אומר מי שרוצה להעביר חוק שיפטור אזרחים מגיוס.לא למדו כלום האידיוטים השמאלנים העלובים וחוזרים שוב על הקריאה לסירוב להתגייס נגד האויב המוסלמי הפונדמנטלסטי הרצחני ומחבלי החמאס. החלאות האלה צריכים לשבת בכלא.
אני לא רוצה להעביר שום חוק שיפטור אזרחים מגיוס, שמאלני תומך טרוראומר מי שרוצה להעביר חוק שיפטור אזרחים מגיוס.
עובדה שאתה תומך בממשלה שרוצה להעביר חוק כזה,ימני תומך טרור.אני לא רוצה להעביר שום חוק שיפטור אזרחים מגיוס, שמאלני תומך טרור
חייבים לסרב,מי שמתגייס שלא יתבכיין על המדיניות.לא למדו כלום האידיוטים השמאלנים העלובים וחוזרים שוב על הקריאה לסירוב להתגייס נגד האויב המוסלמי הפונדמנטלסטי הרצחני ומחבלי החמאס. החלאות האלה צריכים לשבת בכלא.
במדינה מתוקנת שלא נשלטת ע"י בג"צ השמאלני אדם כמוך היה יושב בכלא על קריאה לסרבנות ותמיכה במחבליםחייבים לסרב,מי שמתגייס שלא יתבכיין על המדיניות.
אין מלחמה,מדובר בפעולה התקפית נטו.במדינה מתוקנת שלא נשלטת ע"י בג"צ השמאלני אדם כמוך היה יושב בכלא על קריאה לסרבנות ותמיכה במחבלים
שמאלני הזוי חסר מוחאין מלחמה,מדובר בפעולה התקפית נטו.
גם הטבח קרה בגלל הימין שתמך בתוכנית "שקט תמורת שקט" שהגה המחריב של מדינת ישראל - נתניהו.המלחמה מה 7/10 בגלל הימין!
זה האמת.
כןגם הטבח קרה בגלל הימין שתמך בתוכנית "שקט תמורת שקט" שהגה המחריב של מדינת ישראל - נתניהו.
תודה על האישור
גיוונתי מהלייקתודה על האישור![]()
תנסה לעבוד על מישהו אחר.גיוונתי מהלייק
תראה,לא הסכמתי 100 אחוז עם המשפט - אבל מספיק בשביל כן...תנסה לעבוד על מישהו אחר.
מעניין ,תראה,לא הסכמתי 100 אחוז עם המשפט - אבל מספיק בשביל כן...
קודם כל הוא לא המחריב של ישראל אלא סתם בלגאניסט שעשה/עושה המון נזק.מעניין ,
מה הסיבה שאתה לא מסכים לחלוטין עם העובדה שנתניהו אחראי לטבח בגלל שטיפח ארגון טרור נגד ישראל?
אני לא רוצה לחזור על הברכות שקיבלת מגולשים על השטויות שאתה כותב בדר"כקודם כל הוא לא המחריב של ישראל אלא סתם בלגאניסט שעשה/עושה המון נזק.
ישראל תמשיך להיות - יותר מידי אנשים רוצים שהיא תתקיים.
שנית הטבח קרה בגלל הימין אבל בצורה עקיפה,בגלל שלא פתרו את הבעיה עם העזתים,ארה"ב
לצורך האינטרסים שלה, נאלצה לעשות את 7/10
למען האמת הטבח קרה בגלל החיבה של ביבי לקיסינג'ר - המנטור שלו.
בנט רצה לנקות בעזה בלי ההצגה שתקפו אותנו...
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
התגובה שלי שפתיים ישקו,אם הייתי יכול הייתי נותן לעצמי נשיקה בנושא.אני לא רוצה לחזור על הברכות שקיבלת מגולשים על השטויות שאתה כותב בדר"כ
אבל אתה לא לומד לקח מהביקורת וממשיך בהבלים שלך במקום לעשות שיעורי בית בטרם אתה שולח אותם לאוויר.
"אם אין אני לי , מי לי" ? !התגובה שלי שפתיים ישקו,אם הייתי יכול הייתי נותן לעצמי נשיקה בנושא.
0 טעויות,תגובה מושלמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.