הגיע הזמן להודות... |-B
אחרי אי אילו שנים בפורום (בערך 4, אאל"ט), אני כבר לא "נציגת ההדיוטות" כאן. "ישרתי קו", וכעת אני חובשת מהמניין. הקורס הסתיים כבר בסוף מאי, ולמרבית ההפתעה אפילו עברתי את כל המבחנים (כולל דיני תעבורה, שהיה בעיני יותר מאיים מחומ"ר / חומ"ס). עוד "דייט" אחד (מקווה) עם בצלאל מזרחי, וכנראה אהיה גם נהגת אמבולנס... היום היה ה"סולו" הראשון שלי - ליוויתי טיול של התנועה כחובשת, לגמרי לגמרי לבד. אז
לשמעון אמר (כבר הודית שאתה מסתובב פה באזור, אולי הפעם לשם שינוי גם תכתוב?), שהדריך את הקורס שלי, ובסה"כ הצליח לעמוד בכבוד באתגרים שהצבתי לו.
ענקית לאפיק ועמית
שעשו מאמצים כנים לחנוך אותי בהשתלמויות, (רק חבל שבכל פעם שהתקרבתי לתחנה, בבת אחת נגמרו הנסיעות, חוץ מזה שאני "קצת "הפרעתי להם
). לביגלמן - היה באמת משעשע לקלוט אותך התחנה (ועוד יותר משעשע כשאתה לא קלטת אותנו). ולמי שידע, שמר סוד ואיחל
- חן חן
אה, והתנועה, למי שניחש או תהה, היא הנוער העובד והלומד. אני בוגרת של התנועה, וחברה בקיבוץ חינוכי שהוקם ע"י בוגרי התנועה בצפון. עשיתי את הקורס מטעם התנועה, אבל אם אצליח למצוא את השעה ה-25 ביממה, והיום השמיני בשבוע, יש סיכוי שעוד נתראה במשמרות על הלבנים בין דן לאיילון. שבוע טוב, גל (ועוד
אחרונה למי שעזרה עם התמונה)
אחרי אי אילו שנים בפורום (בערך 4, אאל"ט), אני כבר לא "נציגת ההדיוטות" כאן. "ישרתי קו", וכעת אני חובשת מהמניין. הקורס הסתיים כבר בסוף מאי, ולמרבית ההפתעה אפילו עברתי את כל המבחנים (כולל דיני תעבורה, שהיה בעיני יותר מאיים מחומ"ר / חומ"ס). עוד "דייט" אחד (מקווה) עם בצלאל מזרחי, וכנראה אהיה גם נהגת אמבולנס... היום היה ה"סולו" הראשון שלי - ליוויתי טיול של התנועה כחובשת, לגמרי לגמרי לבד. אז