הגיע הזמן לא????????!!!!!!!!!!!!

הגיע הזמן לא????????!!!!!!!!!!!!

אושרי הולך. סוף סוף. הוא בן שנה וחצי וחמישה ימים. אישה אושר. כמובן שהוא לא הלך לידי אלא ליד אמא שלי. אתמול היא התקשרה אלי מאושרת ומרוגשת שאושרי חוצה את הסלון. לה לה לה. ישר חשבתי שזה לא סתם שאושרי הולך ביום שרונירון מתאשפז לניתוח שזה סימן שכוחות היקום דואגים לרונירון. אין לי מושג איך להסביר את זה אבל ממש מיד ופתאום היתה לי הרגשה טובה. היום אושרי הלך אלי כמה פעמים מרחקים קצרים. WOW זה ממש כיף. הוא נראה כמו בתמונה שאיהאב שם כאן שלידיה התחילה ללכת. ככה חמוד עם ידים לצדדים. איזה ממי. אה ודרך אגב. עודד בהואי! משתולל מהתרגשות בדיוק 12 שעות הבדל מכאן (-:

גווניבר

New member
../images/Emo25.gifוווווווווווווואאאאאאייייי

עודד סיפר לך שנפגשנו באוניברסיטה, וראיתי את הפשוש שלכם? שמחה בשמחתך!

טאניוש

New member
קולולולו ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

איזו התרגשות!!!! מתי תבוא התמונה (מנסה לדמיין את אושרי במקום לידיא בתמונה של איהאב אבל הדמיון שלי לא מספיק מפותח
)?

Adoushi

New member
מרגש, משמח, תרשמו את התאריך

שימחת אותנו מאוד בחדשות אלה. איזה התרגשות. אני בטוח שעודד משתגע עכשיו בהוואי. תמונה בבקשה, תנו לנו את לראות את הגיבור. לא מוצא מילים להביע את האושר והתקווה שזה נותן לכולנו. היידי אושרי!!

nlanxner

New member
איזה אושר!!

ממש כיף לשמוע!! תתכוננו להרבה נפילות בהתחלה...אבל זה עובר...מזל טוב!

יו, איזה מתוק!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!! עכשיו הם כמו ברווזים אבל אח"כ.... איזה באסה לעודד, לא????? שיהיו רק דברים מקסימים!!~~

כל הכבוד !!!

איזה כיף לשמוע גם אצלנו יש התפתחויות עידו מתהפך מהבטן לגב אומנם לא תמיד מצליח לו , אז הוא מתחיל לבכות אבל זה עשה אותנו מאושרים מאד..........

0עופריקו

New member
איזה יופי שיהיה במזל טוב

אני קצר סובלנות רועי חגג לפני שלושה ימים יום הולדת של חצי שנה. אני כל כך רוצה להגיע לרגע הזה שאוחל להוריד לרועי את הנעלים ולראות אותו הולך. שיהיה המון מזל טוב

תודה חברים שלי

שחכתי לכתוב שביום ראשון התקשרתי למורה של אושרי לפלדנקרייז כדי שתעשה לנו שיעור ותלמד אותי איך לעזור לאוששרי ללכת. בינתיים התחלתי לעשות לו "מסג'" שהיא לימדה אותי מזמן כדי לעזור לטונוס... כמו להכניס את הירך לטוסיק- מסובך לתאר. תשמעו אני בטוחה שיש לזה השפעה. בינתיים אושרי הולך מרחקים קצרים. זה כיף. לכל ההורים המחכים (-: זה מגיע וזה ע נ ק כיף אמיתי

רחליקה1

New member
ואי ואי ואי, רק עכשיו ראיתי!!!!!!!!

פושעת שכמוני, כמו שאומרת אודטה, נשמות שלי, איזה מרגש לשמוע!!!!!!!!! מאחלת לכם רק התרגשויות מהנות כאלו אוהבים מאד, מתן רחלי ואלון.

רחליקה1

New member
ואי ואי ואי, רק עכשיו ראיתי!!!!!!!!

פושעת שכמוני, כמו שאומרת אודטה, נשמות שלי, איזה מרגש לשמוע!!!!!!!!! מאחלת לכם רק התרגשויות מהנות כאלו אוהבים מאד, מתן רחלי ואלון.

למעלה