הגיעו התשובות לבדיקות
בפיענוח

הגיעו התשובות לבדיקות ../images/Emo53.gif../images/Emo53.gifבפיענוח

יש לי תשובות של בדיקות אנא עזרו לי לפענח תחת אימונולוגיה DNA ds Ab - Negative Antinuclear Ab Adults 1.07 RoAbanti SSA -לא כתוב כלום האם זה אומר שזה צריך להגיע עדיין? La Ab Anti SSB גם לא כתוב כלום Rheumatoid Factor Quantit 5 כאן כתוב לי רק טווחים בלי כוכביות עם סוגריים כאן כתוב 0,00-14,0 Complement -C3 120 הטווח בזה כתוב 85,00-180 והכוכבית שלי בערך באמצע. Complement-C4 29.8 הטווחים כאן 10,00-40,00 הכוכבית מופיעה שוב קצת אחרי האמצע TSH1.08 הטווחים הם 0,35-5,50 הכוכבית בהתחלה מה זה אומר?לא מצליחה לפענח כלום יש עדות ללופוס פעיל? תודה מראש

ל3

New member
הי אמא לאחד

לפי התוצאות שרשמת נראה כי הבדיקות בסדר גמור אך אני כמובן לא רופאה ורצוי לחזור לרופא ששלך אותך לקבלת הסברים בהצלחה שירי

ל3

New member
אין בעד מה ../images/Emo24.gif

אני אותו הדבר פחות או יותר. סוגרת שבוע שלישי וחצי לחום שלי ולהרגשה הכללית הרעה. אני מנסה לתפקד ולעשות דברים אבל כל פעם שאני עושה מאמץ הכי קטן עולה לי החום- נורא מוזר. היום תהיה פעם שנייה שאני אקח מתתרוקסט אז צריך אולי להתעזר בסבלנות? למרות שנראה לי כי מיום ליום אני מאבדת אותה

הכל יסתדר../images/Emo140.gif רק סבלנות

אני לא מאובחנת עדיין כחולת לופוס אין לי שום סימפטום למעט כאב בברכיים דווקא כשאני עולה מדרגות או קמה ממצב ישיבה. אני אופטימית כרגע וכך גם את צריכה להיות. הרבה בריאות ושתיהיה לך שבת מקסימה.

למעלה