הגיעו השידורים החוזרים

troublemaker

New member
הגיעו השידורים החוזרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רישמו לפניכם: שידורים חוזרים של הכי גאים שיש (Queer As Folk) החל מה-5 לינואר, יום שבת, שעה 23:35. ככל הניראה כהשידורים החוזרים האלה יגמרו (תחילת יוני) תבוא העונה החדשה. P.S ראיתי את שני הפרקים הראשונים של הגרסה הבריטית ובכלל לא התרשמתי ממנה.

MARMELAD

New member
סחת´ן על העדכון

רשמתי לפני ואני מכין את הוידאו!! תודה... עשית לי שירות גדול.. כי פספסתי יותר מדי פרקים

the_new_guy

New member
ה- ../images/Emo47.gif עירום!!!

לגבי Q.A.F- נראה לי שכל אחד אוהב את הגרסה שהוא ראה קודם. אז אני ראיתי את האמריקאית קודם ואני לגמרי מסכים עם troublemaker: כל כך הרבה דיברו על האיכות של הגרסה הבריטית, אבל ....המלך עירום! בכל זאת, יש לי מילה אחת טובה לומר על הגרסה הבריטית (למרות שלא יפה ללכלך על מישהו שנפצע קשה או אפילו גרוע מכך): ניית´ן שווה יותר מג´סטין. הרבה יותר שווה.

MARMELAD

New member
האמת שגם לי יצא לראות קודם

את האמריקאי וזה נרהא לי הרבה יותר מוצלח... אולי גם כי סוג המועדונים שאני מכיר היא של האמריקאים ולא של הבריטים

מהאבחון שערכתי לצופי הסדרה הבריטית

(אם עוד מישהו יקרא לה גירסא, זה הסוף שלו), ניכרת העובדה שאלו שצפו בגירסא האמריקאית לא מתחברים לגירסא הבריטית (ולהפך, בקרב מי שצפה בבריטית קודם). לדעתי, הסיבות פשוטות: 1. 8 הפרקים של QAF מועתקים כמעט אחד לאחד בגירסא האמריקאית, ולכן מי שצופה בבריטית אחרי שראה את האמריקאית, אין מה לחדש לו. 2. עניין של סגנון: הבריטית מאופקת יותר ברמת המשחק, בעוד שהאמריקאית מאד הוליוודית ושמאלצית, אבל זה הבדל בכלל בין רמת המשחק של סדרות בריטיות לאמריקאיות. מה גם ששחקני QAF הם שחקנים ולא אקס-דוגמנים/מגישים וכו´, אז כנראה שפאקטור הלוק שונה פה לחלוטין. 3. אין "יפויי" של המציאות בגירסא הבריטית, ובכלל הטלויזיה הבריטית מטיבה להראות את העליבות (ראיתם מישהו עם מייק אפ בסדרה בריטית? אפשר לראות להם את הפצעון הכי קטן על הפנים או על הגוף), והמועדונים שלהם הם כמובן לא נוצצים או הוליוודים כי מנצ´סטר, מה לעשות, היא לא הוליווד. ואגב, מה שאני הכי אהבתי בסדרה הבריטית היא ההחלטה של ראסל טי דיוויס לשים בצד את מיתוס ה"קהילה הומו-לסבית" ולכנות את הדמויות הלסביות בסדרה בפשטות:"הלסביות". הוא לא טורח לתת להן שם או נוכחות מסך, מתוך ההכרה שתפקידן בחיי הגיבורים קטן, והן מצידן מפגינות את ההתנשאות והבוז הכה-נפוץ (זהירות: הכללה גסה) בקרב לסביות כלפי הומואים. 4. וכמובן: עניין החבר. איפה עוד תקבלו את אח של ג´ייסון דונובן בתפקיד "החבר של"?

troublemaker

New member
הגירסה הבריטית....

הסידרה האמריקנית יותר מפורטת מהבריטית. אז נכון הרבה דברים די דומים, אבל למשל בפרק הראשון הכל קרה מאוד מהר - ישר מחוץ למועדון-שתי דקות בדירה-בית חולים - ניגמר. גם בסיום הפרק השני למשל בסדרה הבריטית המקביל לבריאן לא דיבר הרבה עם נתן ונתן ישר נכנס למונית (ממש היה בערך משפט אחד). לעומת זאת בסדרה האמריקנית היה לנו את המונולוג של בריאן, בו בין היתר למדנו שהוא לא מאמין באהבה אלא בזיונים
. גם בקשר למקביל של מייקל כשהוא היה בבר של הסטרייטים. חוץ מזה שלא כל הדברים בסדרה האמריקאית לקוחים מהבריטית רק הדברים הכלליים כמו שמייקל פגש את דייויד וכו´. (בכל זאת יש באמריקנית 22 פרקים לעומת 8 בבריטית\ וכל פרק בבריטית הוא רק 30 דקות לעומת 45 באמריקנית). ובקשר למראה של השחקנים- בסדרות אוסטרליות ובריטיות לא בוחרים את השחקנים לפי מראה, בניגוד לסדרות האמריקניות ששם המראה זה הדבר הכי חשוב.

judyr

New member
חיכיתי חיכיתי חיכיתי

וממש בכיתי
לא היו שידורים אתמול.... ואני שמתי פתקים בכל מקום אפשרי... איףףףףף

למעלה