הגיע הזמן להחליף סקר לא?

RTur

New member
הגיע הזמן להחליף סקר לא?

אז אחרי שהסקר הקודם היה תקוע בערך שנה החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת.. אבל לפני שנעבור לסקר החדש צריך לחשוף את תוצאותיו של הקודם: עם מי מהאמנים הבאים היית רוצה שדודו טסה יעשה איתו/ה/ם שיר משותף? לסקר הנ"ל הצביעו 23 אנשים ולהלן התוצאות בסדר יורד: במקום הראשון:
לירז צ'רכי
שקיבלה 10 קולות, 43.48%! במקום השני: רוני סופרסטאר (WTF?!) שקיבלה 5 קולות, 21.74%! (מה עבר לכם בראש?! מי לעזאזל הצביע לה?!) במקום השלישי:
מוש בן ארי ועידן רייכל
שקיבלו 4 קולות, 17.39%! במקום הרביעי: את המקום הרביעי חולקים שניים.. המקום הרביעי (1): מה קשור המקום הרביעי (2): מיקה קרני ובטי שניהם קיבלו 2 קולות כל אחד המהווים, 8.70%! ובמקום החמישי: גם פה יש שניים ושניהם לא קיבלו אפילו לא הצבעה אחת - הדורבנים (חבל, דווקא יכול להיות מאגניב נורא..) וצביקה פיק. ועכשיו לסקר החדש: החלטתי לעשות בדיקת מלאי בין חברי הפורום ולבדוק איזה דיסקים יש לכם של דודו.. ולכן הסקר הוא: איזה אלבומים של דודו יש לכם? (נכון לאוקטובר 2006) הסקר כבר מופיע ואתם מוזמנים לבחור את האופציה שמתאימה לכם. אחרי זה אתם מוזמנים להגיב לשרשור זה (והכוונה היא שבאמת תעשו את זה!) ולכתוב פה לאיזו אופציה הצבעתם! כדי להצביע לסקר אתם יכולים להיכנס לקישור הזה - http://157.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll.asp?PollID=21380&forumId=1142 , או ללחוץ על המילה "סקר" בשורה הכחולה שלמעלה בפורום.

nuna19

New member
הצבעתי!!!

יש לי 3. חסר לי את:"יותר ברור". את "אוהב את השירים" אני לא מאמינה שאני אמצא פעם חחחחחחחחחחחחחח...

RTur

New member
זה בסדר.. את יכולה גם לוותר עליו..

את "יותר ברור" את מוזמנת לחפש.. יש אותו בכמה סניפים של טאוור..

nuna19

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

וכן מצאתי עותק של יותר ברור בטאוור אבל הוא היה פתוח,שרוט ומרוט... לא רציתי!

למעלה