marabo
Well-known member
פנסיונר תקציבי שמאלני בכיר לשעבר כמו שופט בגץ לשעבר, ראש שב"כ לשעבר, מפכ"ל לשעבר, רמטכ"ל לשעבר וכל שאר אילו ודומיהם האלער קאקערס שמיללים בקפלן ומאיימים עלינו בערוץ 12 מקבל מידי חודש בחודשו סכום עתק שאתו אפשר לתת סיוע לעשרות משפחות במצוקה, נשים מוכות, מפקחי בניה, סיוטע לקשישים ניצולי שואה ועוד ועוד ולממן כל מה שחסר לנו במדינה.
אני מדבר על מיליארדים על גבי מיליארדים. החרדים זה אולי אחוזים ואפילו פרומיל מהסכום הזה.
לו לא הייתי בטוח שהיועמ"ש והבג"ץ יפסלו הייתי ממליץ לממשלה לחוקק חוק הגבלת פנסיה תקציבית
אין שום הגיון ששמאלני אלטער קאקער בן 90 פנסיה תקציבית שטובע בכסף וקנה כבר 10 דירות לכל אחד מהנינים שלו ימשיך לקבל 50 אש"ח וצפונה כל חודש טיבין ותקלין.
שום עבודה שעשה בחייו לא מצדיקה פנסיה כזו.
החוק צריך לקבוע שפנסיה תקציבית מכסה הוצאות מחיה ובריאות בלבד של הפנסיונר ובני ביתו, לא את הדירות של הנינים.
אני מדבר על מיליארדים על גבי מיליארדים. החרדים זה אולי אחוזים ואפילו פרומיל מהסכום הזה.
לו לא הייתי בטוח שהיועמ"ש והבג"ץ יפסלו הייתי ממליץ לממשלה לחוקק חוק הגבלת פנסיה תקציבית
אין שום הגיון ששמאלני אלטער קאקער בן 90 פנסיה תקציבית שטובע בכסף וקנה כבר 10 דירות לכל אחד מהנינים שלו ימשיך לקבל 50 אש"ח וצפונה כל חודש טיבין ותקלין.
שום עבודה שעשה בחייו לא מצדיקה פנסיה כזו.
החוק צריך לקבוע שפנסיה תקציבית מכסה הוצאות מחיה ובריאות בלבד של הפנסיונר ובני ביתו, לא את הדירות של הנינים.