הגיעו התוצאות של הסי טי

ליMור

New member
הגיעו התוצאות של הסי טי

של אבא שלי,, והגרורות גדלו פי 2 יום ראשון ביקור במחלקה והחלטה על המשך טיפולים אני אפילו לא יודעת מה לאחל לו שלא יסבול ? שיקבל בהבנה? שלא ימות ? מה פאקינג עושים עכשיו ?? מרגישה שאני הולכת לאיבוד,,,

מיליתו

New member
תחושה נוראית

אני מתארת לעצמי שכולכם נמצאים כרגע בסערה גדולה. הגילוי שכל הטיפולים והסבל שמתלווה אליהם לא הועילו, קשה ומתסכל מאוד. תראו מה האופציות שמציעים הרופאים ביוך ראשון, אולי החלפת התרופות תעזור? בכל אופן - אחלי לו מה שאת מאחלת לו תמיד. תני לו אהבה, חופ ואור. שמחה. זה המקסימום שאת יכולה לתת, וזה גם מה שהוא צריך. כולנו נמות בסוף. יתכן ואצלו זה יהיה קצת יותר קרוב, ויתכן שלא. אי אפשר לדעת - אבל חשוב לשמור על חיים ממוצים ומלאים בכל מה שניתן לעשות - שדרו לו קבלה מלאה ואהבה. אני חושבת שזה יועיל לכל הנוגעים בדבר.

תתפללי אבל תחייכי לאבא...

בקטע הרפואי אין לנו הרבה מה לעשות כי אנחנו לא רופאים. אבל לפחות תחייכי המון לאבא כי מניסיון זה מרגיע ונותן כיף לחיות למי שחולה. האהבה והתמיכה מסביב. מאוד. ותפילה למי שאת מאמינה בו תמיד תורמת ונותנת הרגשה טובה גם כשהמצב לא משתפר. לפחות זה מה שיש בידך לעשות בינתיים.
שלימה...

אני כל הזמן

קוראת את מה שאת כותבת, וכל פעם אני מבינה מחדש, עד כמה הוריי, אחיי, וילדיי מרגישים חסרי אונים, עם כל מה שעובר עליי. האמת, אין לי את הכח הנפשי להתעסק עם מה שעובר עליהם, ואני מניחה שגם לאביך עם כל הרצון הטוב שלו, אין את הכח הנפשי לכך, הוא כעת מרוכז בעצמו, כל מה שצריך במצבים כאלה, שהאוהבים, יהיו שם בשבילו, מספיק החיוך בעינייך, ברגעים הקשים, תני לו יד, כדי שיוכל להמשיך הלאה. אל תראי סימני מצוקה, כי זה רק ילחיץ אותו. ואל תאמרי הרבה, הוא כבר יבין, הוא ירגיש את אהבתך, וזה העיקר, לא?

ליMור

New member
היי את,,, דרומית יחידה ומיוחדת ../images/Emo13.gif

את אהבתי הוא מרגיש ולא מהיום יש בינינו קשר מאד מיוחד אני מאד אוהבת אותו כאיש כאבא כסבא לבנותיי כבעל לאמא שלי היקרה לי מכל,,, עצוב לי על מר גורלו עצוב לי על ההתמודדויות הקשות שנפלו עליו תודה לך על תגובתך,,, תודה לך משום שכשקראתי אותך,,, קיבלתי בעצם איזו תגובה מצד שלישי למה שקורה איתו,,, בריאות בריאות ועוד בריאות אמן

למעלה