הגיע הזמן להיפרד ולברך את ניריתסקוטלנד1 לתפקיד מנהלת הפורום

noaronen1

New member
הגיע הזמן להיפרד ולברך את ניריתסקוטלנד1 לתפקיד מנהלת הפורום

לכל חברי הפורום הנפלאים, ולא סתם חברי פורום, אלא ממש חברים של הרבה מאד שנים, רציתי לעדכן אתכם/ן שהגיע הרגע לתת למישהי אחרת ממש ממש נפלאה לנהל את הפורום ולי- להמשיך הלאה.
אתם כבר יודעים שאני חושבת שהפורום הזה הוא מקום מיוחד, מקום שהוא בית להרבה מאד אנשים, מקום שמאפשר לשתף בדברים הכי אינטימיים: החששות, הימים הקשים עם הבעל, הילדים וכמובן החותנת
שלא רילוקיישן זה לא תמיד ורוד, אבל אנחנו כאן כדי להבין אחד את השני, וגם להצחיק וגם ללחוץ על כפתורים.
בכל התקופה שניהלתי את הפורום הזה עמדו לנגד עיני שני דברים:
1. זו קהילה - כולנו חלק וככל שיותר יקחו חלק בלתרום למקום הזה כך יהיה פה יותר נעים ומעניין לכולם
2. שאם אני אוכל לעשות כל מה שאני יכולה כדי שמישהו/מישהי שעוברים רילוקיישן וקשה להם לא ירגישו כל כך הרבה זמן כמו שאני הרגשתי אחרי המעבר מישראל לניו יורק אז תרמתי את חלקי בעולם הזה.

אני מפנה את הדרך לניריתסקוטלנד1 לתת את כל מה שהיא יודעת לתת מכל הלב לפורום הנפלא הזה. אני אמשיך להיות פה - לא הולכת לשום מקום אבל יש מקומות אחרים שצריכים את תשומת הלב שלי ואם אני לא יכולה לתת את כל כולי פה, אז הגיע הזמן לתת לדם חדש ומלא אנרגיות לתת לפורום את מה שהוא צריך.

נירית המון בהצלחה - כולם פה אוהבים ומחבקים אותך, אני לא יכולה לחשוב על מישהי/ו אחר/ת שיוכלו לעשות את זה טוב ממך. אין כמוך!
נוע

carlimi

New member
וואו!!!

זה בא לי בהפתעה!
אבל מבינה לגמרי, גם אני לא יכולה להיות כאן כל כולי ...
פעם נהגתי לשרוץ כאן הרבה יותר ...חחח
נוע - תודה על תרומה נהדרת, אמיתית וכנה, מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך!
&nbsp
נירית, יקירתי, חושבת שאין מתאימה יותר לתפקיד ממך!!!
מאחלת גם לך בהצלחה ואין לי ספק בכלל שתהיי מנהלת פורום מדהימה ומעולה!!!
אם את צריכה עזרה במשהו, מתישהו, את תמיד מוזמנת לפנות אלי ואעשה כמיטב יכולתי לעזור.
&nbsp
קבלו חיבוק גדול שתיכן

alphadelta

New member
תודה וברוכה הבאה

תודה נוע על כל מה שנתת עד עכשיו, בתקווה שתשארי חברה בקהילה המופלאה שלנו. ונירית, איזו התאמה מופלאה. אני לוקחת פה רגע להגיד כמה אני אוהבת לקרוא את הפורום. זו ממש קהילה.

Mottek

New member
בהצלחה לשתיכן

נוע, תודה על ההשקעה בפורום ושיהיה לך בהצלחה במקומות האחרים שלך. תמיד נעים לקרוא אותך, אז אל תעלמי לנו.
נירית יקרה, בהצלחה בתפקיד החדש,זה מתאים לך בול. ואם יש משהו שבו אני יכולה לעזור, רק תבקשי.

1me too1

New member
בהצלחה לשתיכן

נוע, תודה לך על כל ההשקעה בקהילה שלנו
ולך נירית, אני מאחלת המון הצלחה

RugbyMum

New member
תודה רבה - ובהצלחה

אמנם קוראת שקטה אבל משוטטת כאן באופן קבוע
ומאוד מעריכה את כל ההשקעה
תודה רבה נוע, ובהצלחה נירית

rona73

New member
תודה על הכל נוע!

ולך נירית ,יקירה,המון בהצלחה בניהול הפורום!

בהצלחה למנהלת הנכנסת ולמנהלת היוצאת

המקום הזה הוא לגמרי בית עבורי.
כמו שכתבתי בשרשור שפתחתם לכבודי ביום ההולדת- קיבלתם אותי בזרועות פתוחות, מחבקות ומכילות ועל כן אני מודה לכם מאוד.
&nbsp
דרך צלחה לשתיכן

mumfor4

New member
בהצלחה נוע והמון תודה וברכות לנירית

שתי נפשות אהובות בעולם הוירטואלי שלי .
נוע , מודה לך על שהפכת את הפורום הזה לבית בשבילי ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך
כן , רילוקיישן הוא לא תמיד וורוד .
נירית , בהצלחה , אין לי ספק בכלל שתמשיכי בפועלך המצויין .
שתי כן מתחילות באות נ לפי האותיות ככלים להגשמה עצמית
האות נ מסמנת שינוי רגשי לעומק , אנשים שרוצים לדעת מה מסתתר מתחת לפני השטח .
אני כבר מרגישה שזה נכון .
שוב , הרבה הצלחה
דורית

Sinophile

New member
נוע תודה! עשית עבודה מצויינת

ולנירית, ברכות ובהצלחה

(בחירה מוצלחת ביותר!!!)

למעלה