הגיעו ימות המשיח

הגיעו ימות המשיח

ראיתי היום את השידור בערוץ 1 ונהניתי מאוד. עוד 30 שנה ואורי לוי יהיה כמעט דיויד דאפילד. גם עכשיו הודיעו בחדשות של 8 ברשת ב' על נצחונו של ארמסטרונג כולל ציון שמותיהם של אולריך ובאסו. השיא יהיה אם מחר אלי ישראלי ימצא זמן בתוכנית "עושים ספורט" להגניב משפט על הטור בין ראיון של חצי שעה עם ליאור אסולין ובין איזה קשקוש אחר. אז נדע כי באמת בא לציון גואל.

ענף הספורט הביזארי בעולם ../images/Emo13.gif

אתה באמת חובב קרלינג ?????????? אדונשם !

לדעתי קרלינג זה אחד מענפי הספורט

היותר חכמים שיש. זה תענוג לראות איך שהם משנים את הכיוון של האבן על הקרח. אני אוהב לראות את זה.

אני חייב לזכותם של "עושים ספורט"

כל שנה הם מראיינים אותי לףחות פעם אחת במהלך הטור. השנה ראיינ ו אותי לפני שבוע.

Eyal Hershtik

New member
ואני ראיתי איכשהו קצת על הטור

אצל אודטה (אל דאגה חברים , מוכן להישבע שאני לא מהצופים של התוכנית)ושם דיברו בעיקר על רוכבי האופניים החטובים ועל כמה שכדאי ל"רכוש" אחד כזה הביתה
כמובן שלאנס היה מקור ההשראה ושריל הוותה גורם נוסף לרכילות אייל

Sybh

New member
כרגיל, למטבע גם צד שני

אתמול, לדאבוני כי רב, לא הצלחתי להמנע מפגישות של אחה"צ בעבודה ואט אט נוכחתי כי לא אראה כלל את הנג"ש בשידור ישיר. לא נורא, ניחמתי את עצמי, לא אכנס לפורום, לא ל-cyclingnews וכיו"ב ואצפה בתקציר ביורוספורט בשעה 23:00, מבלי לדעת את התוצאות. ואז, בדרך הביתה במכונית, האזנתי ל-88 FM (לא תחנה שאני מאזין לה באופן קבוע). בשמונה בערב, כמו שעון, הועברה מהדורת החדשות של קול ישראל (אותה זו של רשת ב') ובסיומה, עדכון על נצחונו של ארמסטרונג בקטע, ולא רק זאת אלא שהקדים את אולריך בכדקה וכעת הוא מוביל על המדורג מס' 2, איבן באסו, בשתיים וחצי דקות.
ראאבבבאאקק, קול ישראל?! מעכשיו בסיטואציות כאלו, לא מדליק גם ת'רדיו

arieleco

New member
עדיין לא ימות המשיח

אלי ישראלי בקולו המתלהב מדווח בראש המהדורה על .... החתמתו של ליאור אסולין בביתר י-ם, וזה עוד בעונת המלפפונים

arieleco

New member
ולסיום אלי ישראלי משוחח עם מולי

אפשטיין על ארמסטרונג וחומרים אסורים. אני לא אמרתי כלום...

danny zaken

New member
רגע מה יש לך נגד קול ישראל!?

סליחה שקלקלנו לך את המתח,אבל בהחלט יש מגמה של שינוי.אם קודם היה צריך לנדנד לעורכים שיכניסו ידיעה על סיום הטור,היום הם מתקשרים מראש ושואלים על התחלת הקטע היומי מהלכו הסיום והכמובן הדרוג הכללי.עוזרת לכך העובדה שרוב העורכים קוראים הארץ והכתבות של יאיר קופצות להם לפרצוף..

למעלה