הגיעו למכירה בחנות... "היער" ברעננה (קניון רננים) חרבות מהסרטים. החרבות עולות כמה מאות שקלים.
A aniviel New member 25/6/04 #1 הגיעו למכירה בחנות... ../images/Emo26.gif "היער" ברעננה (קניון רננים) חרבות מהסרטים. החרבות עולות כמה מאות שקלים.
הגיעו למכירה בחנות... ../images/Emo26.gif "היער" ברעננה (קניון רננים) חרבות מהסרטים. החרבות עולות כמה מאות שקלים.
G gandalf the kink New member 25/6/04 #3 איזה חרבות יש שם ו... כמה החרבות עולות וגם יש שם עוד דברים של שר הטבעות חוץ מהחרבות???
T The Girl Who New member 25/6/04 #6 אני משערת שהטבעת שם נראית רע?../images/Emo4.gif בלה. בא לי טבעת.
A aniviel New member 26/6/04 #7 לא יודעת כי עוד לא ראיתי אותם. חבר של אח שלי התקשר אליו להודיע לו שהגיעו חרבות משרה"ט. אח שלי אמר לי שהן עולות בסביבות ה300
לא יודעת כי עוד לא ראיתי אותם. חבר של אח שלי התקשר אליו להודיע לו שהגיעו חרבות משרה"ט. אח שלי אמר לי שהן עולות בסביבות ה300
S syco Tshirt 4ever New member 26/6/04 #8 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif אני לוקחת את כל דמי הכיס שלי ועפה לשם מחר על הבוקר רציתי להזמין מארה"ב אבל עכשיו זה יותר טוב יש שם את אנדוריל
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif אני לוקחת את כל דמי הכיס שלי ועפה לשם מחר על הבוקר רציתי להזמין מארה"ב אבל עכשיו זה יותר טוב יש שם את אנדוריל
N Nerade New member 26/6/04 #9 ../images/Emo99.gif אתמול יצאתי לסרט ברננים, וכמובן שחנות "היער" הייתה סגורה, אבל זה לא מנע ממני להסתכל מלמעלה. כל כך יפה שם. אני גם חושדת שראיתי את החרבות, אני לא בטוחה. לירון, במפגש, הולכים ל"היער"!
../images/Emo99.gif אתמול יצאתי לסרט ברננים, וכמובן שחנות "היער" הייתה סגורה, אבל זה לא מנע ממני להסתכל מלמעלה. כל כך יפה שם. אני גם חושדת שראיתי את החרבות, אני לא בטוחה. לירון, במפגש, הולכים ל"היער"!
T The Girl Who New member 26/6/04 #11 או כן כן!../images/Emo13.gif אף פעם לא הייתי שם. לירון. אנחנו הולכות ל"יער".
A aniviel New member 26/6/04 #12 חח הבית שלי לא קרוב עד כדי כך לרננים... אבל מי שיגיע אלי כמה שעות לפני המפגש, נגיד ב11 במקום ב2, אין לי בעיה לקפוץ איתו ליער
חח הבית שלי לא קרוב עד כדי כך לרננים... אבל מי שיגיע אלי כמה שעות לפני המפגש, נגיד ב11 במקום ב2, אין לי בעיה לקפוץ איתו ליער
N Nerade New member 26/6/04 #14 ייאי!../images/Emo9.gif אני מגיעה בשבע! ולירון - את *בטוחה* שאת רוצה לקום ב-7?!
T The Girl Who New member 26/6/04 #15 כרמל..../images/Emo13.gif את יודעת שזה עדיין לא בטוח... אני כנראה אוכל לקחת את שתינו! ^-^
L LeAnNe New member 26/6/04 #10 רקאני לא רוצה לקנות חרב?../images/Emo62.gif חרבות לא עושות לי את זה, לא משנה מאיפה הן באו