הגיע הזמן בניגוד למלל העצום, להתייחס לעושים במלאכה

הגיע הזמן בניגוד למלל העצום, להתייחס לעושים במלאכה

אני חושב שהגיע הזמן שהתקשורת שמילאה את הרשתות במלל בלתי פוסק גם כשלא היה מה לאמר, כתבו כתבות ענק בעיתונים (כמובן שהתמונות היו ענקיות כדי לתפוס עמוד שלם...תרגיל ותיק), הגיע הזמן להתייחס לפאן אחר של האירוע, אחר ודרמטי לא פחות.

אחרי שניתחו את כל האנטי ומי אשם ומי לא, הגיע הזמן להפנות קצת מהאנרגיה לאנשים שעסקו במלאכה.

אני מצדיע

לכל אותם לוחמי-האש, חיילי פיקוד העורף, עוקץ ואחרים שהגיעו אל האתר ותוך סיכון עצום של חייהם, נכנסו לתוך ההריסות כשהם חותרים פנימה כדי לנסות להציל חיי אדם (בלי להתענין אם הם יהודים ערבים או אוקראינים !!!) , הראו לנו מעט מאוד ממעשיהם, אולם אי אפשר שלא להעריץ את עוז ליבם להיכנס לתוך עיי החורבות כשאתה לא יודע באיזו שניה מה שנשאר מהבנין עלול לקרוס עליך ולמחוץ אותך למוות.

הגיע הזמן להעלות את מעשיהם על נס, ויפה שעה אחת קודם.

יוליקה

Member
מנהל
יפה אמרת מאיר!! מה שלום אשתך?

הם עדיין עובדים ומחפשים את 2 הנעדרים הנותרים...
החקירות עדיין בעיצומן... מנכ"ל החברה אמר שזה היה כשל הנדסי...
וודאי... איך בונים 4 קומות חניון בלי אף עמוד תומך באמצע?
נהג הטרקטור שנפל מהגג ותוך החניון אמר שכמויות האדמה שהניחו
על הגג היו רבות מידי....

נימה3

New member
בינתיים אף אחד לא לוקח אחריות

וזו אחת הרעות הרעות של החברה שלנו. החל מראש הממשלה ומטה איש לא לוקח אחריות על שום דבר.
ביפן מישהו כבר היה עושה חריקירי.

כעת שוב הודיעה לי שמה שהיה חזר

והיא נוסעת שוב לבית החולים עם הבת (אני טס מחר).

יוליקה

Member
מנהל
כמה אירוני, הפוסט שלך מאיר מתחבר ל-9/11

מחר ימלאו 15 שנה להתקפה על מגדלי התאומים בניו יורק

מינהר

New member
יוליקה, עד היום אני לא תופסת את החוצפה של קאעידה-

להתגרות כך במדינה החזקה בעולם?
הבוקר פגשתי זוג סיקסקים, וכשניסיתי לצלם- ברחו. ואיזה קולות יש להם.
לדעתי, ציפור יפה.

נימה3

New member
אני לא יודעת מדוע תפוז מתעולל בי

שוב ושוב מבקש סיסמא והזדהות . זה ממש מפריע לי.
מקוה ששהטרדה הזאת לא תלחזור על עצמה.
מה זה בור יוסף? האם זה הבור שאליו השליכוהו אחיו?

מינהר

New member
כן, נימה. הבור שאחי יוסף השליכו אותו

בעמק דותן. תקראי את הכתבה עם התמונות המרהיבות.
מישהו מכם היה שם?

עוד סיפור מאמתחתם של המתנחלים

ליד קיבוץ עמיעד נמצא "חאן-ג'וב-יוסף" (אכסניית בור יוסף) כשעל הגבעה מבנה שעליו כתוב שזה בור יוסף. (בור בעומק של כשלושה מטר). כביכול הבור אליו הושלך יוסף על ידי אחיו.
לשאלה למה אומרים שזה שם כאשר מדובר בעמק דותן ? במפות רומאיות כתוב במפורש שגם בקעת עמיעד נקראת דותן.

אחרי חפירות ומחקרים ארכיאולוגים קבעו שבקעה מסויימת מצפון לשכם היא היא עמק דותן, שם היה הישוב דתן.
הלכו האנשים צעד קדימה וקבעו, מבחינה תיירותית, שאחד הבורות במקום הוא בור יוסף. ומה שרואים מדובר בבור בעומק של כ-40 מטר שכל מי שהיה מושלך פנימה היה מת מריסוק אברים.....
בנוסף, ספרנו בזמנו באותה סביבה עוד כ-22 בורות איגום למים עבור האיכרים הרבים שגידלו את יבוליהם בבקעה.

הנסיון להפוך את המקום לאתר תיירותי בלי בסיס, גורם למי שעוסק בנושא לשקר למטיילים ולאמר להם שזה הבור אליו הושלך יוסף ולהציג כל מיני חלקי מחקרים שיובילו את האנשים לחשוב שזה אמנם כך.

סתם מעשה שרלטני.

מינהר

New member
לפי הכתבה אלו הערבים שקוראים לאזור הבורות-

בור יוסף. אין צורך להשמיץ את המתנחלים. הבור העמוק בתמונה אינו בהכרח בור יוסף. אלא מדובר באזור הבורות בכללו. לגבי יוסף מדובר בבור שהיה קיים לפני 3500 ויותר שנים. והסופר המקראי כתב לפני למעלה מ2500 שנים. אין לחפש דיוק בעניין, אלא רק המיקום- עמק דותן על בורותיו.
ואם בכל זאת נפלה טעות בכתבה- הם מבקשים לכתוב להם.
ורצוי לעשות זאת לאחר בדיקה רצינית.

למעלה