הגיעו זימונים לבדיקות רפואיות

joe2b

New member
הגיעו זימונים לבדיקות רפואיות

ולמתעניינים בלו"ז: הגשה פדרלי רגיל SW בתחילת 12/05 קבלת מכתב 3-5 בתחילת 9/07 קבלת זימון לבדיקות באמצע 12/07

gesus

New member
מזל טוב !!!

מקווה שגם לי יהיו בשורות טובות בקרוב.

roz האחת

New member
ז"א שאנחנו עדיין נמצאים בטווח השנתיים

עד שמשמנים לבדיקות . זה עדיין אופטימי, מקווה שהדברים ימשיכו כך......... נראה איך יתחיל התהליך החדש...

Astroo

New member
אם זה ימשיך כך,אז עוד 4 חודשים יצרו איתנו קשר

כדי שנגיש את התיק המלא תוך 4 חודשים: 16 + 4 + 4 = 24. (איתנו = עם מגישי ספטמבר 06)

roz האחת

New member
אני לא ממש אופטימית ../images/Emo10.gif , כי ..

לפני כחודש התקשרתי לשגרירות ושאלתי מתי יתחילו לטפל בתיק שלנו , אז הפקידה אמרה בעוד שנה......... אולי פשוט רצה להיפטר ממני מהר...אני מקווה שזו היתה תשובה חובבנית
יחי האפטימיות !

Astroo

New member
זה הרבה יותר מעודד ממה שענו לי לפני חצי שנה

אז אמרו לי שרק במרץ 2009 יתחילו לטפל בתיק...

taltal59

New member
גם אנחנו קיבלו ....

גם אנחנו הגשנו בדצמבר 2005 את הבקשב באזור ספטמבר קיבלנו את המכתב של 3-5 חודשים והתבקשנו להעביר תעודת יושר והשבוע קיבלנו את המכתב לבדיקות בדיוק שנתים לאחר הגשת הבקשה עושה רושם שהגיע ה"תור" של מגישי דצמבר לקבל את הזימונים בהצלחה לכולם

roz האחת

New member
כמה זמן לקח להוציא ת. יושר ?

האם את ילידת הארץ ? הייתם צריכים אולי להוציא תעודת יושר מאיזה שהוא מקום בחו"ל ?

taltal59

New member
5 דקות

הולכים לתחנת משטרה , שואלים "איפה המשועממת שנותנת תעודות יושר לחו"ל", נ תקלים בהערה צינית מהשומר "בורחים מהארץ מה.... ?" מגיעים למשרד מעופש וצידי בו יושבת אחת שמזמן תוהה לה דווקא היא אחראית על הנושא היא חותמת על הטפסים בשיעמום מוחלט (לא היה שום זיהוי מול תעודות , עותק אחד היא זרקה ) 5דקות הינו בחוץ המדחן אפילו לא זז לא הינו צריכים להוציא ת.יושר מחו"ל

kozmokramer

New member
יוהוווווווווווווווווווווווווווווו

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב

joe2b

New member
תודה, תודה, תודה

ו א-פרופו החתימה החדשה שלך... תשמור לנו קצת שלג. אנחנו מצידנו שומרים לך מרק חם לביקור.......

למעלה