסיקו לכתוב את זה בכל חור בעיתונים
בקשר לג'ואי- זו סדרה של ג'ואי טריביאני מחברים (מאט לבלנק) שכנראה תעלה ב-2005 להוט פאן וכנראה שג'ניפר תשחק שם אבל נראה לי תפקיד קצר כמו הופעת אורח..

תודה על הכתבה...

אם שמתן לב המשפט:"ככל הנראה, קשה לבורא עולם להביא לכדור הארץ ילדים ללא שום דופי..." זו מן עקיצה כזו...ככה לפחות אני חושבת..
...ארר גם כן ראש 1 האלה...מה לא מובן בזה שהם לא יכולים להביא ילדים?למה צריך לעקוץ?

ה אורחת

New member
מי אמר שהם לא יכולים להביא ילדים?!

Damnnnn...... תכלס,מה אננו יודעים בכלל?! מה לגביי אמממ שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מה לעשות, אנחנו לא יודעים ולא נדע אלא אם כןדברים מפורשים יצאו מהפה של בראד/ג'ן אני מודה, הקטע של האימוץ נשמע די משכנע אבל דייייי ואולי הם בכלל לא רוצים ילדים משלהם, ואולי זה גימיק, ואולי יש בעיות אחרות שאנחנו אפילו לא יודעים עליהן, ואולי ואולי ואולי אוווף.... זה כבר מעצבן, אני אומרת, שיהיה להם טוב וזהו!

למעלה