הגיע הזמן באמת...

הגיע הזמן באמת...

עכשיו הצבא מתקשר אלי כדי שאני יפקסס את כל מעללותי בשפות תיכנות. עכשיו? חודשיים לפני הגיוס? לפחות שלא ידחו לי אותו.

MaD-d0g

New member
רק בי הם לא מעוניינים ../images/Emo10.gif

אבל חבר שלי אמר לי שהם מחפשים מישהו בשלישות ושהוא ינסה לאתר אותי. אני לא מצפה, אבל אם כן, זה יהיה מגניב
המרחק מהבסיס לבית שלי הוא 3 דקות בזחילה

havlaz

New member
אני מתגייס ב20 למרץ

והלוואי עלי יתקשרו אלי
הוזזתי כי אני בכלל צה"לי תחת פרופיל 72.. מה שאומר שיריון וכל זה זונות. לפחות עד למרץ אולי יהיה לי זמן לנסות לשנות את הגורל

מצטער טיפה לאכזב אבל...

אתה עדיין נחשב קרבי וזה יהיה בזבוז (לפי צה"ל) לשלוח אותך למחשבים. כמובן שיש יוצאים מין הכלל והכל פתוח ואפשרי. או שתעשה פטור משרות קרבי.

havlaz

New member
אני יודע

לכן אמרתי שיש לי זמן לנסות לקבל פטור או בכל זאת להגיע לאיזה יחידה.

כולי תקווה

אם אמרו לי שכבר שובצתי לחיל מודיעין למה הם נזכרו להתקשר אלי רק עכשיו? זה ממש מוזר

חוצפאי

New member
אה, כי לשלוח אותי לנ"מ עם פרופיל 45

או לחשוב שאני אשכרה אהיה נהג משאית היה הגיוני
כפרות, צאו מהסרט, אין הגיון בצה"ל ולצערי אני עדיין מנסה איכשהו לעזור למישהו מאוד מיוחד להפסיק להזרק ממקום מבאס למקום עוד יותר מבאס ולהסתדר איכשהו במקום נורמלי. תעשו את מה שאתם צריכים לעשות (אהמ פרופיל אהמ) עכשיו, ויפה שעה אחת קודם.

ilsites

New member
הצבא הזה מפגר...

הייתי שלשום בצבא כי הם רצו לעשות לי סיכום פרופיל. הייתי אמור להביא 10 מדידות לחץ דם.. היה לי כוח ללכת לקופת חולים רק 6 פעמים ולכםן היו רק 6 מדידות. אחרי שנסעתי לשם יותר משעה והמתנתי שם שעה בתור הם הודיעו לי בחגגיות שזה לא מספיק ושאני אחזור פעם אחת (כשהם ישלחו לי צו). אני די התעצבנתי והחיילת אמרה שאפשר לשלוח בפקס ושאני בלכל לא צריך להיות בסיכום פרופיל. עכשיו נשאלת השאלה למה לעזאזל לא יכולתי לשלוח את ה-6 מדידות שלי בפקסל

havlaz

New member
נסה באקסל.

אני לא חושב שלצבא יש כסף לקנות פקסל.

ilsites

New member
חחח ../images/Emo26.gif

למה שלא הבין, למרות שאני בטוח שכולם הבינו התכוונתי ל"פקס" ולא ל"פסקל"

Mapisto

New member
אם זה כבר שירשור עצבים

אז גם אני עם פרופיל עורפי עניינים. קיבלתי את המנילה העורפית. סימנתי תיכנות בעדיפות ראשונה, ושלחתי את המנילה. תוך שבועיים קיבלתי זימון למודעין (בכלל לא הופיע במנילה שלי) טוב, אתם יודעים את הפרצודרה מבחן 300 ראיונות וכו' בראיון אמרתי שאני לא רואה אותי ביחידה שהם רוצים שאני אהיה אלא יותר בכוון מחשבים. אז אמרו טוב שמענו בוא נעביר אותו. אז עברתי. אני מקבל עוד זימונים ואני לא מבין, אני הרי רציתי מחשבים (הם שמים כזה זין), בכל מקרה הם הביאו לי פקס ואני צריך לפקסס לשם את כל מה שאני יודע וכו'... אז בהזמנות זו בחופש הבא עלינו לטובה אני מתחיל להתעסק עם c++ בצורה הרבה יותר רצינית (נשלב API ועוד שלל שטויות
). אולי גם אסמבלי תלוי בזמן בעעעע

למעלה