הגיע הזמן להגיד שלום

הגיע הזמן להגיד שלום

באתי להיפרד מכם, פורום המבוגרים, שמורכב מקבוצה מדהימה של אנשים יפים גם בתוך הכאב שלהם. קראתי בהתפעלות את השיחות שלכם, גיליתי שוב ושוב את האנושיות הכל כך יפה הזו במתגלית כאן - רצון לתמוך במישהו אחר, ככה סתם, בלי להכיר אפילו. מה שאתם עושים כאן אחד בשביל השני, יימשך כך או כך, בכל מקום שתחליטו להמשיך אותו. זה בא מכם. שיהיה לכם טוב, סהרה

סהרה...

הפרידה הזו מכאיבה... למרות שלא הכרתי הפרידה הזו מכאיבה מאד... מן פחד מנטישה... מאחלת לך טוב, הרבה אושר...אני בטוחה שאת מדהימה מעבר לעולם הוירטואלי.. אוהבת ילדה

סהרה-יקרה שלי

את הפרידה שלך מסהר-תמיכה כבר ידעתי זה לא סוד, רציתי היום, לכתוב משהו רציתי להביע מה אני מרגישה , אבל זה לא הפתעה המילים נתקעו. החלטתי שהתגובה הכי אמיתית לגבי פרישתך מסהר-היא התגובה שכתבתי לך באיימייל מלאת כאב. אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך, , את אדם מיוחד שלא קל לאהוב, כי לא קל לקלוט. אבל מי שקולט יודע שאת קסם מהלך,והודעת הפרידה שלך מסהר שרפה לי את הלב. באהבה שאת השקעת בפורום, בספיגת לבבות שלך בלי ניתוח כירוגי, באהבת האדם שלך בעוצמה שלה, אני לא חושבת יהיה לסהר תחליף הולם. אם הייתי יכולה לדבר עם ההנהלה, אם היו יכולים לשמוע אותי עם הדמעות שלי כמה ימים.מה זה בשבילי לקום בבוקר לפעמים אחרי לילה קשה, לפתוח את הפורום לראות את סהרה מגיבה לאנשים.לדעת רק לדעת, שסהרה פה.....זה כאילו לשמוע את אלוהים לידי אומר לי אני שומר עלייך, לא יקרה שום רע. פשוט מלאכית, אני כמה יומיים בבוקר יושבת מול המסך,בוכה הלב נקרע לאאאאאאא, חודשים העברתי איתך שעות ביום, קראתי כל הודעה שלך,לפעמים חייכתי בזכות ה"שטויות"(הומור) שלך, לפעמים למדתי ממך דברים, לפעמים אפילו עיצבנת אותי:)) אבל היית חלק מחיי למדתי לקבל אותך עם הים טוב שבך וקצת מעצבן,למדת לקבל אותי,ולדעת להתעלם ממני כשאני בדאון,למדת להכיר אותי יותר ממה שאני מכירה את עצמי. יומיים אני יושבת בסלון בוכה כמו תינוק,למה? למה הדברים המעט מעט טובים בחיי נגמרים ככה מהר. הייתי שואבת מלקרוא אותך בסהר המון כוחות......יש בך משהו שאת מקרינה שנותן הרגשת ביטחון,אמונה , תקווה. אני פשוט אוהבת אותך-ולא רוצה לאבד אותך .... הצלחת לגרום לי להמשיך הלאה.לא לעשות שטויות, להפסיק לנמנם עם דמעות בסלון,ולהרים ידיים יהיה מה יהיה....... קחי חיבוק מידי הקטנות {{{{{{{{סהרה}}}}}}}}}}שלי רחל-נשמה. זה מה שהרגשתי ב 16/10 כשבעצם הגבת להודעת הפרידה של הסהרים, וזה לא השתנה. ציפור כחולה זה הכינוי שאני וכמה מהותיקים שכבר לא פה נתנו לך-על שם הציפור המדהימה מהסיפור -כן אחד מסיפורי הלילה שהיינו מחכים בקוצר רוח לשעה 12 בלילה שתספרי לנו בצט. סיפורים עם מוסר השכל, וכמו אמא שמשכיבה את ילדיה עם סיפור , ואהבה ככה הלכנו לישון לילות שלמים כשידענו שאת תספרי לנו את הסיפור לפני השינה, ותתני לנו את ההרגשה של מחר טוב יותר. כשנתתי למקום את הכינוי משפחת סהר-זה לא היה בגלל השמות, או בגלל סהר זה או אחר, או חברי הפורום. משפחת סהר זו היתה אוירה שאת מבחינתי הקרנת לנו - ובעקבותייך שאר הסהרים. אוירה מקבלת, אוירה תומכת, אוירה של חום, של אהבה ללא תנאי. אוירה של נתינה מהלב ללא גבולות, כל רגע ורגע משעות היממה. אוירה של ילד שבא הביתה ותמיד אמא בבית בשבילו, תמיד צעקנו סהרה, אפילו בלילות את הופעת, האנושיות הכל כך יפה שהתפתחה כאן בין חברי הפורום, לא הצליחה להתפתח בפורום אחר על ידי חלק לפחות מקבוצת האנשים ולא סתם, כי את נתת לנו את החום שלך , נתת לנו הרגשת ביטחון, אפילו כיסחת אותי לא מעט פעמים שלא אתקוף אף אחד. ואפילו שלא אכתוב בצורה משתמעת תקיפה, אוי כמה עברתי איתך סהרה, אבל למרות הכל נשארה כזו אהבה בליבי אליך -אז כנראה שאת מיוחדת. אני לא יודעת כמה חברי הפורומים זה והשני יודעים מי זו סהרה, למרות שהם מתקשרים איתך המון דרך ההודעות, אבל אני יודעת שאת הקרנת משהו שיחסר פה מאוד. שיהיה לך רק טוב בחיים שתהיי מאושרת, מודה לאלוהים שהכרתי אותך. רחל-נשמה

אי אפשר לקרוא ולא לבכות ../images/Emo7.gif

קראתי ובכיתי.. את העזיבה של סהרה אהמ כבר די הרגלתי את עצמי לעובדה הזאת אז זה צבט אבל זה משהו לא חדש לקרוא את ההועה שלך רחל זה היה להחזיר ואתי לימים הראשונים של הפורום לילות שניהלנו בצאט לסיפורי לילה טוב של סהרה שלנו לקריאות הנואשות לחיבוקים לצחוקים וערבי החג שבהם כולם היו מתאספים מאיפה שלא היו כל המכורי מחשב מתגנבים מהארוחה לצאט תמיד יחד כל כך התגעגעתי לימים האלה והמשפחה הזאת הלכה וגדלה והתרחבה אז אולי לא כולם מכירים כמונו את סהרה אבל לכולם פה הייתה את הזכות לראות מלאך כזה... התחושת הביטחון שהיא הקרינה ותמשיך להקרין בכל מקום שאליו תלך סהרה שלי אני מאחלת לך רק טוב.. ושולחת לך חיבוק אוהפ (((((((ציפר כחולה)))))))) וגם לך רחל (((((((רחלי שלי))))))) על המילים החמות ומודה לך שנתת לי היזדמנות להיזכר בהכל זה צבט בלב אבל נתן ללב לחייך מהזיכרון אוהבת המון ילדונת

כן-ילדונת יקרה

כל הזמן אני נזכרת בימים האלה של תחילת הדרך. הימים שסהר היו מלאי אמונה בדרכם, הימים שהיו כולם מלאי כוחות לתמוך, הימים שמלאך גבריאל היה כל בוקר פותח את הבוקר , בבוקר טוב ומזכיר לנו שהוא כאן שומר עלינו. הלילות שבילינו יחד בצט, איזה לילות כבר מהערב עד שתיים שלוש ולפעמים יותר בבוקר , חיינו יחד פשוט חיינו יחד בצט, וסהרה המכורה פתחה איתנו את העיניים בבוקר
והלכה לישון איתנו בלילה. והחגים , חג הפסח , חג ראש השנה חגים מלאי בדידות , לאנשים כמוני שלא מוקפים משפחה באותם לילות....., סהרה ידעה להופיע בצט , למצוא גם בערבים אלו את הזמן לבוא ולהזכיר לנו כמו אמא שלא עוזבת את ילדיה -אני כאן ילדי סהר, חג שמח לכולם. אני חושבת שחברי פורום מבוגרים בכלל לא יבינו על מה אנחנו מדברים, אני חושבת שגם חלק נכבד מחברי פורום ילדים לא ידעו על מה אנחנו מדברים, כי את ההרגשה שהרגשנו יחד אז כמשפחה אי אפשר להעביר למילים. היינו נפגשים בצ"ט, בתקופה שסהרה היתה: מלבד הסהרים שהיו מגיעים בזמנם, היו כמה שבאו די קבוע מהמשפחה. תגל ואייל-המקסימים מלאך גבריאל. אימאג´ין. אנני. ילד-קטן. ילדונת. תיאה. מאיה. רוח-רפאים. עדי. יום. אילה. ג´ים. WALL INSIDE OF ME רקפת. עצמי(קצת באה לצט לצעירנו). בבר. אילנה. חן. עצבות. לא חיה בכלל(נערה מתוקה-עם קטעי הפילוסופיה שלה עם סהרה שגרמו לי להרגיש כמו בורה) שקיעה. אפשרית (שמהר פרחה לה מהצט). מורן-שושנה אם שכחתי איזה שהוא נשמה יקרה , זה לא בכוונה ממש לא, פשוט עלו שמות מהזכרון ומן הסתם בטח לא הזכרתי מישהו/י מאותה תקופה. אם יש משהו שזכור לכל מי שהיה חלק מאותה תקופה וליווה אותנו המון-זה היה סיפורה המופלא קורע הלב של תיאה -שסיומו הוכיח את מה שכתבתי פעם. -תיאה זכתה בילד הנכסף, והיום אמא מדהימה. סיפור שביל הנחש-עבד גם אצל תיאה ומקווה שיעבוד אצל כולכם. ואני חושבת שהרבה דברים יצאו ממני לעצמי לחיים, והיום כשאני קוראת הארכיון פורום צעירים לפעמים מזילה דמעה , זה בזכות האינטרקציה המופלאה שלי עם סהרה.(למען הסר ספק אני אוהבת גם את הסהרים האחרים, סהרה זה משהו בחיי מעבר למילה אהבה-זה פיסה קטנה בלב שלי , כמו אותו איש צעיר שקבל פיסה קטנה של הלב מהאיש המבוגר, אני מרגישה שזכיתי לפיסה קטנה מליבה של סהרה-ואני מתכוונת לשמור עליה חזק). תיכף ירדו שוב דמעות רחל-נשמה

שם ים

New member
סהרה, ציפור כחולה, לילה טוב.

אני מניחה שניתקלתי בך בלי לדעת. אני מודה לך על התמיכה, וחושבת שניפלא שיש אנשים שמתנדבים לעזור לאחרים. רוצה לומר המוןהמון תודה. ובהצלחה בהמשך דרכך. באהבה, שם ים

lance-knight

New member
סהרה

תודה על הכל שעשית בשבילנו. מאחל לך שתפגשי רק אנשים יפים. בהצלחה לך בכל מה שתעשי בחיים. שיהיה לך רק טוב.

רחלי...

לא יכולתי לקרוא את מה שכתבת בלי לבכות.... היא בטח היתה מאד מיוחדת (בעצם היא עדיין :) ) מרגישה שהחמצתי פגישה עם מישהי מופלאה.... ((((((((((((((((רחלי))))))))))))))))) אל תשברי...

סהרה

נו, טוב, למרות שאני כותבת בפורום הזה כבר לפחות 3 חודשים, אני די מרגישה חדשה כאן עכשיו, כי רק עכשיו ירד לי האסימון, מי זאת ציפור כחולה...
כל פרידה, גם אם היא עצובה, היא תמיד הזדמנות להתחיל משהו חדש. ואני תוהה אם זה צירוף מקרים שאתמול בדיוק החלפתי את הכינוי שלי כאן בפורום... ואחרי כל מה שכתבו לך כאן, בעקבות הודעת הפרידה שלך, לא נותר לי אלא לאחל לך דרך צליחה מכאן. נטע

פרוזק

New member
נראה לי

שזה השלב שכדיי שאני ישתוק כואסת כואבת לא ממש יודעת מה מרגישה אבל עצוב לי מקווה שיהיה לך בסדר בהמשך ושלא היינו סתם גלי

למעלה