הגיעו הגיעו הביקורות מהתנור !

שחר 103

New member
הגיעו הגיעו הביקורות מהתנור !

טוב אז ככה, נעמאממי, לא חשבתי שאת כזאת פמינסטית הדוקה היה לך פסדר, אני יודע מה זה ההתרגשות של הפעם הראשונה, אבל אני משער שאת תשתחררי יותר בפעם הבאה. רמי, חחח אתה לא יודע איזה יד הבאתי לעצמי על המצח אחריי שעפת לך, טוב קהל מאזינים צעיר או לא חחח איריס עשתה עבודה לא רעה עם הביקורת שלה כדי לאכול את בשרך P: אתה עולה היום אל חשש... באמא שלי! ג'ורנו חחח כפרע עלייך, אמרתי לך כבר בעבר, תיכנות זה בשביל מחשבים לא בשביל אנשים, עזוב ת'דפים תזרוק כמו רייכר המטורף, יש לך ת'פוליטיקלי קוררקט אבל לפעמים בהגזמה, תשתחרר תזרום אתה גדי ואותו תאריך לידה P: זה אומר הרבה דברים פשוט תוציא הכל בפנים.. פרבי חחח היית גם פסדר אבל יותתר מדיי אלים, הווויכוחים נשמעו כאילו זו הייתה מלחמת ילדים, בשביל מה לקלל ולרדת על איברים , מקצועות או שאר דברים, דוגרי היית צריך להתמקד בבעיה ולא לדבר על החזה חחח של נעמה P: אבל סבבה בהצלחה לכולם היום תוצאות ובלה שלומקינס לעולם !

רמי 103

New member
שחר, היא ייללה לי באוזן בלי הפסקה

כמעט התחלתי ליילל בעצמי שמע, הייתה שיחה חרא, מה אפשר לומר, אתה הרי יודע איך זה כשאתה בלייב מול המקרופון, ותכל'ס זו הייתה שיחה הייעוץ הראשונה שאי פעם עשיתי איריס הייתה אכזרית, אבל בויכוחים לא היה עלי, אל תדאג, אני לומד מהר, ולא מתכוון לוותר תחזיק לי אצבעות.

למעלה