הגיעו מים עד נפש

הגיעו מים עד נפש ../images/Emo70.gif

חברים וחברות, (בעיקר שירן ושות´) לאחר שיחה עם מספר משתתפי הפורום, כולל מנהל אחד, אני רוצה להסב את צומאת ליבכם למספר דברים. יעוד הפורום הוא לא ירידות הדדיות אחד על השני. הפורום הוא לא מקום למריבות אישיות. ונמאס לי ולעוד אנשים בפורום, מההערות "הפלצניות" ומההודעות הדפוקות שכל היום ממלאות את דפי הפורום שלנו. שוב לא זה יעוד הפורום. שירן כבר מספר פעמים התבקשת, לא רק על ידי להפסיק להיגרר וליזום ריבים כאלה בפורום, יש לך משהו להגיד למשהו , אנא שלחי לו מסר. התאומים, גם אתם התבקשתם מספר פעמים, בבקשה. ולכל האנשים החדשים יחסית, כמו הדולפינה וכדומה, אולי אתם לא הייתם עוד כאן כאשר התדיינו על זה, אבל בבקשה. התגובות החריפות שלך שירן להודעות של אחרים, או המעליבות לא במקום. כמו כן, אני מבקש ממנהלי הפורום, אולי להנהיג גישה של יד קשה, ולחמוק כל הודעה שהיא מעליבה או "ירידה" כלפי משתמש אחר. ללא שום הודעה נוספת, פשוט למחוק ודי
לכן, אני שוב מבקש, בכל לשון של בקשה באו נשמור על רמה נאותה ומתאימה. (כדי שלא נהפוך כמו הפורום של "הרדיו") תודה רבה לכם חברים על הקריאה, שלכם, מרקו וזהו!!!

שואקה

New member
יחי מרקו../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם כל מילה שכתב מרקו(וזהו) לא ייתכן שחברי הפורום ידונו בנושאים כל כך שפלים. כגון ירידות אחד על השני או מי עשה מה עם מי....חברה זה לא המקום הראוי.דברו על זה בכל מקום וירטואלי אחר. תודה רבה לכם. אני מקווה למען כל האנשים הבאמת מעניינם במקום הזה שהמנהג המטופש ייפסק!

Starway

New member
מרקו... לעד..

מרקו אתה זוכה לתמיכתי המלאה והשלמה.... המשך כך!!!!!1 נ.ב אם למנהלי הפורום אין זמן/כוח למחוק את כל ההודעות המטופשות והלא ראויות להיכתב בפורום... מרקו ישמח לעשות את העבודה במקומכם.... (גם אני אשמח, פשוט מרקו מחובר כל הזמן...).. הבהרה קלה... אין לי שום בעיה עם האופן שבו אתם עובדים... סתם מנסה להקל.. כי יש מלא שטויות...

הדיון על מה ראוי ומה לא ראוי להיכתב

בפורום הוא דיון קשה במיוחד כי מרקו אתה מתנגד לכל ההודעות שטות הלא רלוונטיות האלה.... והיי אני איתך.... אבל ההודעה שכתבת לכפיר : "חחח חנפן חולה עלייך" היא לא שונה מההודעה שלי לשירן ששאלתי אם היא פה.... בכל אופן אפשר לשבת שעות ולהתווכח מה מתאים לפורום ומה לא בנתיים נסכם בזה שלא לרדת על אנשים בפורום ואם מישהו מתחיל דיון בבקשה להישאר בתוך השוליים של הדיון! מוסכם על כולם?

את צודקת.

אבל יש הבדל (לדעתי) מאוד מהותי, כאשר אני מתייחס בצורה עיניינית לנושא הדיון ותגובה לאחד הדיונים מוסיף איזו הודעה אישית . אני לא פותח נושא חדש, אני רק מעיר משהו, אבל חוזר לנושא הדיון. אבל שוב, את צודקת, אי אפשר בדיוק למתוח את הקו שמפריד בין הודעות לגיטימיות לבין שטויות. אבל אפשר לנסות (אני יכול לנסות - רק בישראל, כבוד השר) מרקו וזהו!!!

גם אני יכולה לנסות- חחחח גדול

בכל אופן, כולנו יכולים לנסות למתוח את הקו בין הודעות לגיטימיות ובין הודעות...שהם לא. אבל בהחלט ובהחלט כולנו יכולים להבדיל בין הודעה המכילה קללה, ירידה וכו´... כאילו זה אפילו ילד קטן יכול לעשות. אז בבקשה כולנו נבדיל בנתיים בין ההודעות האלה ושאר ההודעות שהם הבעת דעה אישית והגבה בצורה אובייקטיבית לנושא הדיון כל אחד יסתכל על זה באיזו צורה שהוא רוצה הרי אתה ואני חושבת שהרוב יסכימו איתי שפורום עם רק תגובות ודעות אישיות (שלא נכנסות לקוים אישיים כמובן) יהיה פורום יותר טוב ויפה מאשר הפורום כמו שהוא עכשיו... הלא כן?

בדיוק אחי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כול מה שאתם עושים פה זה רק לרדת אחד על השני... ולא נזכיר שמות(דולפינה ובר שריר!! ) אז חאלססס תתבגרו כבר , מרקו הוא השפוי היחיד פה נראה לי... כול הכבוד אחי!

DreamS_HunteR

New member
אני לוא חושב שזה יעזור...

כותבים פה הודעות מתי שרוצים (לא כולם..) ועל כל מיני נושאים שוליים ולא מעניינם.. בכל מקרה, ההצעה שלך, למחוק את ההודעות שלא שייכות (ירידות וכד´) היא הצעה טובה.. אה, ד"א מרקו "תשומת ליבכם" לא צומאת ליבכם
(לשון לשון...)

שואקה

New member
שכל אחד יגיב לאיזו הודעה שהוא...

רוצה. אין צורך למחוק את ההודעות שלא קשורות פשוט לא לייחס להן חשיבות הודעות שמכילות קללות וניבולי פה מבחינתי יכולות להיות בפח. אני מסכימה איתך אסתריקה.

ושוב.....

לשים דגש על שירשור.... (אי יודע שזה כבר מעצבן כמה אנשים, אבל תנסו, לפחות תנסו) יש שיפור ענקי, הקריאה של הפורום היא הרבה יותר פשוטה ושוטפת. מרקו וזהו!!!

בקשר למה שכפיר רשם על המחיקת הודעות

אני לוידעת אם זה כזה חכם לעשות כי אנשים ימשיכו לכתוב הודעות כאלה איימו כבר פעם שימחקו והפורום לא השתפר מאז להיפך הוא אפילו החמיר... אם רוצים שהפעולה תהיה אפקטיבית היא צריכה להיעשות מהר... ישר אחרי שישלחו את ההודעה- היא תימחק וזה קצת קשה לעשות דבר כזה

havlaz

New member
יש כלים.. ../images/Emo104.gif

אפשר לחסום משתמש מבכלל לכתוב בפורום, לכמה זמן שרוצים אבל למה להגיע לשלב הזה? בואו ננסה להרגיע רוחות.. חבל לחסום משתמשים, למרות שכמה כבר קיבלו הזהרות. ואני ירעננן את פה את החוקים שלנו:
הודעות פרטיות, מקומם לא בפורום דוגמאות להודעות פרטיות מהימים האחרונים: ***** יש לך מסר אישי אנשים, אתם פה? / יש פה מישהו? תגידי את באה היום? הודעות "למה לא מגיבים לי" 5 דקות אחרי כתיבת ההודעה, הפורום אינו צ´ט (ציטוט אהוב עלי)
קללות, איומים, וריבים, לא צריך הסבר, אין מקום פה.

נכון

גם אם לא מוחקים- זה מאוד קל, ואף פשוט להתעלם חפיף, אמרו עליכם שאתם מתנהגים כמו ילדים קטנים לדוגמה? ביג דיל... אתם יודעים שאתם לא אז נו מה זה משנה

סנטה

New member
כל ישראל אחים !

בהקשר לכל הריבים זה מה שיש לי להגיד !

יאללה הפורום פותח דף חדש

אין ריבים , ואין ויכוחים , אין קללות , אין ירידות! בקיצור דף חלק.. (ומותר לי לעשות מה שבא לי.. חחח סתם)

למעלה