הגיע הזמן: החוליה החלשה AMOLAD!!!

Axcelius

New member
הגיע הזמן: החוליה החלשה AMOLAD!!!

עברו כבר חודשים מאז שיצא האלבום והגיע הזמן לדרג את השיר השולט... כללים ברורים, כל סיבוב שיר מצביעים בעד השיר החלש... במצב שבו נותרו שלושה שירים, בוחרים את השיר המנצח. השירים: Different World These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim The Longest Day Out Of The Shadows The Rincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God Lord Of Light The Legacy באמת שזה הולך להיות לא פשוט בכלל... בהצלחה.

Axcelius

New member
The Longest Day

שיר חזק ומעולה, אבל גם בביקורת שלי על האלבום, השיר החלש באלבום (יחסית...)

to the future

New member
מה קרה לך אחי??????

זה כנראה השיר הכי טוב באלבום! פתיחה מדהימה- All summers long the drills to build the machine אפשר ממש לשמוע ולדמיין את הקדיחות בפלדה ... הקול של ברוס מעולה! אח"כ, בקטע האינסטרומנטלי, המעבר בין 2 המנגינות- האפילה והמוארת, שזה כמו הטובים נגד הרעים, או לחילופין, החייל שנע בין ייאוש לתקווה. זהו שיר אפי כמיטב המסורת של מיידן. שיר שכולם יעריכו גם בעוד 20 שנה. לדעתי, השיר החלש ביותר הוא בוודאות DIFFERENT WORLD ,שעם כל הכבוד הוא די נוסחתי ולא מחדש כלום...

לא ברור ולא בטיח

FTGOG שיר בהרבה יותר טוב לפי דעתי שבלי ספק יכול להיות השיר האהוב באלבום ע"י חברי הפורום.

Axcelius

New member
בואו לא נדון באיזה הכי טוב... כרגע.

שלפחות יהיו עוד שתי הצבעות לחוליה החלשה בכדי שנוכל להמשיך לסיבוב השני.

טוב, זה הולך להיות ארוך

הבחירה הראשונה שלי היתה יכולה להיות The legacy. כלומר, מה עבר להם בראש? הם שמעו קצת לד זפלין או דיפ פורפל איזה יום לפני האולפו ואמרו בוא נעשה להם איזה קאבר? נניח רגע למילים, המילים תמיד היו החלק החזק של מיידן, אבל מה זה הפתיח הזה? האמת? מרדים איפשהו אחרי שתי דקות, פתאום המוזה רועמת ונראה כאילו (סוף סוף) משהו מתעורר אבל הוא נרדם מחדש ומתעורר רק בתחילת הדקה השלישית משם זה בהחלט משתפר אבל השלוש הדקות הראשונות הן די אומללות (אלוהים - אני אמרתי את זה על יצירה של מיידן?) הבחירה הנוספת שלי מן הסתם היא Lord of light. כל מה שכתבתי מקודם, נכון גם כאן... נשמע כמו טריביוד ללד זפלין או דיפ פורפל. וגם זה מתעורר רק אחרי שתי דקות וחוזר לקצבים המוכרים יותר, רק כדי להרדים אותנו שוב החל מהדקה הרביעית ולהתעורר שוב. בואו נאמר ככה, ששני השירים הללו היו יכולים להיות פיצוציים (יש מילה כזאת בעברית) עם הקטעים האיטיים שלהם היו מקוצרים. מיידן שלי האריכה בקטעים הללו קצת יותר מדי, אבל קטעי סולו הגיטרה מפצים על זה. אז אולי אפתיע ואציע דווקא את - Brighter then a 1000 suns נכון, יש לו איזה דקה של פתיח נחמד אבל השיר די מייגע הבתים די מונוטוניים שורת הנושא חוזרת יותר מדי פעמים וגם הטריקים הרגילים, אזכורו של רוברט אופנהיימר בטקסט ואת נוסחאת אנרגיה כפול מאסה שווה למהירות האור בריבוע זה לא זה אז בבואי לבחור אני צריך לשקול את הפתיחות הגרועות של שתי הבחירות הראשונות שלי, על ההתעללות שאני חש כשאני שומע את שני השירים הללו כשאני מרגיש שהיו יכולים להפיק מהם הרבה יותר (ופשוט משהו במיידן שלי פושט רצה לעשות איזה טריביוד ללד זפלין) או לבחור בשיר שהבינוניות בו כתובה לכל אורכו (הבחירה השלישית שלי). אז הינה המצעד שלי השיר הגרוע ביותר - The legacy מקום שני - Brighter then a 1000 sun מקום שלישי- Lord of light זאת הבחירה שלי. אני אכתוב חוות דעת מלאה על האלבום בפוסט נפרד, אבל אני יכול לאמר שזה אולי האלבום בו הדו קוטביות (שירים מצויינים לעומת שירים בינוניים) הכי בולטת בו. So it shall be written so it shall be done שלכם, פיש דה גן נב - רק לי פתאום התעורר הצורך לשמוע את האלבום המלחמתי הקודם שלהם - x factor?

Beautiful Scar

New member
מצטערת בחורים^^. ../images/Emo199.gif

יש לי בעיה בכרטיס קול במחשב. ולא ברמקולים, איני יכולה לשמוע בשנית את הדיסק מכיוון שאין לי דיסקמן ולא רק. המחשב צריך תיקון :p אחזור אליכם בעוד כמה ימים

ככה?

אחרי שהצעת לי להנשא לך בפוסט קודם ולאחר התכתבויות כה רבות פתאום מאיפה אני? נעלבתי (-:

Beautiful Scar

New member
האאאא נכון נכון^^ ../images/Emo199.gif

לאחר התכתבויות כה רבות איני יודעת מהיכן אתה^^ אל תעלב :p

TheAGC

New member
למרות שגילי כפי שניים מגילך?

ועדיין הצאת לי נישואין? אפילו לא הגבת על בחירתי ב- wasted love כשיר הובלה לחופה...

Beautiful Scar

New member
למה יש לך כינוי אחר? -_-" ../images/Emo199.gif

האמ, תן לי לעשות קצת מתמטיקה אתה בן 28? :p לא ראית ששלחת הודעה זו על הבחירה שלך. אבל כרצונך:) אתה הכלה . חח

למעלה