הגיעו אליי כמה שקיות, ועשיתי רשימה

הגיעו אליי כמה שקיות, ועשיתי רשימה

לילדים: בגדי חורף לגילאים 3-4-5 נעלי בית מידה 27 / 31 מגפיים מידה 27 נעלי כדורגל מידה 31 טריננג חדש לגמרי כתוב עליו מידה 8B אם מישהו יודע איזה מידה זה. מעיל איכותי לגיל 3-4 קלטות וידאו ספרים משחקי שולחן שמיכות קיץ לנוער: בגדי חורף וקיץ איכותיים מאד לנערות גיל 16 ומעלה, מבנה גוף בינוני. מכנסיים, שמלות נהדרות וחלקים עליונים. משחקי מחשב. למבוגרים: בגדי חורף וקיץ. מגבות. לנשים בהריון: פדי הנקה, תחתוני רשת, שקיות לשאיבת חלב. שבוע טוב

נירה63

New member
היי לבנדרית ,אשמח לקבל את:

בגדי חורף לילדה בת 3. משחקי שולחן לפנימית יום/ ולבית התלמיד. מעיל איכותי לגיל 3-4 קלטות וידיו. ספרים. תודה רבה רבה לך נירה.

בכיף נירה, אני אתאם עם jole ואעביר

אליה את הדברים, לגביי התמרוקים כתרומה, עדיין לא קיבלתי תשובה. אני אעדכן אותך. יום נעים

נירה63

New member
תודה רבה לבנדרית.

ביום שישי אחותי מגיעה מהשרון לחיפה. האם ישנה אפשרות להעביר איתה את הדברים לחיפה? אנא כתבי לי ונהיה בקשר לגבי העברת הדברים. תודההההההההה.

אני אשתדל להעביר את הדברים עד יום ח

חמישי, ושאלה לי, לאיזה גיל את צריכה את הקלטות, צעצועים וספרים? (רוצה לוודא שזה מתאים)

נירה63

New member
לבנדרית בוקר טוב.

משחקי שולחן יכולים להתאים לילדי בית התלמיד ו/או פנימית היום הם ילדים בגיל בית ספר יסודי. כמו כן הצעצועים האחרים יכולים לעבור לילדי המשפחות, יש מגוון של גילאים, הכל מכל יש לי בחיפה.

למעלה