הגיע הזמן להחיות את הפורום קצת, לא?

Mירב

New member
הגיע הזמן להחיות את הפורום קצת, לא?

אז קודם כל הנה בדיחה:
The New Birds & the Bees The mystery is gone ... The little boy asks his father - Daddy, how was I born? Dad responds, ah, my son, I guess one day you will need to find out anyway! Well, you see, your Mum and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your Mum and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit the delete button, nine months later a blessed little Popup appeared and said: You've got male!​

Mירב

New member
שנית, שאלה...

שעלתה בראשי בזמן האחרון עקב המצב בארץ: האם אתם מרגישים שהיותכם סינגלים, נטולי ילדים, בניזוג, משכנתא וכדומה, משנה את הרגשתכם כלפי מה שקורה בארץ, משנה את רצונכם להיות שם או אפילו לבקר שם כעת?

shannyqua25

New member
אצלי לא חוכמה

עכשיו חזרתי מהארץ ויש לי כרטיס גם לחזור (סתם כי השתלם לי יותר לקנות שני כיוונים) אבל האמת היא הייתי מעדיפה לבקר שם אולי בחגים בחופש מהבית ספר וגם בתקווה שעד אז ירגע שם הבלגן, מה גם שאם עכשיו אני באה לארץ קוראים לי למילואים ולא הכי בא לי ללכת למרות שאם הייתי שם עכשיו הייתי הולכת בלי להניד עפעף... מי שואל אותי אם בא לי או לא? זהו אני מניחה, ועכשיו ברשותכם אני הולכת להשתזף קצת

תשובה..

בטח שזה משנה את ההרגשה. אני יכול לענות לך בבטחון מלא שבמידה ויהיה גיוס כללי, אני עולה על המטוס הראשון לארץ. במידה והייתי בעל משפחה, התשובה לא הייתה כל כך ברורה. הייתי חושב הרבה ומייסר את עצמי לא מעט לפני שהייתי מסוגל לענות לך אם אני מוכן לקחת את הסיכון של להשאיר את אשתי וילדיי בלי אבא.

billc

New member
מישום מה..מחירי טיסה כרגע בשמיים

חוץ מזה..למה לסינגל לא יכול להיות משכנתא (לי אישית אין) האמת..אבא שלי ביקר אותי לפני חודשיים בחצי..אני שוקל לומר לו ..לבוא לפה..עד שיעבור הבלגנים להיות בארץ?...אם יהיה מלחמה רצינית..אני כנראה אגיע..כרגע זה משחק ילדים חוץ מזה אם אני אגיע זה לא יהיה כוחות

למעלה