זהו, שלי יש הרבה הצעות...
כי עם כל האמצעים המצויינים שיפותחו בעתיד, כדי להתמודד עם שגיאות הנהג, עדיין יהיו תאונות דרכים. הן משום שיהיו גם יהיו ליקויים במכשירים, הם לא יטופלו תמיד כראוי, יהיו מצבים שהם לא יענו עליהם, יהיו נהגים שיעקפו אותם, תהיה דרך משובשת שתגרום להתהפכות הרכב, ימשיכו להיות רכבים לא מטופלים כראוי, יהיו צמיגים שחוקים שלא יוחלפו, תהיה קריסה במערכות חשמליות בגלל חוסר טיפול, ואני יכול להמשיך הלאה עד שאתעייף, אבל אז לא אוכל לנהוג במכונית הפרימיטיבית שלי שלא חושבת במקומי. אני חושב שיש לטפל בנושא בכל הכלים. כל עוד אין מערכות מונעות תאונה, וגם אחרי שיהיו, צריך חינוך נכון לנהג, הן בנושא התנהגות הכביש והן מבחינת תחזוקת הרכב, צריך אכיפה משמעותית וחכמה, צריך דרכים טובות ומטופלות באופן תדיר, צריך לדאוג להורדת מיסים ומחירים של חלקי חילוף לרכב, צריך להוריד מכוניות מסוכנות מהכבישים, צריך להטיל אחריות על גורמי התאונות האמיתיים ורשימת הצריך גם היא ארוכה... אני לא מזלזל חס וחלילה בנושאים שהזכרת, אני רק חושב שאינם חזות הכל - ועדיין לא קיימים בפועל כתקן מחייב, הן משום שהם נסיוניים או משום שהם יקרים.יש לפעול בכל הכיוונים כדי למנוע תאונות עכשיו ומיד.