הגיע הזמן להחליף סקר!

צופיה**

New member
רעיון לסקר......אולי.........

איפה את מתכננת להיות אחרי הלידה? בבית הורים שלך חמך וחמותך לא יודעת עדיין / לא חשבתי על זה

ענתש

New member
עוד רעיון לסקר

אחרי חופשת הלידה אני מתכוונת: 1. לחזור לעבודה, ל- 100% משרה. 2. לחזור לעבודה במישרת אם. 2. לחזור לעבודה במשרה חלקית. 3. לנצל את ההזדמנות ולהחליף את תחום העיסוק שלי. 4. להשאר בבית לפחות שנה.

ammy

New member
שאלה שרציתי לשאול

האם אתן מסתפרות בהריון ?לא מתאים לסקר ,אבל מעניין לשמוע את דעתכם , אני מכירה הרבה שלא הסתפרו בזמן הריון .

*שיר

New member
למה לא להסתפר?!

הבנתי שלא מומלץ לצבוע את השיער. מה הבעייה בתספורת? (יש לי תור היום אחה"צ למספרה....)

ענתש

New member
אצלי זה קבוע..

מסתםרת בקיץ (חם!) מגדלת בחורף (קר באוזניים!) אבל את יודעת מה ? אני ממש חושבת שאני אסתפר קצת לפני הלידה, ממניעים אנוכיים - אני שונאאאאאת שמושכים לי בשיער ולתינוקות, כידוע יש את רפלקס הלפיתה וזה כואב ! אגב, אזה טמבלים קטנים ומתוקים הם - ראיתי תינוקת אחת שמושכת לעצמה באוזן, והיא לא יודעת לעזוב, וזה כואב לה והיא בוכה בוכה... אבל מה ? ממשיכה למשוך. חמודה.

אורית ג.

New member
(אורחת כאן) עוד רעיונות לסקר

ואני לא מכירה את הסקרים הקודמים - אז סליחה אם יש חזרות 1. באיזה שלב סיפרתם לחברים (או למשפחה) על ההריון (אחרי הבדיקה , אחרי הסקירה, רק כשראו בטן... תשובות כאלה) 2.מי מבני הזוג רצה יותר את ההריון (אני, בן זוגי, שנינו במידה שווה או (ולי) אף אחד מאינו, זה היה בהפתעה) 3. האם לדעתך נכון המיתוס שנשים בהריון רגישות יותר (כן/ לא / לא יודעת) 4. האם את מתכוונת לבקש אלחוש אפידורלי בלידה בהצלחה.

למעלה