הגיע זמן לדרוש אהבה/קרנוש
גם אני רוצה אהבה ותשומת לב גם הכלב שלי רוצה ליטוף גם אחותי הקטנה רוצה נשיקה על הלחי גם אח שלי רוצה ממני חיבוק גם החבר שלי מבקש סליחה גם אמא שלי צריכה עזרה גם לי לפעמים מגיעה תודה גם וגם וגם וגם.... והכל ישירות מהלב הלב- המרכז לב הוא החלק המרכזי והפנימי ביותר של כל דבר- ממש כמו בגוף האדם, רק שבגוף האדם יש לו תוספת של ארבעה חדרים, ממש כמו בית קטן. הלב בגוף האדם זה המרכז- בלעדיו לא נחייה.... אז ככה זה גם באהבה, בחיי היום-יום, בזריחה, בשקיעה, בחוויות של אתמול.... האהבה זה המרכז שלנו, צריך אותה בשביל לשרוד. אני אוהבת את סביבתי והיא אוהבת אותי, מעניקה לי את תחושת הבטחון שלה אני זקוקה ובזכות כך אני מה שאני. תתחברו לאינטואיציה שלכם, תנו לה להוביל אתכם לאהבה, צאו למסע ואל תפחדו, פעם מישהו אמר, השמים הם לא הגבול הם רק מיכשול הגבול היחיד הוא הדמיון שלך..... Let Love Be Your Enrgy ושהאנרגיה הזו תכוון אתכם לכל מקום שרק תרצו אל תתביישו לקחת את מה שמגיע לכם, גם אתם זקוקים לאהבה והכי חשוב שתתנו מהאהבה שלכם, גם לעצמכם, הלא אתם האנשים היחידים בעולם שמסתובבים כל רגע ורגע עם עצמכם, אל תזיקו לעצמכם, אף אחד לא שווה את זה... תקחו אויר, תנשמו את האהבה לריאות שלכם, תבשמו את היום שלכם בה ואל תהססו לדרוש אותה כשצריך. חיבוק ענקי ואהבה לכולם, נשיקות, אוהבת קרנוש!