הגיע באימייל

הגיע באימייל../images/Emo115.gif

לקרוא בקפידה - למען כל מי ששותה אקטימל כל יום ! ACTIMEL , לא יאמן ! ACTIMEL מספק לגוף את הבקטריה L.CASEI . באופן רגיל הגוף מייצר את הבקטריה (ב-98% מהמקרים), אך כאשר מספקים אותו באופן חיצוני זמן ממושך, הגוף מפסיק לייצר אותה ובהדרגה שוכח שחייב לייצר וכיצד לייצר אותה. בהתחלה נוצר כתרופה עבור מעט האנשים שלא מייצרים אותה, אך הקבוצה הייתה קטנה מדי ולא הפיקה רווחים. לכן מכרו את הפטנט לחברות ליצור מזון. בארגנטינה משרד הבריאות הכריח את היצרן לפרסם שהמוצר הוא לא לצריכה ממושכת. הם קיימו זאת אך ברמז שקשה לזהות: "אתגר ACTIMEL , תנסה אותו 14 יום" או "תעשה את יולי החודש שלך ל ACTIMEL ". מי שמחליט להשלים את הדיאטה עם ACTIMEL לא מקבל האתראה לגבי המגבלה ולא מודע לנזק שיכול להיגרם לו בגלל המניפולציה הפרסומית לקידום המכירות. באתר: www.diputados.gov.ar ניתן לראות את הצעת החוק של ח"כ סולנס מספר 27 ****************************************************************************

motior

Member
זה כמובן לא מדויק עד לא נכון

וזה שזה הגיע באימייל לא הופך את זה לנכון מומלץ לבדוק לפני שמפרסמים

הוא מספק לבקטריות תנאים טובים להתרבות.

אבל לא אני כתבתי את הטקסט הזה. קיבלתי באימייל ,והכנסתי על מנת לקבל תגובות. יש בפורום הזה גם אנשים מקצועיים שלא הגיבו....

lightflake

New member
האמת שגוף האדם מסוגל לייצר וירוסים ../images/Emo13.gif

אבל זה לא קשור...

זה קצת מעוות להגיד שהגוף מייצר וירוס

הוירוס משתמש במנגנוני השכפול של התאים לצרכיו. זה לא שהגוף מייצר וירוסים יש מאין (וזה מה שמשתמע מהמשפט "הגוף מייצר וירוסים")

lightflake

New member
אלו העובדות, כל השאר זה פרשנויות

ולא צוטטת נכון, המשפט שלי היה "גוף האדם מסוגל לייצר וירוסים" (...בניגוד לבקטריות)

TheFinalCut

New member
האמת היא שכן

יש קבוצה של וירוסים המכונה רטרו-וירוסים, שעליה נכלל HIV, שחלק מחבריה מחדירים את הדנ"א שלהם אל הדנ"א שלנו - ושם הוא נשאר. למעשה חלק לא קטן מהגנום שלנו מכיל דנ"א של רטרו-וירוסים היסטוריים ועדכניים. בתנאים מסוימים הגנים הללו מתבטאים ויוצרים וירוסים מתוך הגוף שלנו (גם תוך דילוג על דורות, לפי מיטב זכרוני). בקיצור, זה קצת פשטני לומר ש"הגוף שלנו מייצר וירוסים", אבל לא לגמרי לא מדויק.

TheFinalCut

New member
???

אני מבין שאתה רוצה לפתוח ויכוח חדש סוער, הפעם על וירולוגיה?
אם אתה חייב לדעת, בהודעה הקודמת לא ציטטתי שום דבר, אלא את הזיכרון שלי מכמה קורסים שלקחתי בנושא, אבל אח"כ הלכתי לבדוק את עצמי בספר הלימוד למיקרוביולוגיה "Microbial Life", והסתבר שזכרתי נכון. אם אתה רוצה לדעת למה זה קצת פשטני לומר "שהגוף שלנו מייצר וירוסים", אני יכול לשלוח לך את הפרק בנושא מתוך הספר או מאמרים בנושא ולהסביר את העניין. אבל זה לא ממש הנושא של הפורום (אז אולי עדיף במסרים או במייל), ונראה לי טיפשי להתווכח על כך ממילא (כל אחד יכול להאמין או לחשוב מה שהוא רוצה, רק כדאי קצת להכיר את החומר קודם).

lightflake

New member
לא לכך התכונתי..

חשבתי שאתה מצטט אותי (קרא כמה הודעות למה אז תבין מדוע) בכל מקרה זה לא חשוב, אם באמת יש לך חומר על הנושא אשמח לקרוא כי אני מוצא את הנושא הזה מרתק. (במיוחד על העניין שחלק מהDNA בתא שייך במקור לוירוסים ויכול לעבור בתורשה ורק אחרי כמה דורות להשתפעל..).

לא הגבתי כי לא היה לי מה להוסיף על תגובתו של

motior... בדיקה באתר "לא רלוונטי" היא הדבר הראשון שכדאי לעשות עם מיילים שכאלה. שורת הפתיחה אינה נכונה (גוף האדם לא מייצר שום בקטריה, ולכן גם לא יכול "לשכוח" איך לייצר אותה), אבל אהבתי איך שהוסיפו שם סטטיסטיקה מצוצה מהאצבע כדי להוסיף לזה אמינות

אלי ו.

New member
87.3% מהאוכלוסיה יאמינו לכל נתון

אם יוצג להם בצורה של סטטיסטיקה. (סימפסון בארטולמיו)

למעלה