הגיעו ציוני בגרויות!! ומותר לי להתלהב! אז שרשרו לפה ציונים לשון-95 היסטוריה-94 בשניהם סופי-95
ה המשינאית New member 28/8/06 #1 הגיעו ציוני בגרויות!!../images/Emo205.gif ומותר לי להתלהב! אז שרשרו לפה ציונים לשון-95 היסטוריה-94 בשניהם סופי-95
הגיעו ציוני בגרויות!!../images/Emo205.gif ומותר לי להתלהב! אז שרשרו לפה ציונים לשון-95 היסטוריה-94 בשניהם סופי-95
ת תהילה מסחררת New member 28/8/06 #2 וואי!!! מזלטוב ../images/Emo65.gif יש לי תעודת בגרות! <או שלא > מתה לדעת מה קורה באנגלית ומחשבים!!
ה המשינאית New member 29/8/06 #4 השאלה היותר מעניינת היא..../images/Emo205.gif מה קורה בעם הציון שלך בספורט!
ת תהילה מסחררת New member 29/8/06 #6 את לא מבינה! פשוט העבירו את כולנו!! בלי שנעשה בגרות!!! מי אמר דוסים שליטה ולא קיבל?! ^^^
C coolit97 New member 28/8/06 #3 כל הכבוד!! אני קיבלתי בסופי: היסטוריה- 91 לשון- 93 האמת שהמבחנים היו די קלים...
ה המשינאית New member 29/8/06 #5 חחחח גם לך כל הכבוד!../images/Emo88.gif../images/Emo205.gif בלשון ציפיתי לציון כזה אבל היסטוריה השאלה האחרונה לא הייתה כזאת קלה, היא הייתה מעצבנת והייתי בטוח שאני מקבלת רק 80 ומשו, אבל.. מסתבר שלא^^.
חחחח גם לך כל הכבוד!../images/Emo88.gif../images/Emo205.gif בלשון ציפיתי לציון כזה אבל היסטוריה השאלה האחרונה לא הייתה כזאת קלה, היא הייתה מעצבנת והייתי בטוח שאני מקבלת רק 80 ומשו, אבל.. מסתבר שלא^^.
C coolit97 New member 29/8/06 #8 צודקת... בהיסטוריה אני לא זוכרת איזו שאלה זו הייתה אבל היא הייתה ממש מבלבלת וגם אני חשבתי שאני אקבל נמוך.. אבל לשון היה ממש בדיחה, בייחוד אחרי כל הזמן שהתעמנתי לזה... העיקר שקיבלנו ציונים טובים
צודקת... בהיסטוריה אני לא זוכרת איזו שאלה זו הייתה אבל היא הייתה ממש מבלבלת וגם אני חשבתי שאני אקבל נמוך.. אבל לשון היה ממש בדיחה, בייחוד אחרי כל הזמן שהתעמנתי לזה... העיקר שקיבלנו ציונים טובים
ת תהילה מסחררת New member 29/8/06 #7 99 באזרחות ../images/Emo3.gif 92 סופ באנגלית. <5> 100 בתושב"ע אני כזו דוסי טובה