הגיע הבוקר

*יערית

New member
הגיע הבוקר../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

ולשם קבלת הבוקר יש לפתוח שרשור חדש, יום חדש
בוקר שאולי יביא איתו בשורות טובות
החום יכוללהישבר עם טיפות גשם נעימות, בוקר שקמתי לאותם תחושות והרגשות של בחילות מאתמול.....לא לא מה שנראה לכן בנות
מאחלת לכולכן/ם יום נ
י
פ
ל
א

*יערית

New member
עוד משהו ברשותכם.....

הבמה הזו שניתנה לנו במתנה , לשתף, להוציא, לשפוך, לבכות, לצחוק, להתחבר, להכיר, ללמוד, לשמוע, להשמיע, לעמוד מנגד, לעמוד מול המראה, הבמה הזו לא מחליפה במת נאשמים בבית משפט, כבר אמרתי לאוהי...אנחנו כבר הרבה אחרי ההוכחות, האשמות,והתוכחות...אנחנו חיים עם חבילת החיים שלנו מתוך בחירה ,מתוך אהבה ואם הדברים נשמעים צורמים לאחר לא חושבת שאנחנו צריכים כאן להוכיח את אושרינו, את כאבנו,לא כל סיפור שלנו שווה לסיפור אחר, יש כל כך הרבה נעלמים שחייבים ליזכור וגם אם קשה לקבל ביקורות.....אי תגובה זה הנכון ביותר לעשות. עלמה ומורכב..אני לא חושבת שיש לכם צורך להרגיש שאתם עומדים על במת הנאשמים....גם אם מבקרים את התנהגותכם, החשוב ביותר שעליכם ליזכור....שאתם חיים בשלום ועם הרבה אהבה....כל השאר זה שולי
תזכרו רק על איזה במה אתם נמצאים ותראו איך הדברים משתנים לעיניכם

עלמה 3

New member
נכון, את צודקת.. מצפוני נקי ואני

מניחה שגם של מורכב. טוב, יום נפלא... אני בהמתנה לבשורות טובות.....

b4icu

New member
../images/Emo4.gif

שחר פז אתמול, אחרי שתארתי פה איך מבשלים מרק בצל, עברתי בדרכי הביתה דרך המגה החדש (בנשר) ורכשתי את המוצרים למרק. כאשר הוא כבר התבשל (עם המים) ירדתי להביא את הגדולה שלי, שבקשה עזרה בלימודי התיאוריה בנהיגה. הגברת "מאוהבת במרק בצל שלי" חיסלה חצי סיר! כך ישבנו לנו ביחד, מתענגים על המרק ולומדים על הרכב. אני מתפלא איך לא שינו את השאלון מזה 30 שנה - ומשנק (צ'וק), פלטינות ורצועת מאוורר, עדין מצויים שם. ברכבים מזה עשור הם נעלמו ואינם! חומר למחשבה על יעילות משרדי הממשלה. טוב נחזור לקניה במגה, נמכר שם ספר בישול במבצע (30 ש"ח) של איך להכין חמוצים, ריבות ודגים וכל מיני מאכלים משומרים (ביתיים). ראש טוב, למי שאוהב במעט עבודה לקבל טעם של פעם... נחמד!

rolan

New member
בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

יש כאן אי הבנות שגוררות כעסים אני מתנצלת בפני מי שקיבל דברי לא נכון כל כוונותי - טובת הפורום

*יערית

New member
מי כועס?../images/Emo24.gif

מבחינתי כל חיזוק בעיניין מוסיף... ובטח שכל כוונותייך הן טובת הפורום וחילוץ העצמות כמובן

rolan

New member
יש לי איזו תכונה כזו

להתנצל אם אני מרגישה שמישהו עשוי להיפגע מדברי לא אוהבת לפגוע.... וחילוץ עצמות?

עלמה 3

New member
ביפורי , אני ישמח לקבל , מתכון

ל- דגים - שימור או עישון... המורכב מת על הזה... או את שם הספר במדוייק.

b4icu

New member
הספר

שלום ספר הבישול של שלי אנסקי - במבצע במגה (30 ש"ח) כריכה קשה...

ריבות,חמוצים ועוד

קניתי את הספר הזה לאהובי לפני 5 שנים בערך. חשבתי שאני בונה לו תעסוקה לימי סגריר. עד היום הוא לא פתח אותו. אבל מצד שני יש לנו עוד 50 שנה ביחד. אז אולי זה עוד יקרה.

1נתי 1

New member
קוריוז בעצם שניים

אמש היינו בחתונה הקוריוז הראשון - אמא שלי - השמרנית הכי גדולה שאני מכירה שאלה - סיבוב שני?
והשני - הצלם -..............קרוב משפחה של ה
ית מעולם לא צולמתי כל כך הרבה בחתונה שאינה שלי
נראה לי שבשעות אלו אני עוברת ניתוח ושיקוף........
אז פשוט רק
(5 פעמים ליתר ביטחון)

עלמה 3

New member
באמת ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif טפו ...

היית צריכה לעשות חמסה בזמן הצילום, ולומר איזה חום היום ..
איזה קטע מטרוף.... לי זה גם קרה - בידור אמיתי... עקב אחרי יום שלם, חוקר פרטי..("אחרי") וכשהבנתי מה פשר המעקב והצילומים... עשיתי לו תור דה פראנס ומופע פעלולים שחבל"ז, חייכתי, ונצלתי את ההזדמנות לטייל, מסעדות והחלפתי מכונית ואז צורפו עוקבים אחריו... היה יום משעשע למדי... ראשית בזבזתי לה שעות מעקב...זה הרבה כסף, ושנית הוא לא קיבל את הפילים עד שלא מסר וחשף את פירטי המזמין
ומה יצאתי מה זה יפה בתמונות, חיננית חייכנית ובליינית.

1נתי 1

New member
הזכרת לי קטע

אצלי עוד לפני.. יום אחד ראיתי מהמרפסת מכונית חונה והנהג בפנים שעה שעתיים..... ערב, לילה כיביתי את כל האורות בבית הדלקתי את האור בחדר המדרגות (בניין משותף) והצצתי מהתריסים העוקב מחכה שאצא מדלת הכניסה מחכה מחכה....... יוצא מהרכב מתחיל לחפש מאחור מלפנים....... ואני בבית, בחושך ,,,,,,,מתגלגלת
מזל שלא ראו אותי - דחוף היו מאשפזים אותי
(והאבסורד הגדול - הוא היה הבוגד...)

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בגלל שהוא הבוגד...

חשב שגם את בוגדת... שיחקת אותה... זה אחד התרגילים הידועים... כיבוי אורות ואור נדלק במדרגות... היית זורקת לו ביצה על השמשה

עלמה 3

New member
יערית מתוקה, לא כולם אותו דבר..

שלא יתקבל אצלך הרושם שאת נאיבית מידי... אך לפעמים אנו פוגשים בחיים מיקרים חריגים... ולדעתי, זה נחמד להיות נאיבי... זה לא רע בכלל

למעלה