הגיע הזמן לדיאטה

הגיע הזמן לדיאטה../images/Emo4.gif

שלום לכולם, שמי רונית ואני חדשה בפורום החביב הזה. אני בת 33 ויש לי 3 בנים מקסימים בגילאי 11 8 ושנתיים. שנתיים זה הרבה, אבל כל הזמן חיפשתי תירוצים לא להתחיל את הדיאטה, ולדעתי חייבים להתחיל ! אין מנוס! צריכה עידוד, עצות מילה חמה ואהדה. משך כל ההריון תארתי לעצמי את הדיאטה של אחרי, וכעת (שנתיים אחרי) אני עדיין מדמיינת.... יש עלי לפחות 10 ק"ג מיותרים שלא מוכנים להיפרד ממני וגם לי קשה לעשות ויתורים פתאום. אז הנה אני כאן.. מקווה שממחר - יום ראשון אתחיל את הדיאטה ואספר את כל קורותי פה. יום ורוד לכולם

אמממאאא

New member
שלום רונית

מזל טוב על הלידה... אנחנו תמיד אחרי לידה לא משנה כמה זמן עבר. הרבה בנות כאן וגם אני,בשיטת הנקודות של שומרי משקל שהיא שיטה מצוינת אוכלים ומרזים .בהצלחה

מיקגאפ

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif ומצטרפת להמלצתה

של אמממאאא לגבי שומרי משקל. אני כבר שבוע חמישי בשומרי משקל וירדתי עד עכשיו 4 ק"ג. למרות שקצב הירידה לא היסטרי, אני מרוצה ומרגישה שאני בדרך הנכונה. מעולם לא התמדתי ככה בדיאטה, תמיד נשברתי די מהר ותמיד הרגשתי מסכנה שאני לא יכולה לאכול מה שבא לי. השיטה של שומרי משקל נהדרת כי היא מאפשרת לאכול הכל (במידה) ומקנה לך הרגלי אכילה נכונים. בנוסף, לי לפחות הקטע הקבוצתי, השקילה השבועית וההרצאות של המדריכה מאד עוזרות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
מיכל

../images/Emo45.gifשומרי משקל

תודה לכל המברכות ואכן היום יום ראשון התחלתי את הדיאטה (אפשר להחזיק אצבעות - לפחות אני לעצמי). שומרי משקל - לא יודעת אם כל כך אני מעונינת ולו רק בגלל שאני חייה בארה"ב ולדעתי זה לא אותו דבר כמו בישראל, השיחות ההמלצות אנסה לבדי ואם ארגיש שאני נחלשת, אז אצטרף לשומרי משקל. שיהיה לכולם בהצלחה וגם לי קצת... רונית

למעלה